Защо той не иска да подпишем?

• 12 581
  • 375
  •   1
Отговори
# 315
  • София
Като в една реклама е - добре  е да го имаш.

# 316
Как ще е тъп бракът, и той душа носи, я гледай как лесно рухва.

# 317
Рози, ако очакваш от брака да ти носи на гръб отношенията и да ти гарантира сигурност, трудно би ме разбрала.
Съжителството в брак за мен лично е такова, каквото е и без брак. И обратно.

Именно ,Дренка!
Брака не променя съжителството.Да се разтрогне също е лесно.
Може и глупаво да е..
Лично за мен беше като заявка и желание да сме семейство.Един следващ етап във връзката ни..

# 318
Бракът носи ли някаква практична полза на жената?
Ако тръгнеш да правиш ин витро в Турция, има. Има значение в моменти, които са „да не дава Господ”, ама се случват - болести, инвалидизация, смърт. На съжителството едва ли оказва влияние, хората са същите.

# 319
За щастие, семейства си съществуват и в безбрачие, но добре че е бг мама да го опровергае.
На такива, оженени зарад инвитро в Турция съм им се нагледала и наслушала на историите, цирковете и драмите.

# 320
Защо индивидуална тема , с казус, се превръща отново в тема за или против брака.
момичето държи на брак, какво толкова има да се коментират ползите или вредите от него.
Това е дъвкано ежегодно, понякога многотемно и паралелно,  знаем си дори мненията по тази тема.

# 321
Не сравнявайте богатите хора, положението им и разни политически, обществени позиции с реалната важност на брака. Много често такива хора сключват брак, за да се харесат на онея със закостенелите разбирания, за които ако не си женен, нещо ти има и не ти е читава работата. Чиста политика, реклама, демонстрация.
Бракът не е етикет и критерий за нищо. Нито пък има някаква тежест. Човек може да има и 5 брака, и нито един.
В кралския двор ядат със сребърни прибори, но това не значи, че не можеш да се нахраниш със стоманени и Фиданка от с. Кокичево трябва да куса боб със сребърна лъжица, щото ѝ дава сигурност, че е със синя кръв, докато пасе кокошките.

# 322
Защо индивидуална тема , с казус, се превръща отново в тема за или против брака.
момичето държи на брак, какво толкова има да се коментират ползите или вредите от него.
Това е дъвкано ежегодно, понякога многотемно и паралелно,  знаем си дори мненията по тази тема.

Ами да даде координати на тоя, да го привикам на индивидуален разговор-отчет защо не ще да се жени (за нея).

# 323
Нали щял да се ожени, за да не тъгува тя.
ще се прежали, демек.
Значи, въпросът е не дали, а кога.
А защо - ми защото тя иска. А той не иска тя да е тъжна.Blush

# 324
Може да заключвате темата!

Командирът даде нареждане.
Леле, ако така се репчи и на мъжо, горкият...
Ако ще пишете още, побързайте, че докладвах заповедта.

# 325

Казуса вече не е казус:)
Темата не е заключена..
..и все намираме какво да кажем,колкото и да сте я дъвкали Wink

# 326
Добре, ще поискам една дата.

# 327
Аз само ще посъветвам авторката да си даде някакъв краен срок, да се случат нещата.. Ако няма развитие без напъни, без скандали, без нищо да си вземе шапчицата и да се отдаде на свободата си и музиката Simple Smile

# 328
Жалко, тъкмо се завихри купонче. Trollface
На мен ми беше интересно да чуя още изсмукани доводи за важността на брака в живота на човека.
Всъщност аз до сега такива не прочетох, само констатации, че е "'но'о яку и 'но'о важно" за всяка уважаваща себе си жена.

# 329
Бракът има значение да те валидира пред лекарите като нещо повече от любовница, ако гаджето ти го блъсне кола и е в кома. Или за инвитро в Турция за онези, на които не им е излишен цирк Simple Smile
Иначе баш за самата любов няма значение, показател е за друго.

Общи условия

Активация на акаунт