Целулит - 11 тема

• 81 398
  • 740
  •   1
Отговори
# 195
  • в 1001-та нощ
Преди време бях ходила в едно студио (Beauty Point при Деси) за друга процедура, но ми беше интереснокакъв опит има с апаратните процедури. По нейни думи - най-голям ефект за разтеглена кожа на корема след бременност има с Венус Легаси - прибира до 30%.

Процедурите с ефективен вакуум следва да се избягват, за да не разтеглят още повече кожата. И да се правят процедури с радио честота. Освен Венус легаси, може и Ексилис. Венуса на мен повече ми допада, а са и на една цена, но Ексилис е опция. А на място може да има и други.

Има и мезотерапия за стягане с конжонктил (силиций), но аз ефект от нея не видях и не мога да я препоръчам. Иначе не беше скъпо.

# 196
  • Варна
Преди време бях ходила в едно студио (Beauty Point при Деси) за друга процедура, но ми беше интереснокакъв опит има с апаратните процедури. По нейни думи - най-голям ефект за разтеглена кожа на корема след бременност има с Венус Легаси - прибира до 30%.

Процедурите с ефективен вакуум следва да се избягват, за да не разтеглят още повече кожата. И да се правят процедури с радио честота. Освен Венус легаси, може и Ексилис. Венуса на мен повече ми допада, а са и на една цена, но Ексилис е опция. А на място може да има и други.

Има и мезотерапия за стягане с конжонктил (силиций), но аз ефект от нея не видях и не мога да я препоръчам. Иначе не беше скъпо.

Благодаря ти a.l.e.n.a! Yellow Heart
Ще продължавам да следя темата с целулита с интерес.

# 197
  • Варна
Здравейте, момичета!
Чета ви с голям интерес. Специални благодарности на A.l.e.n.a за изчерпателната статия, която е подготвила за борбата срещу целулита, както и за безценните съвети, които дава на момичетата тук.

Аз съм от Варна и съм решила да се оттърва от паласките, които съм направила с годините, както и мастните натрупвания около коленете. Искам да се подложа на мезотерапия с липолитици,  криолиполиза, а след това ще направя 10 процедури с LPG.

Освен целулита, след няколко раждания имам и отпускане на кожата на стомаха. Имате ли представа как бих могла да я стегна? Дали Venus Legacy би било удачно да се приложи за тази цел?

Ще се радвам да споделите опит. Ако някоя от вас вече е минала е през тези процедури във Варна ще се радвам да ме насочи към място, където могат да ми ги направят. Благодаря предварително! Simple Smile
Основата трябва да е много спорт и системно здравословно хранене. Процедурите не правят чудеса за съжаление на всички ни Sad

# 198
  • София
Да се оплача - направих вече 7 процедури Вела шейп и имам чувството, че положението се влоши. Имам още 5, но не се надявам 🥺

# 199
  • в 1001-та нощ
Къде ги правиш и на каква цена? Vela Shape III или от по-старите? Какво отчиташ, като влошаване?

# 200
  • Sofia
Ле-ле, 12 процедури VelaShape... Че, то, това са един куп пари.

# 201
  • София
300 лв. всъщност, Вела шейп 1. Кожата ми е направо на бабунки, а не беше така!

# 202
  • в 1001-та нощ
Хм, то и Вела шейп 3 е на тази цена ... Явно си е скъпо навсякъде.

Тези бабунки са реалният целулит. Преди това около тях е имало течности, които са действали, като тапицерия и не са се виждали неравностите в дълбочина под тях. Не е влошаване, просто "кралицата е гола" ... няма маскировка.

Помисли за вариант - да спреш временно вела шейпа и да направиш една мезотерапия. След мезотерапията - с вела шейпа - следва да е много по ефективно. Това са много пари. В кое студио ходиш? Има ли лекар?  Какви други процедури имат в студиото?

# 203
  • Sofia
Хм, то и Вела шейп 3 е на тази цена ... Явно си е скъпо навсякъде.

Тя май има предвид, че 300 лв. са ѝ стрували всички процедури, взети заедно. Което наистина е огромна разлика с VelaShape III, където една процедура, на една-единствена зона, е горе-долу толкова. Поне аз проверих почти навсякъде в София и не намирам по-изгодни цени, освен ако няма текуща промоция.

# 204
  • София
300 лв. са 10 процедури, не уточних. Не е скъпо.

# 205
  • в 1001-та нощ
Хм, дано да е истинския апарат, а не имитация. Защото ми се е случвало да отида в салон за LPG - и там машината няма нищо общо с истинската - не е стар апарат - просто е различна - и на въпроса - защо наричат и предлагат процедурата с името LPG - отговорът беше, че за хората това било познато и така се продавало добре...

В случая - може машината да е истинска, просто да е стара, но не пречи да попитате Simple Smile

1 процедура 30 лв - наистина е достъпно Simple Smile

# 206
  • София
Достъпно, но неефективно...

# 207
Алена прекрасна си 😀!!! Много мотивираща си цялата!

# 208
Здравейте, момичета!

Следя темите повече от година и най-сетне се реших на процедури Venus legacy! Днес беше първата от общо 10. Беше приятно загряваща 😄 Надавам се скоро да се похваля с добър резултат. Разбира се, в съчетание с тренировки (вкъщи) и здравословна храна!

Имам и един въпрос-някоя от вас пие ли телешки колаген или да е приемала някога? Много четох и си купих под формата на хапчета, не на прах. Мисля, че не пречи, че даже и е добре. Но да видим.

Благодаря на всички ви за отзивите, съветите и опита! 🤗

# 209
  • в 1001-та нощ
Аз не съм пила телешки, но е добре, че си взела някакъв. Дано ти е олезен. Напомняш ми да си взема и аз един, който ми беше препоръчан.

Общи условия

Активация на акаунт