Целулит - 11 тема

• 82 152
  • 740
  •   1
Отговори
# 630
За Бургас: в Тифани има, но доколкото знам криолиполизата е повече за отслабване, не помага твърде при целулит.

# 631
  • Варна
Здравейте,имате ли наблюдения над добър/а масажист/ка във Варна , за антицелулитни масажи Simple Smile
Да, Влади от Want. Салона се намира на професор Николай Державин 5 и е негов и на съпругата му, и други услуги се предлагат там.

# 632
Здравейте,имате ли наблюдения над добър/а масажист/ка във Варна , за антицелулитни масажи Simple Smile
Да, Влади от Want. Салона се намира на професор Николай Державин 5 и е негов и на съпругата му, и други услуги се предлагат там.
Аз направих няколко масажа там. Това , което не ми хареса е, че изобщо не се заинтересува от начина ми на живот, никакви съвети не ми даде. Айде това ще го преживея, но интензитета на масажа не беше един и същ всеки път.
Един път беше интензивен, което е важно за този тип масаж, все пак борим целулит нали така, друг път не чак толкова, което мен лично ме дразнеше. Все пак давам едни пари и очаквам да получа качетсвена услуга.

# 633
Страхотни сте, Благодаря ви, за бързите отговори. Когато започна ,ще споделя своите впечатления Simple Smile

# 634
  • в 1001-та нощ
Здравейте, може ли някой да даде препоръка за салон за антицелулитни процедури в Бургас? Насочила съм се към криолиполиза.

Гледай машината да е на CoolTech. Когато процедурата приключи - трябва да се направи хубав масаж на зоната около 15-20 мин, докато се възвърне нормалната температура.

# 635
  • Варна
Nona, наистина ли? Все едно говорим за различни хора. Ние пък с него точно много сме си говорили за хранене, начин на живот. От друга страна, той е масажист, не диетолог или лекар, какво може да каже освен повече движение, без сладко и въглехидрати, повече вода, което всеки си знае. Винаги има и бутилка с минерална вода за всеки клиент. Мен ме е питал спортувам ли, защото има стегнато тяло, въпреки целулита. А интензитета на масажа винаги е бил един и същ,  много се раздава той. Не знам защо при теб така..
Друг масажист не мога да препоръчам. Имаше една Светла, работеше в едно квартално студио в Младост преди години, но не мога даня издиря за съжаление. И тя не се пестеше.
Друг някой ако се сещате за Варна, казвайте.

# 636
Nona, наистина ли? Все едно говорим за различни хора. Ние пък с него точно много сме си говорили за хранене, начин на живот. От друга страна, той е масажист, не диетолог или лекар, какво може да каже освен повече движение, без сладко и въглехидрати, повече вода, което всеки си знае. Винаги има и бутилка с минерална вода за всеки клиент. Мен ме е питал спортувам ли, защото има стегнато тяло, въпреки целулита. А интензитета на масажа винаги е бил един и същ,  много се раздава той. Не знам защо при теб така..
Друг масажист не мога да препоръчам. Имаше една Светла, работеше в едно квартално студио в Младост преди години, но не мога даня издиря за съжаление. И тя не се пестеше.
Друг някой ако се сещате за Варна, казвайте.

Да, наистина. Ами виж какво, защо пък всеки да го знае. Да аз го знам, спортувам от 3 год. и се храня здравословно. Той няма как да знае това нали? Ако не ме пита, в крайна сметка предлагаш услуга, , ами позаинтересувай се малко, накарай го този клиент да се върне след време.
И да интензитета не беше един и същ, това го твърдя на 100 %, което е най- големият проблем лично за мен. Някои сесии бяха в края на деня, може да е бил уморен, но това мен не ме интересува.

# 637
Алена, ще ми споделиш ли контакти на твоя доктор?

# 638
  • в 1001-та нощ
Д-р Михайлов, Скинлайн - https://skinline.bg/bg/kontakti/

# 639
  • Sofia
При мен целулита нападна със страшна сила. От 3 месеца вече нямам цикъл поради дъртоза и тялото сякаш заработи в друго измерение. Целулит и по ръцете ми изби ей така както ходя на фитнес и се храня по план. Явно ще трябва да се нагаждам към новия етап в живота. Хормонозаместваща терапия не смятам да почвам, та не ми се мисли даже и какво още има да става.
Пробвайте комбинация с Инозитол (витамин B8) и Фолиева киселина (B 9). Има различни варианти на пазара. Аз си купувам от интернет Инозитол на прах и отделно Фолиева киселина. Регулират хормоните, но трябва да се пият поне 6 месеца.

Последна редакция: сб, 05 фев 2022, 14:11 от semelyna

# 640
Аз пия по 3 месеца инозитол, фолиева не съм пила обаче. Освен да добавя и фолиева. Но лоша работа. Разбирам че някои жени не се променят в тоя период, но явно си зависи от тялото. Като кг не мога да кажа че съм качила. Просто мускули и мазнинки се преразпределиха на грешни места без да съм дала повод. Повърхностния слой на кожата се измени също. Сякаш мазнините ли ги няма, колагена ли, двете  ли, много зле всичко. Сега за капак и целулит. Ако преди го забелязвах с лупа, сега и от самолет се вижда. Явно съм изтеглила къста клечка някъде по пътя на остаряването.

# 641
  • У дома !
Препоръчайте ми добра масажистка в София за ръчен антицелулитен масаж...
Благодаря предварително,,☺️

# 642
някой ползва ли подобен уред, дали става за домашна процедура?

Последна редакция: ср, 09 фев 2022, 00:41 от Не се сърди, човече

# 643
  • У дома !
някой ползва ли подобен уред, дали става за домашна процедура?
Имам подобен от емаг. Нищо не става от него.

Последна редакция: ср, 09 фев 2022, 00:42 от Не се сърди, човече

# 644
Какви могат да са противопоказанията от инфрачервена светлина и ултразвукова вибрация ? Попаднах на масажор с такива функции ,но не съм наясно в какви случаи не са подходящи . Ето това е масажира :

Общи условия

Активация на акаунт