Защо той не иска да подпишем?

• 12 569
  • 375
  •   1
Отговори
# 345
Що ли не вярвам, че младежа е склонил да подпише..

# 346
Чисто юридически не съм на ясно.
Най-вероятно има ползи и вреди.
Но на 25 за мен имаше значение..
На 44 вече - не Simple Smile
Ще заима значение като станете на 60.
Болести, жилища, наследяване, процент от пенсии.
Сега наистина няма значение.
Двама партньори със сериозни намерения да останат докрая заедно трябва да имат брак, ама това е само мое мнение.

Което го тълкувам така.
Обичаш ли даден човек и мислиш за него - сключваш брак.
Щото и да се разтури къщичката,развода е бърз,при взаимно съгласие.
Да !
развод вече който не е поискал, не е получил.
Стигне ли се дотам.
Но бракът е нещо важно за хора, които остават заедно.
Дори това , с част от пенсията, е държавно подпомагане за вдовеца.
Иначе нищо.

# 347
За някои бракът може и да е важно нещо, за други не.

# 348
  • София
не е важно докато не им предложат

# 349
Безос се ожени млад и беден, а наскоро се разведе, сега го играе ерген с приятелка. Не го мислете.
И него ще го натиснат, как да не го мислим...

# 350
  • някъде в орбита...
А каква е теорията за такива, на които са им предлагали, казвали са не и са продължили да си живеят със този човек?

# 351

Това може да се гледа от различни страни. То зависи и кой ще предлага. Ако жената си е ок и без и със, може и  да приеме, ако реши.

# 352
За щастие, семейства си съществуват и в безбрачие, но добре че е бг мама да го опровергае.
На такива, оженени зарад инвитро в Турция съм им се нагледала и наслушала на историите, цирковете и драмите.
Гледала си и си слушала мушмули! Баш па с теб ще тръгнат да сисе споделят драмите.

# 353
А каква е теорията за такива, на които са им предлагали, казвали са не и са продължили да си живеят със този човек?
Те са изключение. Предложението може и да е отрезвяващо- предлагат ти, чукваш се по канчето, че ще следва “ докато смъртта ...” и беж краченца.

# 354
Първата ми приятелка, с която бяхме в доста дълга връзка ми беше задавала няколко пъти този въпрос- кога ще се оженим, отговарях и "някой ден", като изобщо нямах намерение да го направя. Връзката ни не беше особено ангажираща, няколко пъти се бяхме разделяли и събирали, а и двамата тогава бяхме по на 23-4. Това обаче не беше причината, просто не я виждах като бъдещата си жена. По-късно с жена ми нямах такъв проблем, не държах на подписа и сватбата, но заради нея го направих без да имам някакви колебания.
Та някои не искат подпис по принцип, други не искат подпис точно с този/тази.

# 355
Първата ми приятелка, с която бяхме в доста дълга връзка ми беше задавала няколко пъти този въпрос- кога ще се оженим, отговарях и "някой ден", като изобщо нямах намерение да го направя. Връзката ни не беше особено ангажираща, няколко пъти се бяхме разделяли и събирали, а и двамата тогава бяхме по на 23-4. Това обаче не беше причината, просто не я виждах като бъдещата си жена. По-късно с жена ми нямах такъв проблем, не държах на подписа и сватбата, но заради нея го направих без да имам някакви колебания.

И защо си я лъгал с това "някой ден"?

# 356
За някои бракът може и да е важно нещо, за други не.

А всъщност изобщо не е важно дали бракът е важен за теб, или не. Важно е доколко е важен за институциите и понякога и за хората около теб. (Последното за тези, които плащат данък обществено мнение.)

Ох, сигурно за стотен път го пиша в този форум – ако бракът не е важен и подписът няма значение, защо хомосексуалните водят война да получат това право?
Забележете – право, не задължение...

# 357

И защо си я лъгал с това "някой ден"?
Щото е непочтен! Бившата се е отървала, да му мисли настоящата.

# 358
Па като им е толкоз важен за институциите, да еземат да се синхронизират, вместо да ме карат непрекъснато да доказвам, че имам сключен брак, заради различни фамилиии 😂

# 359
Къде отидохте за или против брака. Въпроса е ако са заедно и се обичат, защо единия е абсолютно против брака. То и аз мога без брак, но щом половинката иска нямам съмнения за брака. Ама айде аз съм жена, не се брои.

Общи условия

Активация на акаунт