Ръчка срещу автоматик

• 19 680
  • 342
  •   1
Отговори
# 165
Интересна темичка се е заформила. Аз не карам мотор, но пък винаги се кефя на мотористите и винаги гледам да им направя път. ММ от няколко седмици ми прави разни подмятания за мотор. Харесал си е ей това чудо и само дундосва. Ама аз нещо се дърпам за сега

# 166
Само да кажа, че в един друг форум се заформя спор За и Против автоматична трансмисия при моторите Grinning Grinning

# 167
  • Варна
Боже, че то на мотор като не му сменяш скоростите, къде е кефа...

# 168
Странното е, че доста хора са За, но прокарват и мнение, че тази технология за моторите още не е достатъчно развита.

# 169
  • София
Лейди Касиопея, я го питай дали иска такова, че кумът ми го продава в момента, а го прави за себе си и знам, че е добре гледано Simple Smile Нямам никаква идея дали цената е добра, просто знам, че уж било някакъв хубав мотор, че му прави подобрения и ходеше по състезания с него (даже медали посъбра няколко).
https://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&ad … yQSWn9TtL4GQ4ymIw

# 170
Ще му го покажа Simple Smile

# 171
Ха, ха, даже пълен аутсайдер като мен знае какво е Хаябуса Wink

# 172
  • Варна
Абе той човека иска чопърия, за чий му е тая хаябуса...

# 173
  • София
Ха, ха, даже пълен аутсайдер като мен знае какво е Хаябуса Wink

Ами тогава питай някой батко какво пък е Индиан  Joy Joy Joy

П.П. За любителите на адреналина - https://filterdigest.com/%d1%81%d0%bc%d1%8a%d1%80%d1%82%d0%be%d0 … 0%be%d1%81%d1%82/пуснете си клипчето от статията на цял екран с хубаво озвучаване Hug
Индианеца има три победи на това трасе а Хаябуса ни една.

Последна редакция: пт, 21 авг 2020, 14:09 от Mунчо

# 174
  • София
Вижте сега, пак ви казвам, че не разбирам от мотори. Верно, сега като погледнах този от снимката, не бил спортен, ама ми заприлича отначало Grinning Изобщо не се интересувам даже, и на драг състезанията не ми е чак толкова интересно с мотори; аз съм си фен на ралито, нищо, че ММ опитва да ме запали и по драга (с мотори или с коли, драгът е интересен само като участват позанти).
Иначе клипове от ISLE OF MAN съм гледала и са силно впечатляващи, но ме плашат повече даже от старите клипове от Група Б. Кротичко си гледкам изкачванията на Pines peak, че там по-рядко се налага да мисля кой оцелял и кой не Simple Smile

Последна редакция: пт, 21 авг 2020, 14:24 от ToniShu

# 175
  • София
Стига бе, тва е разпилено, с нитро и пр. За гонки и да се очистиш, става.
Би трябвало който ще го кара да има доста богат опит и пак е добре да внимава. Simple Smile

# 176
  • София
А, да, той кумът карал мотор от 15-тина години май, имаше разни други преди този и го взе повече за състезанията. ММ ми беше казвал, че не е за всеки тоя мотор, опита се да обяснява нещо, ма аз като не разбирам толкова и обърнах внимание Grinning Знам само, че много му се радваха, настройваха го нещо, кумът го кара на Дино, па сменя некви неща, некви системи май бърникаше. Абе, голяма знимавка, пфу. Човекът си гледа добре и колите, и моторите, затова го показах на Лейди Касиопея (грешка с вида мотор явно обаче).

# 177
Хаябуската е супер Simple Smile но за хора без опит или за първа машина не е ок.
Чопърията е косачка, никакъв мотор не е 🤣🤣🤣

# 178
  • София
Хаябуса и начинаещ си е много опасна комбинация.
Ние зимата се разделихме с ВФР 800 кубика, ММ сега събира от закуски за Хонда ЦБ. Но и двете не приличат на индиан-а сякаш.

# 179
  • София
Хаябуската е супер Simple Smile но за хора без опит или за първа машина не е ок.
Чопърията е косачка, никакъв мотор не е 🤣🤣🤣
Добре де, стана ясно. Всеки влак си има пътници.
Кат ръчката и автомата стана малко. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт