"Полезни съвети за бебето" /колики, пъпчици, хранене/
лек и спокоен ден

По-добре да се сложат неща, написани и тествани от нас .Lorexa беше писала полезни неща за ваксините например.

,в4еа ве4е не издаржах и като се прибра моя плаках ве4е,не мигна малкия цял ден и като стане 4,5 следобед заспива 4ак до 10 за банята после пак си влиза в графика мранка по-цял ден и сам покраи него ина4е пи6ти.Не мога да свар6а ми6то като хората да пера,гладя и 4истя.И моя лубим не ми помага ни6то
,стои си миля пред телевизора и после за6то нямало наготвено,опрано.Исаках днвеска да отидем на педиатар а тя бил аболна
,о4енцето не се оправя ,не могем да ходим до голяма нужда и акотата ни са зелени все о6те кото ме тревожи много
,днеска сутринта сам му правила клизма да се изходи.Ами това е само се оплаквам.Тук сас тези доктори те остават вси4ко на природата
,като ви 4ета за ва6ите педита ви завиждам благородно.4ЕСТИТО НА ВСИ4КИ КОИТО ИМАТ ПОВОТ ЗА ПРАЗНУВАНЕ МАЛКИ И ГОЛЕМИ

ох това наистина ми подейства обудряващо
Предстои ни къпане и се моля за по спокойна нощ за всички
Нашият татко също не си доспива
ROZI24 при нас денят беше също толкова изтощителен
и се будехме на 15-20 минути и аз вече се замислям колики ли ни мъчат или сме гладни?

на Вася на патерица! Много здраве и любов! 
Снощи се изцеждах и изцедих едва 40 гр. от двете гърди. Наложи се да дохранвам. Надявам се да има някакъв ефект от чая и от това че все ям или пия нещо и да имам повече кърма. Май вече го научих да заспива легнал върху мен и незнам как ще я караме така. 

за нашия татко който пранува днес!