БРАВО ОБЪРКАВЦИЯ, страхтно си подредила темата!

Ние вече сме 4 ден в къщи, имах голям зор докато тръгне кърмата, но вече всичко е наред! Малкото ми съкровище суче и спинка по 2-3 часа. Всеки път е различно! За сега сме само на кърма, не съм и давала АМ /като изключим първия ден след като се прибрахме, защото нямаше кърма/. Незнам дали е достатъчно кърмата, но след като не плаче и спинка, предполагам, че и стига за сега!
Мами да ви питам, на бебката и гурелясва едното оченце, на вас случвало ли ви се е, и със какво го лекувате?А с хълцането как се справяте? Да попитам мамите които имат момиченца, подути ли са на бебето цицките! На нас да, и доки каза да ги мажем с риванол на крем! Някой маже ли с нещо друго?
Ами това е за сега, от нас нагушкайте малките съкровища!

. Уморява ме и ме ядосва
. А не ми се иска да оставям неизчистено, защото все пак моето дете ще живее в мръсотия. Хайде, стига съм се оплаквала.
Гледа си себе си,през деня докато кърмя той спи,вместо да свърши нещо даже и сега спи,но нощес пак няма да стане.Много съм ядосана и му го казах ,днес в 4 сутринта директно му се развиках да става малко той да я носи откачиха ми се ръцете и цяла нощ не бях мигнала а той си беше легнал още в 20:30ч,а аз изцеждах, после гладих пелени и дрешки,абе шетам.

, после хранене
и сънчо може спокойно да дойде и при нас
досега не се осмелявах да пиша.
Днеска сме добре засега, давам му само вечер Саб Симплекс и варя чайче от анасон. А одеве в 20.00 часа какъв рев му удари за папкане не беше истина -тъкмо бяхме на кафенце седнали и си говорим сладко сладко и като се събуди и като почна до вкъщи не млъкна и като захапа цицата , голямо цокане направи
Може би защото това ми е първата по спокойна нощ, просто не си спомням от кога Али е нанкала така
Леле толкова съм щастлива. Като знам вечера започнахме да се дундуркаме веднага след банята и храненето в 20 часа и до 2 все още беше в мен на ръце и още се люшкахме
Само да я оставех в леглото и тя започваше на ново да плаче, да се стяга от колики и последваше на ново пеене на песни и по-силно люшкане, за да се унесе поне отново независимо, че за кратко време. А тая вечер нанка сама пу-пу. Определено трябва да благодаря на едно юлско майче от Русе, което ми даде от нейното АМ (Аптамил) да тествам и да видя какво ще е положението с коликите (аз бях до сега на Фризолак + Фризовом). Наистина, като че ли и се отразява добре, дано да е все така
Давам и от вчера и Мезим Форте 1/3 три пъти на ден, може и той да спомага ефекта да е такъв....едно спокойно сладко спящо бебче