Как да прилечем здраве и богатство в дома си

• 1 171
  • 13
  •   1
Отговори
  • Пловдив
Една любопитна тема, която предполагам интригува много хора. Всеки, които поне малко се е интересувал от това как да обзаведе дома си, знае че елементите в дома и това къде са поставенни са много важни фактори за енергията в дома, от тук идва и целия фън шуй. Според фън шуй, течащата вода е много важна за всеки дом. Тъй като искам малко да поразчупя обстановката вкъщи и да добавя малко повече природни елементи, ровейки се из гугъл попаднах на статии, според които водните елементи в дома са от изключителна полза както за финансовото състояние, така и за здравето на живущите.
Aз от много време искам да си взема фонтанче за хола и  все отлагам, но мисля съвсем скоро да го направя. Ще се радвам ако някои има нещо подобно вкъщи да сподели впечетленията си  Simple Smile Hug

Последна редакция: сб, 15 авг 2020, 12:26 от Не се сърди, човече

# 1
  • София
Не се връзвайте на подобни наивности. Един сравнително здравословен живот ще "привлече" повече здраве, отколкото фонтан.

# 2
Полезно за финансовото състояние е якото бачкане. За здравословното състояние - редовни профилактични прегледи.

# 3
  • Пловдив
Не се връзвайте на подобни наивности. Един сравнително здравословен живот ще "привлече" повече здраве, отколкото фонтан.

Е това е ясно, въобще не съм с нагласта, че ще си купя фонтан и изведнъж ще съм напълно здрава и богата Grinning
За мен по-скоро въпроса е относно звука на водата и самата енергия, на мен лично ми действа винаги много успокояващо

# 4
Здраво бачкане и природосъобразен начин на живот. За шум от фонтан- в ютуб има релак музика с шум на вода, птички и какво ли не.

# 5
Според мен е до нагласата на човек . Забелязала съм , че когато дори в най - трудните моменти мисля позитивно , нещата се нареждат . Има го и обратния момент , казвайки си " Не може да стане по - зле ." - сякаш природата се обръща и ми показва колко по - зле става . Не разбирам от фън шуй , но си представям , че идеята е така да подредиш дома си , че да си в хармония и баланс със себе си. Опитвам да подреждам , ремонтирам и т.н. дома си , така , че да изпитвам вътрешен комфорт . Това ме зарежда положително и мисля , че носи повече активи за семейството ми .

# 6
  • София
Една любопитна тема
Скрит текст:
, която предполагам интригува много хора. Всеки, които поне малко се е интересувал от това как да обзаведе дома си, знае че елементите в дома и това къде са поставенни са много важни фактори за енергията в дома, от тук идва и целия фън шуй. Според фън шуй, течащата вода е много важна за всеки дом. Тъй като искам малко да поразчупя обстановката вкъщи и да добавя малко повече природни елементи, ровейки се из гугъл попаднах на статии, според които водните елементи в дома са от изключителна полза както за финансовото състояние, така и за здравето на живущите.
Aз от много време искам да си взема фонтанче за хола и  все отлагам, но мисля съвсем скоро да го направя. Ще се радвам ако някои има нещо подобно вкъщи да сподели впечетленията си  Simple Smile Hug
Има тема за фън шуй. Чети я, като ти е интересно.Там ще научиш не само за фонтанчета.

# 7
  • София
Преди време си сложихме фонтанче у дома. Голяма грешка. Съпругът ми реши, че има проблеми с простатата. Всички пишкахме през 15 мин. Нищо релаксиращо нямаше в шума, освен позиви за тоалетна. Може и добре да е за здравето, че се пречиства тялото, но го инсталирахме на верандата на вилата и го пускаме само за романтика и за кратко.

Последна редакция: сб, 15 авг 2020, 14:22 от Fever Ray

# 8
  • София
Smiley Е, да, шумът от течаща вода наистина има такъв ефект.

# 9
Имаме таман две фонтанчета,мъжа ми много ги харесва.Не сме забогатели рязко,но едното е в спалнята и го пускаме вечер,защото четохме че успокоява бебетата.Като имаше колики и след ваксина помага май,абе тя го харесва .

# 10
  • Най-красивата страна
Казват,че фикус Бенджамин привлича парите .
Ако растението се развива добре.
Ако започне да вехне,веднага трябва да се изхвърли.

Трябва винаги да имате сол в къщата.Поне 1 пакет прибран.
Когато солта свършва,свършват и парите...

Това са поверията ,които съм чувала.
Колко е вярно не знам.

# 11
  • София
Имам огромен Бенджамин в офиса си, но шефът ми явно не знае, че трябва да ми увеличи заплатата заради него. 🤔

# 12
  • Най-красивата страна
Спунк,според поверието Бенджаминът носи пари на шефа ти,не на теб.Защото е в неговия офис.
Прибери си Бенджаминът у вас,ако е твой разбира се...и парите ще идват при теб..

# 13
  • София
Мой си е Бенджаминът, ама не съм знаела, че работи за благоденствието на шефа.
Е`ти неблагодарният бурен! Аз го поливам, въртя го към светлината и т.н., а той за чужда заплата расте. Rage

Общи условия

Активация на акаунт