Целулит - 11 тема

• 81 389
  • 740
  •   2
Отговори
# 180
Heart EyesАлена, и аз ти благодаря за всичката информация, която предоставяш тук. Страхотна си, така и изглеждаш Blush Възхищавам се на жени, които полагат адекватни грижи за красота и здраве, а не прекаляват в естетиката.

Отдавна позабравих вендузите, спорта също. Процедури не съм правила отпреди пандемията. Някак се улавям, че спра ли, полсе трудно почвам наново, ама трябва да се хвана в ръце и да не отлагам. Честно казано, най-проблемното при мен е коремът. Винаги си имам мекичко около пъпа, колкото и кльощава да съм била. И на дупето и горната част на бедрата, стои си едно меко и леко релефно. Пак трудно се чисти.

# 181
Относно противопоказанията, както е написала A.l.e.n.a в сайтовете са записани основните. Но има и заобявания, както е  в моя случай, не са описани, това са заболявания на които не се правят загряващи процедури.  В кзметичното студио ако са професионалисти ще го знаят,  в случай все пак че го споделите с тях.

# 182
Здравейте, дами! Бихте ли ме посъветвали къде в Бургас да си направя процедури с VelaShape III и изобщо противопоказно ли е за момиче на 22 години? Горната част на тялото ми е слаба и стегната, но има огромни вдлъбнатини от целулит по седалището. Храня се здравословно. Бяла захар, бяло брашно, ориз и картофи не помня откога не съм яла. Обикновено правя поддържащи тренировки вкъщи, но напоследък нямам много време и желание, а и честно казано, колкото и да тренирам, резултат по отношение на целулита не виждам. Също бих била благодарна, ако ми препоръчате място, където правят антицелулитни масажи. Simple Smile

# 183
Записвам се и аз, скоро ще навърша 40 и за първи път в живота си се сблъсках с целулит. Никога не съм била слаба, но не съм имала целулит. Преди си правех сама масаж без уред с кокосово и какаово масло, като не мога да твърдя че имаше кой знае какво постоянство. Определено ми действаше добре на кожата ( минало време).
Не съм фен на процедурите в салон, затова ще следя за други начини.
От няколко дни пия Геритамин по друг повод, но ще видя дали има ефект и върху целулита.

# 184
  • в 1001-та нощ
Здравейте, дами! Бихте ли ме посъветвали къде в Бургас да си направя процедури с VelaShape III и изобщо противопоказно ли е за момиче на 22 години? Горната част на тялото ми е слаба и стегната, но има огромни вдлъбнатини от целулит по седалището. Храня се здравословно. Бяла захар, бяло брашно, ориз и картофи не помня откога не съм яла. Обикновено правя поддържащи тренировки вкъщи, но напоследък нямам много време и желание, а и честно казано, колкото и да тренирам, резултат по отношение на целулита не виждам. Също бих била благодарна, ако ми препоръчате място, където правят антицелулитни масажи. Simple Smile

Комбинацията спорт, процедури и масажор у дома дава по-добър ефект от само спорт или само процедури.

# 185
  • София
Относно противопоказанията, както е написала A.l.e.n.a в сайтовете са записани основните. Но има и заобявания, както е  в моя случай, не са описани, това са заболявания на които не се правят загряващи процедури.  В кзметичното студио ако са професионалисти ще го знаят,  в случай все пак че го споделите с тях.
Здравейте!
Бихте ли споделила кои са тези заболявания, доколкото сте запозната? Ще е полезно за всички четящи темата.

# 186

Комбинацията спорт, процедури и масажор у дома дава по-добър ефект от само спорт или само процедури.

Благодаря за насоките! А какви процедури и масажор препоръчвате?

# 187
  • в 1001-та нощ
Вела шейп е подходяща процедура, макар и скъпичка, но е комплексна и подходяща за описаното състояние. У дома аз ползвам масажора Tappymed II на Casada. Но само той няма да направи чудо при Вас, по-скоро вендузи.

Препоръчвам Ви да прочетете тази публикация.

# 188
Здравейте и от мен дами.Купих си вендузи .....но много малки ми се виждат .Имаше и една по голяма за същите пари....с кои е по добре с малките стандартни или по голямата .Нека споделят дамите които са ползвали...вендузи

# 189
  • в 1001-та нощ
С какви размери са? Снимай ги. Аз първите ги бях купила от чужбина, после от Самоздрав и тук-там други съм взимала, но от Самоздрав ми бяха най-приятни за ползване.

Някои са много меки, други много твърди и неудобни и това също има значение. Ако са много малки едва ли ще са подходящи.

# 190
35 мм на 50мм
има същите но 7 см на същата цена и да твърди са
Дали да не ги сменя за голямата....

# 191
  • в 1001-та нощ
Тези ползвай. Твърдите не са масажни. Ето размерите на вендузите на Самоздрав - твоите са май същите:

# 192
Здравейте!
Бихте ли споделила кои са тези заболявания, доколкото сте запозната? Ще е полезно за всички четящи темата.

Аз не съм V. Bekam, но на пример при прекарани онкологични заболявания не се препоръчват, както и при заболявания на венозната система. Аз от седмица съм с диагноза венозна недостатъчност и ще трябва да се оперирам скоро. Мисля че приключих с антицелулитните масажи, както и с упражненията за крака. До сега кардиото ми беше интервално бягане. И то не е за препоръчване. Аз даже усещам че проблема се задълбочава след това. Та едното вървене ми остава на пред в годините.

# 193
  • Sofia
Кое студио в София бихте препоръчали за процедури с VelaShape III? Предполагам, желателно е и терапевтката да е опитна.

# 194
  • Варна
Здравейте, момичета!
Чета ви с голям интерес. Специални благодарности на A.l.e.n.a за изчерпателната статия, която е подготвила за борбата срещу целулита, както и за безценните съвети, които дава на момичетата тук.

Аз съм от Варна и съм решила да се оттърва от паласките, които съм направила с годините, както и мастните натрупвания около коленете. Искам да се подложа на мезотерапия с липолитици,  криолиполиза, а след това ще направя 10 процедури с LPG.

Освен целулита, след няколко раждания имам и отпускане на кожата на стомаха. Имате ли представа как бих могла да я стегна? Дали Venus Legacy би било удачно да се приложи за тази цел?

Ще се радвам да споделите опит. Ако някоя от вас вече е минала е през тези процедури във Варна ще се радвам да ме насочи към място, където могат да ми ги направят. Благодаря предварително! Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт