Целулит - 11 тема

• 82 177
  • 740
  •   1
Отговори
# 585
  • Благоевград
Vici, твоят какъв е? Ето ги съставките, някъде прочетох, че в глицерина е захарта..

# 586
Ето го моя: https://www.iherb.com/pr/world-organic-liquid-chlorophyll-100-mg … fl-oz-474-ml/5302
Ти за какво ще го пиеш? За целулит едва ли ще ти помогне. Аз съм леко анемична и за това го започнах. Личната не препоръчва никакви суплементи и лекарства и аз на своя глава реших да пробвам. Не знам дали има ефект, но си го пия. Но за целулита лечението е само правилно хранене, вода, тренирвоки и процедури за подпомагане. Ако хлорофила ще го пиеш за целулита, не се харчи.

# 587
  • Благоевград
Супер, благодаря ти. По-скоро за прочистване, някой беше писал по-нагоре, че се препоръчва при кожни проблеми. Взех и вендузи и правя XBODY 2 пъти седмично, пък да видим ☺️

# 588
Мисля е и за кожен проблем видях ефект, но не съм сигурна кое от кое и не смея много да препоръчвам.

# 589

Ето този който аз имам на NaturesWay
Купуван от БГ

# 590
  • Пловдив
И аз пия Хлорофреш, но моя е на капки и се разрежда във вода.Няма сладък вкус, а по-скоро на трева и мента.

# 591
Ползвали ли сте ролер с игли и от кой сте доволни?

# 592
Здравейте, каква е последователността на lpg процедурите и Велашейп/ Венус Легаси? И коя комбинация е добра, както и в какъв период от време и горе долу брой процедури?

И мен ме интересува това Simple Smile
Здравейте, аз минах пълен курс с Venus Legacy крака и корем. Проблемът с целулита ми не беше много сериозен и се повлия доста бързо, проблемни зони ми бяха колената и отзад задно бедро. Коремът изчезна наполовина. Ако става въпрос за мазнина този вид апарати са много ефективни, смъкнатата кожа е по-упорита. Ако някой се интерусва мога да споделя мястото на което ходя. Проучих много места и там дамите взимат наистина евтино.
От дългогодишните ми проучвания относно тази тема съм на мнението, че постоянно решение за целулита няма.. трябва поддръжка и комбинация от добро хранене, вода, спорт, апаратни процедури, и домашна грижа. Мога да препоръчам и масажи с гуа ша камък, като какъвто и да е масажа не трябва да е болезнен и да остава синини!
Дано съм била полезна Simple Smile

# 593
  • Sofia
Ще се радвам да препоръчаш – напиши детайлите направо в темата. Simple Smile Не е проблем.

# 594
Центърът, който посещавам се казва Sisesthetics, намира се на бул. Арсеналски 81. Мисля, че имат сайт. Оставям телефона на дамата, която ми прави процедурите, 0877310009 Виктория. Simple Smile

# 595
Miriam77, цената в сайта, 150 лв за 60 минути вярна ли е?

# 596
Miriam77, цената в сайта, 150 лв за 60 минути вярна ли е?
Да, аз на толкова си правих задните бедра.

# 597
А колко точно е един курс, вие колко процедури направихте?

# 598
А колко точно е един курс, вие колко процедури направихте?
Като цена общо или брой процедури? До колкото знам се правят около 8 процедури, аз направих 7.

# 599
Да, като брой процедури. А през какъв интервал от време ходехте?

Общи условия

Активация на акаунт