Той не ме желае

• 25 398
  • 335
  •   1
Отговори
# 105
На мен ми интерсна ситуацията.
Излиза мъжа от банята ухилен "Ех, каква яка ч*кия си врътнах" и жена му го гледа като препикано мушкато.

Не е интересно.за съжаление.
Той е велик,но тя е тук и се чуди как да се справи.

# 106
Простак си е взела за съпруг.
И какво му обича на такъв не знам.

# 107
  • София
Ох, как нямам пряка връзка с нея в този момент?
Да му се ухили до уши и да каже- само толкова ли можеш вече?
А, какви подвизи правеше едно време.........

И като й каже, че не го привлича, да го посъветва да не се успокоява с това, защото щом други я намират привлекателна, то повредата не е в нейния телевизор.

# 108
Майтап няма. Добре, че се оправя сам в банята. Не си е хванал друга явно. Засега. Което също подкрепя тезата, че й връща нещо, прави напук. Ако си завъди любовница, може сам да задрапа за развод.

Авторката не сподели ли, че баща му е починал преди 5 месеца, както и бебето е 5 месечно? Дали не е възможно, тя да му е направила някакъв коментар, докато той тъгува за баща си, че има бебе да гледа или подобно?..

Тук ни се спестява информация!

# 109
  • Варна
На мен ми е странно също как изведнъж я е отрязал. А допреди година явно отношенията им са били ок, щом се е навила второ дете да му ражда...

# 110
Майтап няма. Добре, че се оправя сам в банята. Не си е хванал друга явно. Засега. Което също подкрепя тезата, че й връща нещо, прави напук. Ако си завъди любовница, може сам да задрапа за развод.

Авторката не сподели ли, че баща му е починал преди 5 месеца, както и бебето е 5 месечно? Дали не е възможно, тя да му е направила някакъв коментар, докато той тъгува за баща си, че има бебе да гледа или подобно?..

Тук ни се спестява информация!
Не никога не съм му говорила да ми помага с бебето..когато почина баща му след 2 седмици той си тръгна на работа и спяхме да говорим по темата за баща му..

# 111
Простак си е взела за съпруг.
И какво му обича на такъв не знам.

Елора ,това помага само да осъзнае..
Но факта,че е в ситуация без изход е много гадна.
Да,било хубаво да мисли на време..Било.
Но е в тази ситуация..
И в тази ситуация,трябва да намери изход.

# 112
Ние подхванахме мъжа, ама историята може да е друга. Недоволна съпруга защо се връщат на село, а не стоят в Англия - кво от това, че бащата е починал - можеше само седмица да прекарат в прованса за погребението и после пак на хубавко в Англия. АМа това вече са мои фантазии - дали е така, само авторката може да каже. Познавам двойки/семейства, които са се разделяли през годините заради неразбиране от страна на единия, на мъката на другия по загубен родител. Имам познат в София, на който баща му почина преди 5-6 години и гаджето му искала секс същата вечер (след като вече е било ясно, че е починал). Заявила му, че кво ѝ пука, като той е починал - тя още била жива и имала нужди. И той я изхвърлил посреднощ с парцалите ѝ от жилището си.

Не ми се струва нормално да се пипаш и после да го натякваш на партньора, с усмивка.

# 113
Ние подхванахме мъжа, ама историята може да е друга. Недоволна съпруга защо се връщат на село, а не стоят в Англия - кво от това, че бащата е починал - можеше само седмица да прекарат в прованса за погребението и после пак на хубавко в Англия. АМа това вече са мои фантазии - дали е така, само авторката може да каже. Познавам двойки/семейства, които са се разделяли през годините заради неразбиране от страна на единия, на мъката на другия по загубен родител. Имам познат в София, на който баща му почина преди 5-6 години и гаджето му искала секс същата вечер (след като вече е било ясно, че е починал). Заявила му, че кво ѝ пука, като той е починал - тя още била жива и имала нужди. И той я изхвърлил посреднощ с парцалите ѝ от жилището си.

Не ми се струва нормално да се пипаш и после да го натякваш на партньора, с усмивка.
Ние се върнахме когато разбрвхме, че той е болен от рак на кръвта и е последен стадий и решението да се приберем за да сме до него беше мое. Даже последните му три месеца когато той беше на легло през деня аз се грижих за него, защото свекърва ми беше на работа.

# 114
Ох, как нямам пряка връзка с нея в този момент?
Да му се ухили до уши и да каже- само толкова ли можеш вече?
А, какви подвизи правеше едно време.........

И като й каже, че не го привлича, да го посъветва да не се успокоява с това, защото щом други я намират привлекателна, то повредата не е в нейния телевизор.

Точно това щях да напиша Grinning

# 115
Когато почина баща му след 2 седмици той си тръгна на работа и спяхме да говорим по темата за баща му..

Ами, ето. Вие не си говорите. Това оправи първо, не секса. Сексът ще дойде след това. Говорете си - за децата, за вас, за починалият баща, за нещо. Не си мълчете. Дори и да се дърпа, ти настоявай да говори. Може да му тежи загубата на бащата, но да не знае как да изрази тази емоция.

# 116
Не искам да съм груба, не ме разбирай погрешно 🌺
Но ако имаш излишни килограми останали от бременноста, нищо чудно да си спряла да го привличаш физически и затова са ги прави тези кретенщини.
Не го оправдавам. За мен мъж, който не оценява тялото на жената, дарила му дете е пълен дръвник... но такива мъже не са малко.

# 117
Много добре разбирам ситуацията, и моят човек отказва секс откакто баща му почина преди няколко месеца. Писала съм безброй теми тук по въпроса. Няма никакво развитие, човека просто отказва да говори по темата. Очевидно смъртта на родител блокира сексуалната енергия при мъжете. Въпроса е как да се справим с това, аз отговор нямам за съжаление.

# 118
Когато почина баща му след 2 седмици той си тръгна на работа и спяхме да говорим по темата за баща му..

Ами, ето. Вие не си говорите. Това оправи първо, не секса. Сексът ще дойде след това. Говорете си - за децата, за вас, за починалият баща, за нещо. Не си мълчете. Дори и да се дърпа, ти настоявай да говори. Може да му тежи загубата на бащата, но да не знае как да изрази тази емоция.
Той не иска да говорим за каквото и да било. Снощи пак опитвам да завържа съвсем нормален разговор той ми казва да мълча, че му преча да си играе на лаптопа.
А когато е навън и му се обадя почва да ми вика да не му звъня да го притеснявам когато е навънка

# 119

Ние се върнахме когато разбрвхме, че той е болен от рак на кръвта и е последен стадий и решението да се приберем за да сме до него беше мое. Даже последните му три месеца когато той беше на легло през деня аз се грижих за него, защото свекърва ми беше на работа.

Itsmee ,много е трудно да си представя,човек,който е бил,да се промени коренно.Ако няма външен фактор.
Може ли смъртта на баща му да е е отразила толкова дълбоко,че да отхвърля близост от страх,че ще изгуби пак?

Общи условия

Активация на акаунт