Добър имунолог в София или Пловдив

• 145
  • 2
  •   1
Отговори
Здравейте!

Последната година имам няколко проблема, с които се боря - положителен ЧПВ (2 високорискови щама) и  постоянни дерматологични проблеми, свързани основно с натрупване на бактерии и токсини.

Опитвам се да стабилизирам положението като коренно промених начина си на живот, опитвам се да покача своя имунитет и да се прочиствам вътрешно, като разчитам това да се случи като ям основно растителна храна и приемам различни билки, дори пробвах биорезонанс при г-н Пламен Бенински.😃

Въпроса е че това не е достатъчно и имам нужда от добър имунолог, който да ми даде съвети за превенция. Ще бъда благодарна ако някой ми препоръча такъв за град София или Пловдив.

Благодаря предварително!

# 1
Съвети за превенция надали ще получиш точно при имунолог.
Там се изследва състояние на имунната система, кръвни изследвания за специални имунологични показатели (приготви се за поне 250-300 лв.), след което на базата на тях се изписва протокол за лечение.
Той може да включва различни лекарства (имуностимулатори като Изопринозин), хранителни добавки, витамини, минерали, в тежки ситуации - вливки с имуноглобулини.
Аз лично съм ходила при доц. Румен Русев и съм много доволна.
За Пловдив - той ми е казвал за д-р Конова.

# 2
  • София
Доктор Цветелина Великова прави онлайн консултации. Ще насочи какви изследвания да си пуснете и после по тях  ще ви ориентира какво да правите.

Общи условия

Активация на акаунт