Ето ни отново тук, всички АВГУСТовски мамчета накуп

• 11 568
  • 305
  •   1
Отговори
# 270
  • София
      И аз едвам смогвам да се  организирам. Непрекъснато ми се спи, очите ми са станали като на заварчик. А днес трябва и да готвя нещо. Сега с едната ръка го държа, а сдругата пиша, а прането още не е простряно. Не знам вие как смогвате и да чистите и да готвите и да ходите и на разходки без помощ. Моля дайте ми съвет, имам чуство че аз съм най-тутавия човек.

Не се ядосвай, просто още сте много малки  babyuu Калоян вече започна да се успокоява от коликите и аз мога да свърша това онова. Ето от 9 часа спинка и аз успях 2 wash да пусна, и да  hang и даже да сложа бобец да се вари, че татито трябва и той да папка newsm62
Е, разбира се има дни, когато и до тоалетната не мога да отида, защото малкият байчо реве като магаре. Ама  Hug

# 271
  • Sofia

Аз вече съм будна и много бясна. Да ви се оплача от нашия тати. (тва мило обръщение сега не е много за него, ама) .........
 Обадх му се и му вдигнах луд скандал и довечера няма да му говоря  и ще е така докато не ми се извини подобаващо. Аз не съм за всичко, не мога с едната ръка да дондуркам Дари а с другата да му чистя!!! Как ли се справят самотните майки?

Само се опитай да не се ядосваш. Иначе съм с две ръце "за" че трябва да се извини подобаващо. Разбирам, че татковците ходят на работа, но защо някой  си мислят, че майките едва ли не си играят по цял ден с бебето и се забавляват. Мисля, че и двамата родители трябва да са ангажирани в отглеждането и трябва да пределно ясно, че вече се променят доста неща и "тая работа, не като онази". Така че, да се включва активно!
Добре, че нашия тати активно се включва!

# 272
Спокойно Обърквация, не си заслужава да си тровиш нервите с това. Просто му направи сериозна забележка и предполагам, че ще се поправи. Аз се опитвам да го разбирам, все пак е нова ситуация за него. При теб е различно, имаш инстинкти. За него е малко по-странно. Дай му време и говори с него. Ще те разбере, сигурна съм. И ще ти се извини както трябва.
Моето малко магаренце спинка сладко на корема на баба си. И аз съответно съм залепена на компютъра.
Но все повече будува и иска внимание да й се обръща. Не спинка както преди. И гледка лубопитно с малките си очички. Ще я изям, толкова ми е миличка и сладичка.

# 273
  • София
Здравейте, момичета!Пускам този сайт с предварителното извинение,че ви натоварвам,но ми стана адски гадно като го видях и не мога да не го пусна http://tuleni.hit.bg/indexbg.html.
Май не стана на линк,но го разгледайте.Ние също все повече стоим будни и си обръщаме внимание.Велмар,мисля си,че това може и да е причина Дари да плаче,не иска да спи вече толкова,а не знае какво да прави.
Кабив,Ина също хълца така и докторката каза,че по-темпераментните бебета сучат много активно и гълтат повече въздух и затова хълцат.Дръж го изправен и дай водичка,при нас действа.
Обърквация, не се ядосвай,аз вече не обръщам внимание,просто чакам да влезе в час,защото иначе трябва да се караме перманентно,а аз нямам сили и за това.Вярно е,че те не осъзнават,че ние имаме 24 часов работен ден,но се надявам скоро и те да ни разберат.
Аз също се чудя за ваксината и не знам дали да сложа петорната и да си останем на изпитаната.Просто не знам какво да правя,ама ще говоря с педито и ще потърся и мнения от опит и ще решавам.Сега целувки,че имам още малко да доизчистя Heart Eyes Hug

# 274
привет и от нас Simple Smile
Обърквация хич не му се дразни те са си такива на моменти се чудим как незабелиазват елементарни нещта друк път са прекалено внимателни какво да ги правим големите ни мъжленца  newsm78 освен да си ги  гледаме и тях и спокойно да ги напътстваме с новите им задължения Simple Smile
апък те да влизат по бързо в час
ние с бебо сме добре гледаме се по цял ден Боян през повечето време е буден търси внимание игри а мама се изморява по-бързо отнего днес сме на консултация направо  #Cussing out от тези доктори но няма да се оплаквам не са толкова фатални нещата
за времето на мен ми трябвяше месец за да вляза в някакви релси сега се справям през деня се гледаме а следобед пооправям и приготвям нещо за хапване
а килограмите ми няма да копентирам 7-8 още сам + но сам като мекица ooooh!
имам ено предложение тъй като нямаме време да се ровим и търсим мнения за неща като колики, пъпчици и т.н. Обърквация /color] нашата гордост за хубавата страничка ако има възможност с помощо на всички ни да извадим- "Трикове за справяне с малките лъвчета"/даване на залагалка, привличане на внимание, полезни играчки и принадлежности/ и
"Полезни съвети за бебето" /колики, пъпчици, хранене/
лек и спокоен ден Hug

# 275
mamajeni аз ползвам това мляко преди това ползвах други но общо взено като състав са еднакви избираш едно и даваш намен ми го препоръчаха познати една ми каза че лекар казъл че това било най- близо до майчиното  Thinking но всепак не е. а и виж как ще го понесе бебчо може да не го хареса ако си го пиива ок като нямаме кърма това ще папат Blush

# 276
Здравейте мами, първо искам да ви почерпя вируално за моят 33-ти рожден ден   party023
Днес моето малко Ангелче ми направи най-хубавия подарък - сутринта беше в страхотно настроение и в продължение на половин час ми гукаше и се усмихваше и ние с тати се разтопихме от кеф.
Velmar  ние също имахме такива дни и аз съм сигурна че причината беше в мен, защото се бях наяла с таратор и диня и какво ли още не което причинява много силни колики. Да не си яла нещо което да и дразни стомахчето. Като говорих с докторката тя ми каза че по принцип всички сурови плодове и заленчуци трябва да се избягват.
Kabiv и ние хълцаме много, дори има случаи в които заспива и хълца.

# 277
Kabiv, и Стефчо много хълцаше обикновено след ядене по 20-30 мин. Нашия педиатър ни каза, че това е от въздуха, който не е излязъл при уригването и със сигурност не го боли. Наистина имаме проблем с уригването, но установих че дори да се уригне качествено пак си хълца. Сега, когато е на 1 мес. хълцането значително намаля, дори има дни в които пропускаме. Така че не се притеснявай, ако Бебо не плаче остави го да си хълца.

Обърквация, и ние имаме такива проблеми с тати понякога и тогава много се ядосвам. После идва период, в който е мил и грижовен и после пак период на разсейване. Общо взето подсещам настоятелно за текущите задачи, иначе не става. Дразнещо е, но трябва сами да си пазим нервите и кърмата  Simple Smile.

Момичета капките Vigantol са много гадни, като рициново масло, а пък капкомера е много неудобен. Как ги давате сутрин на малките човеци?

# 278
 newsm59Честит рожден ден, Vasia! Да си здрава и щастлива, а малкоот Ангелче да те радва постоянно!

# 279
Обърквация /color] нашата гордост за хубавата страничка ако има възможност с помощо на всички ни да извадим- "Трикове за справяне с малките лъвчета"/даване на залагалка, привличане на внимание, полезни играчки и принадлежности/ и
"Полезни съвети за бебето" /колики, пъпчици, хранене/
лек и спокоен ден Hug
Няма проблрем, ще се поровя из нета кто заспи Дари, да потърся инфо. Аз обикновенно чета статиите на "Български бебе център" и съм доволна. Ако някой намери хубава статия или инфо да даде линка ще я "кична" на първа страница Simple Smile

# 280
Момичета, благодаря много за пожеланията!
Raia много ме успокой, Благодаря ти! Вече се изцеждам и преварявам кърмата, поемаме към 70-80 мл. през три часа! И ние пием глюкоза 5%. Утре ще ходим да ни боцкат пръстчето да видим дали сме се оправили! Вече трети ден преварявам кърмата! Незнам дали е достатъчно, но изследванията ще покажат!.
Момичета, благодаря ви, за съветите, вече съм по-спокойна! Пожелавам на всички ви щастливи бебечета, без проблеми и по- малко колики!

# 281
 newsm59 Вася!  bouquet
Ралка-Балка- аз давам вигантола с лъжи4ка.Днес за сефте  й ги дадох директно в устата,и то защото тя пла4еше и й беше широоко отворена GrinningТрябва да обърнеш шишето абсолютно вертикално и дозирането става Peace
Сега да ви кажа- и тази нощ Дария  прояви каприз.Яде в 4 и после  се размрънка към 5.Мъжа ми пак запо4на репликите да й дам поне малко да се успокои #Cussing outАз да не съм залъгалка все пак!Той се прави на л=лка до към 6 и после я сложи на спалнята до нас да спи.И така- до 8ч.Папкахме и докато я 4аках да се ригне- тя заспа сладко-сладко в/у мен.Останахме си в тази поза до 10,30.Тя спеше,аз дремех покрай нея,4е не смеех да мръдна и се изкривих в тази неудобна поза Crazyно- важното е 4е тя поспа,защото в последно време будува с 4асове #Crazyпреди малко заспа най-накрая.Ето- събират й се пове4е от 4 часа босърстване.Виждат ми се много TiredПри вас как е ?

# 282
velmar, каква лъжичка ползваш? Исках да си купя, но всички ми се виждат много големи и са за над 4 мес., а пък да преварявам всяка сутрин чаена не ми се ще, защото моя стерилизатор е за микровълнова.

# 283
Използвам едни лъжи4ки на Авент.Стерилизират се в МВ PeaceПластмасови ...бяла и синя са в опаковка....Абе- те май други нямат Laughing

# 284
  • София
Здравейте, мамчета!  Hug
Честито на всички, които правят месец! Да растат здрави и щастливи!  Hug baby_neutral
Честит рожден ден, Васиа! Желая ти много здраве, любов и щастливи моменти с твоите мъжленца!   bouquet Heart Eyes
Ние днес бяхме на д-р, биха ни ваксината и бая си поплакахме и двамата Cry Като видях как му заби цялата игла в крачето ми идеше да й фрасна един!  #2gunfire Иначе Ивчо е слончето на мама - качил е 1600гр за 1 м!!!   #Crazy И цели 6см! Почваме вигантол, че ни бил бърз растежа и зимафлуор. Педито каза да му правя пауза от 9ч през нощта без папкане. Как ще стане не ми е ясно!  ooooh! Дали да не пробвам да му давам вода вместо НАНа? Че ако вървим с тоя темп...
 velmar , това ми е много познато - и на мен ми дават акъл като реве да му дам да яде по-често, но при нас е съвсем изключено - на изкуствена храна трябва да има поне 2-2,5 ч. разлика.
И да ви кажа поредната дивотия на свеки - палила е някакви кибритени клечки и ги е гасила във вода!  Sick "Ако е хванал очи" и понеже тук ден-два е по-кротък, ще рече че е заради това  #Cussing out
Обърквация, и при нас има подобни изпълнения! Мъжете са си големи... да не казвам! Онзи ден Ивчо плачеше и той пита дали да ми помогне нещо, аз му казах ако иска, той се сопва - бил на работа, защо не събудя майка му!  #Crazy Други изцепки - Ивчо плаче, и той ме пита "Какво му правиш" - колям го! Какво мога да му правя?! Аз се опитвам да го успокоя, той ми задава идиотски въпроси!  Twisted Evil
Хайде ще ставам, ме майка ми бебчо и ще ходя при тях.   bouquet Heart Eyes До писане! И спокойни бебенца!

Общи условия

Активация на акаунт