Защо той не иска да подпишем?

• 12 569
  • 375
  •   1
Отговори
# 360
Онасис се жени за Жаклин Кенеди. Пак най-богатия човек на света по онова време. А можеше да си я води по яхти и да и подарява диаманти и без лигава сватба. И Принца на Монако се жени за Грейс Кели. И Принца в приказката се жени за Пепеляшка. Аз да не би да им отстъпвам на тез, че да не заслужавам моят принц да се ожени за мен ?

# 361
Това е желязна логика, много ми хареса Heart

# 362
Първата ми приятелка, с която бяхме в доста дълга връзка ми беше задавала няколко пъти този въпрос- кога ще се оженим, отговарях и "някой ден", като изобщо нямах намерение да го направя. Връзката ни не беше особено ангажираща, няколко пъти се бяхме разделяли и събирали, а и двамата тогава бяхме по на 23-4. Това обаче не беше причината, просто не я виждах като бъдещата си жена. По-късно с жена ми нямах такъв проблем, не държах на подписа и сватбата, но заради нея го направих без да имам някакви колебания.
Та някои не искат подпис по принцип, други не искат подпис точно с този/тази.

И защо си я лъгал с това "някой ден"?
Щото е непочтен! Бившата се е отървала, да му мисли настоящата.
Тук обичате да раздавате крайни оценки и заключения на базата на едно-две изречения, ама карай, не ми прави впечатление вече
На въпроса защо- първо не знам колко трябва да си прост да се вържеш на такъв отговор, но това е отделен въпрос.
Отговарях и така, защото
-тя също обичаше да го играе на голяма играчка и да послъгва за някои неща.
-защото не искаше да се омъжва, след мен овърша много мъже и сега е почти на 40 неомъжена и без сериозна връзка
-защото не ме обичаше истински, а по-скоро искаше да се възползва от възможностите покрай мен.
За сега това си спомням, не е моята тема да давам обяснения тук. Някой ако много се вълнува нека пита.

# 363
Първата ми приятелка, с която бяхме в доста дълга връзка ми беше задавала няколко пъти този въпрос- кога ще се оженим, отговарях и "някой ден", като изобщо нямах намерение да го направя. Връзката ни не беше особено ангажираща, няколко пъти се бяхме разделяли и събирали, а и двамата тогава бяхме по на 23-4. Това обаче не беше причината, просто не я виждах като бъдещата си жена. По-късно с жена ми нямах такъв проблем, не държах на подписа и сватбата, но заради нея го направих без да имам някакви колебания.

Тук обичате да раздавате крайни оценки и заключения на базата на едно-две изречения, ама карай, не ми прави впечатление вече
На въпроса защо- първо не знам колко трябва да си прост да се вържеш на такъв отговор, но това е отделен въпрос.
Отговарях и така, защото
-защото не искаше да се омъжва, след мен овърша много мъже и сега е почти на 40 неомъжена и без сериозна връзка
-защото не ме обичаше истински, а по-скоро искаше да се възползва от възможностите покрай мен.
За сега това си спомням, не е моята тема да давам обяснения тук. Някой ако много се вълнува нека пита.
Той бил мъченик-тарикат!

# 364
Скрит текст:

Отговарях и така, защото

В такъв случай защо изобщо си бил с нея?

# 365
Скрит текст:

Отговарях и така, защото

В такъв случай защо изобщо си бил с нея?
Високо благородни подбуди трябва да са го водили Simple Smile

# 366
  • София
А каква е теорията за такива, на които са им предлагали, казвали са не и са продължили да си живеят със този човек?
Теорията е, липса на зрялост, грижа за себе си и другия.
Не сме вечни, има болести, има старост, смърт на единия- такива неща.
Законът за това се е погрижил, но насила никого не може да накара да подпише.

dety,

# 367
Цифричките,
много пъти ли си чувала този отговор?

"В такъв случай защо изобщо си бил с нея? "

Защото беше първата ми любов, защото я обичах много силно в началото на отношенията ни, но тя не го оцени, защото връзката ни беше бурна, раздели, събирания, но пък се разбирахме само с две думи и не ме натоварваше. Защото бяхме млади, защото много неща до сутринта мога да изреждам.
Нещо друго има ли не ясно?

# 368
Щом Онасис се е оженил, всички трябва да се оженят. Логиката е желязо и бетон.
Видяла жабата, че подковават коня и тя вдигнала крак! Trollface

Бракът за мен не е нищо повече от един договор. Като такъв, в действителност има тежест, но не става насила.

# 369
Цифричките,
много пъти ли си чувала този отговор?

"В такъв случай защо изобщо си бил с нея? "

Защото беше първата ми любов, защото я обичах много силно в началото на отношенията ни, но тя не го оцени, защото връзката ни беше бурна, раздели, събирания, но пък се разбирахме само с две думи и не ме натоварваше. Защото бяхме млади, защото много неща до сутринта мога да изреждам.
Нещо друго има ли не ясно?
Цифричките ги надушва страдалците тарикати от километри. Разбира се, че тя е била виновна, че се е налагало да я лъжеш, че ще се ожените „един ден”. Ти много си я обичал и си страдал, че тя не е оценила любовта ти в началото и не виждаш в нейно лице бъдещата си съпруга. Брутално си бил наранен, но си се събирал и разделял с нея няколко пъти. Разделяте се окончателно, жениш се за друга, но 15 години продължаваш да събираш информация къде „вършее” и с какъв семеен статус е. Страдалец си ти, страдалец!

# 370
. Разделяте се окончателно, жениш се за друга, но 15 години продължаваш да събираш информация къде „вършее” и с какъв семеен статус е. Страдалец си ти, страдалец!
[/quote]
Не,че нещо..
Но понякога няма нужда да събираме инфо:)

# 371
Щом Онасис се е оженил, всички трябва да се оженят. Логиката е желязо и бетон.
Видяла жабата, че подковават коня и тя вдигнала крак! Trollface
Е кво сега, само богаташите ли се женят? Това обяснява някои мъжки позиции Simple Smile

# 372
. Разделяте се окончателно, жениш се за друга, но 15 години продължаваш да събираш информация къде „вършее” и с какъв семеен статус е. Страдалец си ти, страдалец!
Не,че нещо..
Но понякога няма нужда да събираме инфо:)
[/quote]
И да не събирате целенасочено, слушате с интерес. Не очаквам мъж, на когото му липсват ***ки да каже на една жена, че не желае сериозно обвързване с нея, да покаже наличието на такива на разни клюкари.

# 373
Това е в твоята глава..и го представяш така.
Някои не късаме познанства с края на любовите си.
Или имаме общ кръг от познати..Не ставаме от масата ,когато чуем инфо за "х"

# 374
Това е в твоята глава..и го представяш така.
Някои не късаме познанства с края на любовите си.
Или имаме общ кръг от познати..Не ставаме от масата ,когато чуем инфо за "х"
Едно е да си разменяте любезности при случайна среща или в обща компания, друго е да си водите статистика за гаджетата и любовниците.

Общи условия

Активация на акаунт