Предложения за странни, необичайни и интересни имена! - 29

• 28 884
  • 766
  •   1
Отговори
# 75
И аз неведнъж обърквам имената, докато вляза в темата да споделя. Николица ме впечатли, защото мой роднина е с почти същото име.

# 76
  • София
Децата на позната са близнаци и се казват Александра и Александър - имената не са странни, но родителския избор да кръстят децата с едно име е. Също така, познавам Стефан, който има по-голяма сестра Стефани - тук също е странно.

# 77
  • София
Съпругът ми и брат му са Никола и Николай. Ние със сестра ми сме Люба и Вяра. Нашите деца пък и четиримата са с имена на растения. Също е странен избор гледано отстрани.

# 78
  • София
А как казвате на брататя - Ники и Кольо ли? При моя познат, когато някой каже "Стефи" и двамата със сестрата се обръщат Simple Smile

Отстрани погледнато и нашите имена с брат ми може да се сторят странни - Радослав и Десислава сме, като мен са щели да ме кръстят по друг начин, но са избрали Десислава, за да звучи по-добре с Радослав.

Като каза, познавам няколко двойки братя и сестри, всички с имена на цветя.

# 79
  • София
Раче, на Никола казваме Ники, а на Николай - Коко.
Нашите цветя са 4. Simple Smile

# 80
  • Countryside
Николай и Никола е странно за братя, не за друго, а наистина са почти еднакви имена. Иначе и двете имена са хубави, спор няма. Интересен избор на галени имена.
Отностно близнаците Александър/Александра, нали и на Деси синоптичката децата й са Йоан и Йоана...странен избор, но имената сами по себе си са хубави. Чудно ми е какви галени имена са им измислили...

От друга страна, гледам много родители се вълнуват имената на децата им да си подхождат, което никак не е лоша идея.

По темата: от мен един Боромир на 2г, явно родителите са фенове на Толкин. Joy

# 81
Градимира - жена
Дариян - мъж
И двамата са млади около 25-30 г.

# 82
Илия и Илияна, брат и сестра от Смолян.

# 83
  • София
Г-жа Букет, дядовците им бяха Никола и Николай, та затова двамата носят тези имена. Свекърва ми винаги се е забавлявала с тези почти еднакви имена. На двамата братя не им пречи. Те помежду си се наричат Коле. Simple Smile

# 84
Бранимир и Бранимира сестра ми се казва така.

# 85
  • When you are not fed love on a silver spoon, you learn to lick it off knives...
И аз познавам двойка близнаци - Росен и Росица. Зная и за семейство с 3 деца и традиции да се кръщават само Александър и Димитър. Ражда се първото дете - момиче. Избират му алтернативното - Лили.
Ражда се второ - момче - Александър. Ражда се трето - момиче - хайде и то Александра.... Странно ми е това. Неприятно странно...

# 86
Пък една сиганка от на баба селото има шест деца,две от които Василка,една Ванеса и на трите им казва "Весо" Joy

# 87
  • When you are not fed love on a silver spoon, you learn to lick it off knives...
Пък една сиганка от на баба селото има шест деца,две от които Василка,една Ванеса и на трите им казва Весо Joy
Така де, няма да им помни имената! Викне Весо, и все някой ще се обърне... То си е за улеснение...

# 88
Вчера една майка на детската площадка , викна на дъщеря Аглая ела тука , което според мен е доста странно име

# 89
Как бе, това е едната от трите грации.
Даже миналата година ли беше, на някой от нашите звани рапъри му се роди момиче, пък те, завалиите, всичките явно имат нужда от логопед, че и журналистите барабар с тях. Та 2 седмици браузърът ми предлагаше новина все от различни медии, че Рапър Х се сдобил с щерка Агуая. Дано не е наистина така записана милата.

Общи условия

Активация на акаунт