Защо той не иска да подпишем?

• 12 581
  • 375
  •   1
Отговори
# 285
И колко пък толкова пари трябват, за да се подпишете?!
Оправдания са това.....

# 286
  • София
Необходими документи за записване

1. Двете лични карти на младоженците.

Необходими документи за сключване на граждански брак
1. Двете лични карти на младоженците
2. Декларация /получава се в сватбеното бюро/
3. Медицински свидетелства, валидни 30 дни от датата на издаването. Задължително се извеждат и подпечатват.
4. Фактура за озвучаване на сватбеното тържество
5. Младоженците, ненавършили 18 години, да носят разрешение от райония съд.
6. Младоженците със семейно положение разведен/а/ да носят последното бракоразводно решение
7. Младоженците със семейно положение вдовец /вдовица/ да носят съответния документ.
8. Документ от нотариус за избран режим на имуществени отношения.

В деня на Вашата сватба трябва да бъдете в обредната зала заедно с кумовете си 10 мин. преди определения час.

Носете със себе си:

двете лични карти
сватбени пръстени
ритуални чаши
шампанскo

Сключване на граждански брак в София без ритуал, без музика и само със свидетелите (кумовете) е безплатно.

Най-ниската цена за ритуал по сключване на граждански брак, който включва механична музика и право на снимане е 61 лева. Цената може да достигне до 223 лева с музика на живо от квартет или от хор.

Цената за изнесен ритуал (извън ритуалната зала) е 331 лева.  Включва подписване в отделен ден, както и присъствие на длъжностното лице и фиктивен ритуал на избрано от вас място в деня на сватбата ви.

Както се вижда и без такса може да се ожени човек, стига да иска. Авторке, твоят човек те пързаля здраво.

# 287
Дайте да съберем пари, форумът е сила. Само 61 лева - нищо не е. Simple Smile

Последна редакция: пн, 17 авг 2020, 13:25 от Анонимен

# 288
Да се надяваме, че няма да има тема, в която авторката пита защо той все отлага подписването.

# 289
нали трябва да си направят изследвания, няма как да уреди документите без да го "завлече доброволно" в лабораторията да даде кръв! А само да не се окаже, че него го е страх от игли. Wink
😂 Може и да припада при взимане на кръв. Ей, нещата са сериозни...

# 290
  • някъде в орбита...
Освен това аз не искам голяма сватба със всичките и патаклами, както някой се изрази , че явно е останал с впечатление , че искам, не.... Даже не искам сватба, просто да се подпишем, най-близките да присъстват и после да се почерпим и това е...
Обърках се малко. Нали той ти беше предложил да подпишете, и ти си отказала, щото не било както си искала. Сега пишеш, че общо взето същото се случва - той предлага подпис без патаклами, обаче си абсолютно на 6 с резултата от разговора. Последно, за какво се бореше в началото на темата?

Не съдете за някого от 3 прочетени реда, да не ви излязат криви сметките.
Сметки за какво?!?

Последна редакция: пн, 17 авг 2020, 15:21 от InaV

# 291
  • Най-красивата страна
Понякога мъжът живее години наред с една жена и не прави предложение за брак.Разделят се ,той среща друга и се жени за нея след година или даже след няколко месеца...Защото е сигурен,че това е жената..

# 292
Понякога мъжът живее години наред с една жена и не прави предложение за брак.Разделят се ,той среща друга и се жени за нея след година или даже след няколко месеца...Защото е сигурен,че това е жената..

Обикновено другата е вече бременна, та и тук не  е много сигурно колко "спонтанно" е предложил брак.

# 293
  • София
Щом единият се дърпа от женитба след толкова дълга връзка, при това без да има деца, значи за него тази връзка е изконсумирана и вече няма защо да се жени. На него така му е добре до момента, в който вече ще реши да отлети.

# 294
Не разбирам защо всяко различно мнение се приема като "хейтърство"? Пускаш тема с въпрос тук - значи, трябва да си готов да чуеш всичко. Именно, защото пишем различни хора и сме минали през какво ли не. Какво се очаква от писалите тук жени - магия ли да измислим, за да му светне на мъжа да предложи? От къде знаете кой какво е преживял, че веднага едва ли не в завист и комплекси обвинявате?
Не изглеждат добре нещата, съжалявам. Това са 11 години ЗАЕДНО. Не са се срещнали сега и мъжът да си признае, че не се чувства стабилен за семейство (което си е отговорно поведение). Година-две-три, особено като студент, разбирам да се притеснява финансово, да се чуди това ли е Жената, да му се иска да си поживеят - дотук напълно нормално. Но след толкова време и преживени заедно трудни моменти да се налага жената да побутва и да пита други жени как още да побутва?
Аз бих му дала срок до края на годината и после край. И няма да се трогна от никакви извинения с ремонта, пандемията, кризата и прочие.

# 295
  • София
За мен тази връзка е бегАла.
Изорана нива.

# 296
Галинор, за последен път се обръщам към теб и смятам изобщо да не отговарям на провокативните ти и злобни коментари, защото само ще си изгубя ценното време. Не става въпрос изобщо за това кой е виновен, в темата аз не го обвинявам, а обяснявам, че се дърпа и се питам какви още може да са причините, освен тези , които изредих, които той ми е споделял и моля за съвет и от вас, какво да направя, защо според вас един мъж не иска и т.н. Но тук адекватни съвети в повечето случаи не мога да взема...
Andariel за апартамента, не лъжа,  пък вярвайте на каквото искате. Знае се, че за едно жилище се искат мн финанси и това ни е на дневен ред, пък после подписване и деца.. Искаме да си осигурим дом и тогава да пристъпваме към другите неща, това си е наше решение.
InaV той не ми е предлагал да подпишем, аз имах желанието повече за това и отворих темата на няколко пъти. В темата се борих за съвет, но уви тука  само се плюе в тоя форум...
desenchantee мисля така и да направя. Ще го почакам , ще спра да натискам за да не стана досадна и ще видя какво ще направи в край на сметка до края на годината..
Може да заключвате темата!

# 297
Първо се чудех защо тя стои с него при този застой на връзката, сега се чудя обратното: той защо е с нея и дали не е заради някакви комплекси. Не го мисля заради нещата, които се цитираха от други теми, които не съм чела, а заради фръцването в последните й коментари. Няколко пъти й се обясни защо един мъж може "да се дърпа" - не иска брак с нея, обаче този отговор не й изнася, засяга егото й явно.

Последна редакция: пн, 17 авг 2020, 14:24 от winni_

# 298
Като считаш, че не можеше да получиш адекватни съвети, що пускаш тема!?
Първо се чудех защо тя стои с него при този застой на връзката, сега се чудя обратното: той защо е с нея и дали не е заради някакви комплекси. Не го мисля заради нещата, които се цитираха от други теми, които не съм чела, а заради фръцването в последните й коментари. Няколко пъти й се обясни защо един мъж може "да се дърпа" - не иска брак с нея, обаче този отговор не й изнася, засега егото й явно.
Точно! Челите старите и теми много добре я охарактеризираха. Състраданието ми се изпари след двете и последни включвания.

# 299
Изплащахме жилище, ремонтирахме го, бяхме на квартира ,през това време  и се оженихме. Въпрос на силно желание.

Общи условия

Активация на акаунт