Предложения за странни, необичайни и интересни имена! - 29

• 28 889
  • 766
  •   1
Отговори
# 90
  • DE
Поне е произносимо, а не като детето на някакъв набеден за рапър, Агуая Rolling Eyes

# 91
Баш Агуая е,искали нещо нестандартно ,затова избрали името.Вчера като разхождах моята Зорница в морската чух да викат Албена,Калоян,Никола,ами приятно ми стана,има надежда значи!

# 92
Да, Агуая е, гледах едно интервю с майката, където обясняваше, че след дълго мислене, това и дошло на акъла и се влюбила в името.
Познавам един Гради - мъж на 50+. На една съученичка бащата се казваше Стали и аз подозирах, че първоначално е бил Сталин. А преди няколко дни разбрах, че едната сестра на баба ми, която вече не е между живите, но цял живот съм познавала като Златка, всъщност била Зюмбюла.

# 93
Ами да, така е записана. Агуая Чанов или нещо подобно. То и майката си е изяла плацентата след раждането, така че за там не са нужни коментари...😄

# 94
  • София
Като видях Златка, която била Зюмбюла, се сетих за позната (на моя възраст, т.е. началото на 30-те Simple Smile ), която когато стана на 18 се прекръсти от Желка на Жулиета. Бабата, на която е кръстена, още не знае, че внучката официално се казва Жулиета.
Преди много години имахме съседка баба Рада (така я знаехме всички); когато почина, на некролога същата жена беше изписана като Цвета - как от Цвета се е стигнало до Рада, остава мистерия.

# 95
Това с тръшкането за имената от баби и дядовци е ужасно. Моя позната записала дъщеря си Донна, баба Дона разбрала след 20 години за второто "н" и били големи циркове и панаири, чак заплахи за лишаване от наследство.

# 96
Пък тъста на колега на мъжа ми настоявал внучето да е с неговото име,запънали се младите,изкарал 50 000 и станало на неговата
Нашето дете не е кръстено на никой,никой не се сърди,хареса ни Зорница и толкоз.

# 97
Аз съм имала съученичка Аглая и за мен името не е странно. За мен е интересно и винаги прави впечатление. В цялото училище само една Аглая имаше.
Но АгУая, определено е странно.

# 98
Сещам се за една баба Щефана. Иначе и на мен ми е било интересно как се казваш по един начин и чак като умреш се разбира 😁

# 99
Втрещихте ме с това Агуая, бях убедена, че някой, прясно завършил Журналистика и с 0 обща култура, го е записал и после всички са преписали от него. На мен ми звучи като гуано.

# 100
Ама майката на Агуая си е изяла и плацентата, сериозно ли?! Ама иначе и оня Наум Шопов кръсти дъщеря си Амая, Тото от Скандау кръсти сина си Доминик, все хубави български имена...

# 101
  • София
Доминик Йониславов, просто разкош.
Пък тъста на колега на мъжа ми настоявал внучето да е с неговото име,запънали се младите,изкарал 50 000 и станало на неговата
С извинение, но такъв подход ми е мега селски.

# 102
Хубаво българско име?
Хубавите 'ни' имена са предимно еврейски, латински и гръцки и 2-3 имена на цветя. Баш българските звучат много селско и рядко някой бива кръщаван с тях... освен ако дядо му не извади 50к Simple Smile

# 103
  • DE
Посмяхме се с 50 хилки на дядото Sweat Smile Много е важна мотивацията Grin

# 104
Доминик Йониславов, просто разкош.
С извинение, но такъв подход ми е мега селски.
Естествено ,че е селски.И ако не е кръстено детето на дядото,няма да го обича ли,не знам.

Общи условия

Активация на акаунт