Ето ни отново тук, всички АВГУСТовски мамчета накуп

• 11 563
  • 305
  •   1
Отговори
# 300
  Май вече го научих да заспива легнал върху мен и незнам как ще я караме така. newsm78
Веднага отговарям LaughingЩе я карате все така CrazyИ ние сме в същото положение,но предпо4итам така и да спи,вместо само да придремва за по няколко минутки.Прекалено много бодърства. Rolling Eyes
Сутрин Дария спи при нас на спалнята.Аз избрах този вариант,4е ми писна да ска4ам на всеки 2 минути от нейните звуци.От в4ера милата ми има проблеми с газовете.Голям зор й е това пръцкане- напъва се,става 4ервено-лилава и пла4е CryОх- нямат ли край тези мъки- коликите се замениха с това 4удо.Като я гледам как се мъ4и ими се къса сърцето.Толкова малко 4ове4е,а толкова големи проблеми ooooh!Някой  има ли идея как мога да й помогна Rolling Eyes

# 301
  • София

АЗ СЪМ ЗА ТОВА ПРЕДЛОЖЕНИЕ!
АВГУСТинчетата ни добрички, махат весело с ръчички newsm10
[/quote]

И аз също newsm10
Момичета,има ли някакво ограничение за количеството времето, в което могат да се дават капки против колики.Аз вече 2 шищенца Саб издавах и не знам да не стане много. Честито на всички именници,на всички пораснали бебчета  и на рожденниците с малко закъснение newsm51

# 302
   Здравейте!!!  Аз съм за предложението за заглавие на анни78- Августинчетата ни добрички, махат весело с ръчички. И предложението на дидика е хубаво, но по за наесен, имам предвид като застудее малко.

# 303
bubcheto15 ти съвсем ме отчая ние сме още на първото шишенце и аз се надявам всеки ден да отшумят тези колики, съчетани с газове и напъни, както при Обърквация, а освен всичко започнахме да акаме по един до два пъти на ден, преди беше на всяка смяна на памперса. Това ме притеснява, въпреки , че няма запек. За сметка на това доста уринира, как е при вас?

# 304
  • гр.Добрич
Velmar, и ние много пръцкаме, почти постоянно. Даже се чудя откъде са тези газове, след като е само на АМ и не се влияе от моята храна. Аз вече нямам кърма, но въпреки това дясната гърда доста ми се надува. Явно за денонощие се събира някакво количество, но с помпата въобще не мога да изцедя нищо. Така че тази сутрин сложих Ивчо да си дръпне малко и след това изяде АМ-то.
Ние сме доста запечени. Ака много рядко - по 1 път на ден или 2. И вече не знам това колики ли е заради запека ли е? Постоянно ръмжи и се протяга все едно, че е спал цяла зима. През нощта също нямаме режим. Събужда се на 2,5-3 часа, ама какво да го правя. Ставам и правя шишето. Иначе бебчо си спи само в неговото легло и от време на време в ръцете ми ако е много неспокоен.
Пораснали сме с 5см. и около 1кг за месец. Биха ни и ваксинката и от Вигантола даваме 2 капки, но ми е трудно да му улуча устата и е голям екшън.

Това за сега, че да използвам докато спи и аз да дремна.

# 305
НОВАТА НИ ТЕМИЧКА:

Общи условия

Активация на акаунт