Частни училища-информативно-дискусионна тема 42 - все още ваканционна

• 39 752
  • 777
  •   1
Отговори
# 645
  • София
П.П.2 Ще се радвам някой завършил основно училище от топ 10 да сподели дали е доволен от живота си. Сигурен съм, че за разлика от лейка още на 30 ще е обезпечил финала си.
Значи, ако си завършил добро основно училище, още на 30 ще си обезпечил финала си. Joy Това го номинирам за изцепка на годината. Цепи мрака просто! Laughing
А вие сте закахърили за гимназия, за вишУ, за работа след 30... Що?

# 646
  • София
Когнитивен дисонанс...

# 647
  • София
Ох, все се каня да си трая като Нико нагази с кубинките, ама все не успявам да се сдържа!
Умирам си да разбера точния начин, по който основното училище е обезпечило Нико на 30, ама си знам, че отговор няма да получа Joy
Основното, божемой Joy

# 648
  • в страната на чудесата
Оправи ми вечерта. Тъкмо  се чудех дали не сбърках с началното, но то не било важно...
Наздраве, дами!

# 649
  • София
Аз съм завършила най-доброто училище в родния си град - и начално, и основно, и гимназия. И да, това има значение, защото средата е друга, учителите са други. (за началното дори съм била с връзки като внуче на учител Wink)

# 650
  • в страната на чудесата
Е пич, топ 10 по наше време бяха след 8 клас.
След основното

Ако питаш за 22-ро, аз не съм

ПП. тука да се допиша, че не съм видяла какво си попитал.
това са твои измислици, нико, аз никъде не съм написала, че няма значение, нали?
а пък позволи ми да си харча парите както намеря за добре.
Реших да се пробвам да избягам от кофти наследници, записани в 20-то, те пък ме последваха и така докато не успяха да преминат изпита. Имах неблагоразумието да се заприказвам с едни женици в буката, те пък се оказаха много настоятелни да дадат добър старт на отрочетата, 20-то беше много гадно, отписаха децата, и се затътриха към ЧУ.
JoyStuck Out Tongue Winking EyeJoy
Това вече е over. Тази година. Заради изпита.

Последна редакция: нд, 11 окт 2020, 21:28 от Leika_moja

# 651
П.П.2 Ще се радвам някой завършил основно училище от топ 10 да сподели дали е доволен от живота си. Сигурен съм, че за разлика от лейка още на 30 ще е обезпечил финала си.
Значи, ако си завършил добро основно училище, още на 30 ще си обезпечил финала си. Joy Това го номинирам за изцепка на годината. Цепи мрака просто! Laughing
А вие сте закахърили за гимназия, за вишУ, за работа след 30... Що?
Ако беше завършила основно училище от топ 10 щеше да знаеш. Обезпечил финала не значи да спреш да работиш и да си натрупал на 30 години осем цифрена сума.

# 652
  • София
Май започна и метлата...

Аз - топ първото. Пък не беше в София.

# 653
За София говорим. Не случайно всички живеем в столицата.

# 654
  • София
Е, сега, някои сме от прованса. Не може всички да сме родени в столицата.  Всеки голям град има по едно-две най-добри начални и основни училища, както и една-две най-добри за гимназиален етап.

# 655
Аз съм завършила най-доброто училище в родния си град - и начално, и основно, и гимназия. И да, това има значение, защото средата е друга, учителите са други. (за началното дори съм била с връзки като внуче на учител Wink)
Естествено, че има значение.

# 656
  • София
Като стана  дума за когнитивен дисонанс, не само един или двама са хората във форума, които предпочитат да напасват реалната картина към собствените си виждания, без да отчитат фактите,  които по един или друг начин ги опровергават ..

Шарки, топ първото в Пловдив  за гимназиален етап ли визираш или по принцип...Или топ основно - не става ясно.Понеже, ако е топ на топ гимназиите, ти я виждаш като такава и другите завършили я. Някой, завършил 1 АЕГ в София,  ще има доста основателни поводи да поспори с теб за първенството по онова време в общ план.

Мецане, просто са ти такива познатите. Аз имам обаче съученици, които си ползват активно немския, при това не в Германия, а тук. Много е субективна преценката за това на кого, дали и кога ще му послужи даден език.

Последна редакция: нд, 11 окт 2020, 21:34 от пенсионирана русалка

# 657
Е пич, топ 10 по наше време бяха след 8 клас.
След основното

Ето един коментар, с който съм напълно съгласен. Затова те питам за основното.

# 658
  • в страната на чудесата
Основното ми е супер, с висок рейтинг и досега. Но е основно. и не фигурира в топ 10

# 659
Готино. Дава ми повод да си спомня за средата. В основното. Пешо Цифката, Анатоли Мишката и Киро Дебелия.

Общи условия

Активация на акаунт