Прескачане на сърцето.

• 6 943
  • 47
  •   1
Отговори
# 15
Аз това усещане съм го имала винаги, но много рядко. Миналата година имах период беше станало много силно и ежедневно и ходих на кардиолог. Слага ми холтер и каза, че на записа няма екстрасистоли в тези часове, в които казах, че съм усещала леко прескачане. Внушавала съм си. По-късно на един фитнес уред, който показва пулса и без да се ползва, видях, че когато усетя прескачане, пулса ми рязко си сменя честотата (пада или се усилва).

# 16
Пробвай валериан, глог и мента, по 20 капки в половин чаша вода.

# 17
Няма как да не излизат прескачанията🙂
Сигурно са преценили, че са в границите на нормалното и не са опасни.
При мен беше така, но аз ходих въпреки това на сума ти други изследвания и тестове физически, защото този дискомфорт ме притесняваше и държах да го спра /напр. дотогава не знаех, че при липса на хормонален или сърдечносъдов проблем, прескачанията могат да идват от проблеми със стомаха/

В крайна сметка си изпросих един бетаблокер по схема, за 3 мес., и оттогава забравих за проблема. И ми беше полезно, половин кардиолог станах 😉Беше преди 3 год, след което веднъж годишно посещавам кардиолог профилактично, за собствено успокоение.

За какви точно стомашни проблеми ?

# 18
При мен нищо нямаше със стомаха, но един от кардиолозите ме прати на гастроентеролог, за да се изключи стомахът като причина за нарушенията в сърд. ритъм.

В интернет можете да прочетете повече, напр. тук
https://www.google.com/amp/s/www.24chasa.bg/amp/1303852

# 19
Много благодаря , започвам да чета.

# 20
Здравейте, вчера ми сложиха холтер ,понеже имах уплаквания (прескачане на сърцето) ,но се видя друго.През цялият ден съм имала доста ускорен пулс 120,130. Попринцип съм си по чуствителна личност ,но въпроса ми е как мога да си помогна.Първо спирам кафето ,да ,но има ли хора с подобен проблем и как се справяте? Изписан ми е атаракс на обед и вечер по половинка за 2 седмици.Благодаря Simple Smile

# 21
  • София
Питай лекаря си дали можеш да спортуваш. Пулсът ми преди беше около 80 - 85, сега е между 60 - 65 с редовен спорт.

# 22
Питай лекаря си дали можеш да спортуваш. Пулсът ми преди беше около 80 - 85, сега е между 60 - 65 с редовен спорт.

Много благодаря!!

# 23
Здравейте 😊 Примципно това е ускорен пулс, наистина. Имайте предвид, че спирането на кафето може да доведе до ускорен пулс, първите няколко дни. Другото е, че по-притеснителните хора,чакат да видят резултата и това води до постоянно притеснение.

# 24
Ей, много ме е яд на такива лекари!
Атаракс?!
В никакъв случай не го започвай това нещо.
Намали кафето, ако пушиш, спри цигарите.
Движи се повече и се наспивай добре.
В кой град е този доктор? И какъв е, кардиолог ли?

# 25
  • София
Проверете щитовидната.

# 26
Проверете щитовидната.

Плюс ПКК, може да има анемия.

# 27
Атаракс?! То това е силно успокоително, малееее какви доктори..... На мен ми изписаха бетаблокер аз съм на 36г. пих го няколко месеца и се оправих. Отиди на друг кардиолог! И може да си вземеш мента ,глог и валериан на капки.

# 28
Атаракс?! То това е силно успокоително, малееее какви доктори..... На мен ми изписаха бетаблокер аз съм на 36г. пих го няколко месеца и се оправих. Отиди на друг кардиолог! И може да си вземеш мента ,глог и валериан на капки.

Този го водят много добър.Той иска да пробваме със атаракс за да не ми изписва бетаблокери понеже съм на 26г.

# 29
Моля?!
Аз съм пила на 16 ББ, на 26  никаква пречка не е.
Ако искаш да стигнеш до психото, пий Атаракс.
Но първо си направи изследвания и си виж ЩЖ.
Този лекар го зарязвай.

Общи условия

Активация на акаунт