Частни училища-информативно-дискусионна тема 42 - все още ваканционна

• 39 819
  • 777
  •   1
Отговори
# 435
  • Sofia
Алегра, ти като родител с дете там най-лесно можеш да разбереш, като ги попиташ, че да кажеш и на нас. Никой тук май че не знае къде. Питай ги и сподели после.
На родителската среща попитах, но дали защото бях с маска, не ми отговориха Simple Smile

# 436
А като се местят на нов адрес дали пък няма да имат капацитет да разкрият още една паралелка трети и четвърти клас?

# 437
  • София
Ако Питагор действително ще се местят в Красна поляна мога да спра да се терзая за ранните приемни изпити тази година. Хич няма да ни е удобно като локация, така че ще заложим на училищата с януарски прием.

"Томас Едисън" ще имат родителска среща другата седмица за интересуващите се родители на бъдещи първокласници, но не разбрах дали се отнася само за родители, чиито деца са в момента в техния ПУК или за всички желаещи. Много се надявам да внесат някаква яснота относно сградата на училището, защото това хвърчащо положение в сграда под наем неясно докога сериозно ме разколебава.
Записахме се и за отворени врати в СС в края на месеца. Основното ми притеснение там е дали нивото на английския на детето ще отговаря на нивото на техния ПУК. За първокласниците има ли изпит по английски допълнително към основния изпит за кандидатстване?

# 438
Интересно също как ще разпределят учителите, които имат часове и в Питагор, и в ПЧМГ.

# 439
  • Sofia
Красна поляна в коя част знаете ли Wink

# 440
Интересно също как ще разпределят учителите, които имат часове и в Питагор, и в ПЧМГ.
Ми то няма много такива, които да предават и в двете училища.

# 441
Да, малко са , но пък качествени Bowtie

# 442
Седем преброих.
Учители, които преподават и в ПЧМГ, и в Питагор. Хич не са малко.

Едно е ясно: Ще има нови учители и паралелки.

# 443
Седем преброих.
Учители, които преподават и в ПЧМГ, и в Питагор. Хич не са малко.

Едно е ясно: Ще има нови учители и паралелки.
Аз трима ги докарах Simple Smile Като си нямам идея Данков води ли клас в Питагор.

# 444
Скоро ще поискат и сбит преразказ на 42-те изтекли теми преди тази.

Въпросната учителка от Питагор беше последната капка, която ме отказа от училището преди години. Вярно, тогава и беше първа година в частно училище. Идваше от държавна детска градина в Младост.

Някой знае ли точния нов адрес на Питагор?
Колко различни са хората, тя беше човека заради когото реших да пуснем детето на изпита.
И с ръка на сърцето ще кажа, че не сбърках. Малко са такива учители, рядко се срещат. Simple Smile
Ние имаме прекрасни впечатления от нея. И най-важното... детето я харесва.

# 445
Ами да, вече приемат по три паралелки. Това е хубаво, повече деца ще имат шанс.

# 446
Аз трима ги докарах Simple Smile Като си нямам идея Данков води ли клас в Питагор.
Аз не знам кой точно учител от ПЧМГ преподава в Питагор.
Разгледах учителите на сайта на двете училища и преброих 7 общи.

М. Стоилова е прекрасен човек и преподавател. Жалко, че вече не е в Питагор.
Децата от БШ, на които ще преподава, ще са късметлии.

# 447
  • София
След като Питагор ще се преместят в друга сграда, планира ли се разширяване на ПЧМГ с повече паралелки? Конктретно ме интересува след 7 клас.

# 448
След като Питагор ще се преместят в друга сграда, планира ли се разширяване на ПЧМГ с повече паралелки? Конктретно ме интересува след 7 клас.
Чакаме официална информация на сайта.

# 449
Скоро ще поискат и сбит преразказ на 42-те изтекли теми преди тази.

Въпросната учителка от Питагор беше последната капка, която ме отказа от училището преди години. Вярно, тогава и беше първа година в частно училище. Идваше от държавна детска градина в Младост.

Някой знае ли точния нов адрес на Питагор?
Колко различни са хората, тя беше човека заради когото реших да пуснем детето на изпита.
И с ръка на сърцето ще кажа, че не сбърках. Малко са такива учители, рядко се срещат. Simple Smile

Да, и това е много добре. Ние имаме диаметрално противоположни мнения и за бившата директорка на Питагор, та изобщо не е изненада.

Общи условия

Активация на акаунт