Център за асистирана репродукция (ЦАР) тема 34

• 43 532
  • 758
  •   1
Отговори
# 450
Пишете им мейл с вашите имена и дата на получаване на документите и те ви отговарят при първа възможност. При мен беше буквално за минути. Писах им в деня след получаването.

На мен нищо не ми казаха, от клиниката да пиша за вх.номер,дали няма да ми изпратят на СмС или по мейла?
Дори не знам дали днес ще ги придвижат документите?

# 451
Никой не е длъжен да ви прати вх. номер вие сама трябва да го потърсите. Било то по тел или мейл. Повечето си изпращаме сами документите. Щом са изпратени от клиника трябва да комуникирате с тях.

# 452
Никой не е длъжен да ви прати вх. номер вие сама трябва да го потърсите. Било то по тел или мейл. Повечето си изпращаме сами документите. Щом са изпратени от клиника трябва да комуникирате с тях.

Аз не пиша,че е длъжен следователно ,щом ги има документите би трябвало да ни кажат и вх.номер. Въпроса е ,че пропуснах да попитам как да получа този номер. Ще пиша мейл сега, благодаря. Simple Smile

# 453
Няма практика ЦАР да поемат ангажимент и да уведомяват за вх. номер. Такъв се дава при запитване. Щом вашата клиника е посредник, може да се обръщате към нея за такава услуги, ако я извършват. Или директно в ЦАР.

# 454
Няма практика ЦАР да поемат ангажимент и да уведомяват за вх. номер. Такъв се дава при запитване. Щом вашата клиника е посредник, може да се обръщате към нея за такава услуги, ако я извършват. Или директно в ЦАР.

Ясно, не съм знаела как седят нещата все пак за първи път го правя. Вече ще знам, писах мейл и ще очаквам информация.
Благодаря!

# 455

Явно зависи от служителите или не знам.... Подадох нашите документи чрез Еконт, и на следващия ден от ЦАР ми писаха мейл с входящия номер. Аз не съм ги търсила Simple Smile

# 456
Здравейте,

Дали някой би ми помогнал с информация, дали ЦАР покрива разходи след 4 *последователни* вътрематочни инсеменации или може да са 4 броя общо с прекъснати месеци (в които сме се отказали). Ще съм много благодарна, тъй като изчетох правилника, но не виждам никъде уточнението.
Благодаря предварително и весели светли празници!

# 457
  • Шумен
При мен се случи същото, съпругът ми пстави документите в пощата им и още същия ден получих имейл. Това беше на 27 ноември,щ. От тогава досега статуса в сайта все още не е подновен.

Явно зависи от служителите или не знам.... Подадох нашите документи чрез Еконт, и на следващия ден от ЦАР ми писаха мейл с входящия номер. Аз не съм ги търсила Simple Smile

# 458
Според мен няма да заседават декември. Вече е 22-ри и няма индикация за заседание. Предишни години как е било?

# 459
Не е необходимо да са в последователни месеци. Мойте инсеминации са в период на 2 год и пак ни одобри ха от ЦАР.

Здравейте,

Дали някой би ми помогнал с информация, дали ЦАР покрива разходи след 4 *последователни* вътрематочни инсеменации или може да са 4 броя общо с прекъснати месеци (в които сме се отказали). Ще съм много благодарна, тъй като изчетох правилника, но не виждам никъде уточнението.

# 460
Много Ви благодаря!

Не е необходимо да са в последователни месеци. Мойте инсеминации са в период на 2 год и пак ни одобри ха от ЦАР.

Здравейте,

# 461
Според мен няма да заседават декември. Вече е 22-ри и няма индикация за заседание. Предишни години как е било?
Във ФБ едната от мацките писа , че им е звъняла и са казали , че в петък е била комисията, но колко е вярно...

# 462
Момичетааааа,
Имало е заседание. Аз съм със статус „издадена заповед за финансиране”. Успех на всички!

# 463
Момичетааааа,
Имало е заседание. Аз съм със статус „издадена заповед за финансиране”. Успех на всички!

На вас честито! От коя дата ви беше вх. N, за да се ориентирам?

# 464
Момичетааааа,

На вас честито! От коя дата ви беше вх. N, за да се ориентирам?
Това пише на сайта :
Уважаеми пациенти, Заповедите за финансово и организационно подпомагане ще получат:
до 30.01.2021г. - входящи номера от 54673 до 55188

Предполагам , както беше и предния месец, ще го редактират по някое време с по-кратък срок.

Общи условия

Активация на акаунт