Защо той не иска да подпишем?

• 12 614
  • 375
  •   1
Отговори
# 300
Сега пък жилището било на дневен ред, не подписването, нищо, че сме на ненамкоя страница коментари по въпроса от заглавието, а именно Защо той не иска да подпишем? .
Ми щом след толкова коментари се оказа, че
1во всъщност мъжът иска да подпишат
2ро всъщност на дневен ред е съвсем друго
ами, ооокеееей...

# 301
Ще се видим отново в следващата тема!

# 302
  • София
Спяща красавице, наистина ли си вярваш на това, което пишеш за "ваше решение"? След 11 години още ще чакате да се обзаведете финансово и материално, та чак тогава да се жените и раждате? Тая работа няма как да стане, щом досега не е станало. За 11 години щяхте да имате вече ученик и 10-годишен брак. И след още 10 години няма да сте се оженили, нито ще имате деца - поне не един от друг, а най-вероятно той ще се ожени и ще роди с някоя друга. А ти можеш да се самооправдаваш и да го оправдаваш и да обясняваш какво сте решили до края на света. Май само за теб не е очевидно, че нито женитба, нито деца ще имате с този мъж.

какъв съвет си очаквала? Някой да ти каже как да го изработиш, че да се ожени за теб? Ако наистина искаш съвет - стягай се или да се ожените със или без ремонт, или прекратявай връзката, докато все още имаш време да срещнеш някой друг и да се омъжиш за него. Ако не предприемеш ти тази стъпка, със сигурност ще ремонтираш, а после той ще прекрати връзката, щом досега не се е оженил за теб и нямате деца.

# 303
Изплащахме жилище, ремонтирахме го, бяхме на квартира ,през това време  и се оженихме. Въпрос на силно желание.
Взаимно най-вече.

# 304
The_sleeping_beauty,пожелавам ти след ремонта,да бъдеш изненадана с пръстен.
Ще боли много сигурно,след това(защото с ремонт,влагаш и мечти за бъдеще) да се изнесе някой.

# 305
Май по-добре първо подпис и после ремонти, ама това е моето мнение... На мен много коментари тук ме накараха да се замисля че брака далеч не е някаква незначителна отживелица... ако не е помогнала темата на авторката , на мен ми помогна и май май няма да чакам 10 години да ми отиде младостта с някой, който иначе се дърпа от ангажименти...

10 години са това, не са една и две.

# 306
  • София
Бракът никога не е бил отживелица, а в отживелица и нещо несъществено се опитват да го обърнат хората, на които или не им стиска да си признаят, че съжителят не иска да се жени за тях, или те не искат да се женят, за да имат път за отстъпление.  Но повечето жени, които твърдят, че всичко е наред и бракът е подробност, тутакси обръщат палачинката, когато подпишат.

# 307
Никога бракът и подписът не са имали някакво особено значение за мен. Не смятам, че подобно нещо може да ме спре да си тръгна. Не съм била и отритвана или нежелана за брак.
Не съм мечтала и за бели рокли, и за подобни слъзливи лиготии.
Разбиранията ми за евентуална сватба също са далеч от умилителните картинки за парфюмирани стринки и чинки, шаферки и бонбонки.

# 308
Не е отживелица бракът, но е много нефелен станал, защото големи очаквания носи на плещите си.

# 309
Дренка,а съжителство без брак, по-малко очаквания ли носи.При едни и същи индивиди?

# 310
  • София
Дренка,а съжителство без брак, по-малко очаквания ли носи.При едни и същи индивиди?
Тя си мисли, че е семейна, той си мисли, че е ерген....

# 311
Рози, ако очакваш от брака да ти носи на гръб отношенията и да ти гарантира сигурност, трудно би ме разбрала.
Съжителството в брак за мен лично е такова, каквото е и без брак. И обратно.

# 312
Бракът носи ли някаква практична полза на жената?

# 313
Като чета какво теглило теглят след брака, и се чудя защо се натискат и за деца даже.

# 314
Никога бракът и подписът не са имали някакво особено значение за мен. Не смятам, че подобно нещо може да ме спре да си тръгна. Не съм била и отритвана или нежелана за брак.
Не съм мечтала и за бели рокли, и за подобни слъзливи лиготии.
Разбиранията ми за евентуална сватба също са далеч от умилителните картинки за парфюмирани стринки и чинки, шаферки и бонбонки.
Е защо така с ирония и обиди срещу брака ? Ако беше толкова тъп брака, хората изобщо нямаше да се женят ? Нали не мислиш, че богатите, президентите, кралете и всички останали женени са не'кви абсолютни тъпанари ? Хората дори се развеждат и отново се женят. Виж Тръмп, Принц Чарлз, Саркози. Най-богатият човек на света Безос се ожени отново, независимо че от развода олекна с огромна сума(с нея сигурно може да плати нашия външен дълг).

Общи условия

Активация на акаунт