Стилът ни според възрастта - тема за пораснали момичета, 40+

• 48 782
  • 740
  •   1
Отговори
# 105
Във фризьорския салон имаше младо момиче снбоядисана бяло синкава коса ами изглеждаше грозно даже абсурдно на фона на младото й лице. Имах една колежка дето и тя щеше така да се боядисва и тогава я питах защо иска да се прави на старица та отказах я де. Абе странно ми е .

# 106
  • София
Много харесвам Мелиса Макбрайт с нейната прошарена къса коса. В последните серии на "Живите мъртви" тя беше вече с дълга бяла коса и изобщо не ми хареса. С дългата коса бабее яко. Явно наистина само на къса небрежна прическа и фини черти отива подобен цвят. Всички други варианти не ми допадат. Но и дамата е с 15 г. над 40-те.
Скрит текст:

# 107
  • София
Вчера бях така, само че с ниски сандали. Нещо много ме влече бяло и черно това лято.

Имам и такива сандали с ток, нали са тренди, обаче тънките каишки правят гадни пришки.

# 108
Парцалките ми за днес -от скоро нося най-презряният от мен в близкото минало аксесоар -диагоналката хахах 😂😂😂  на краката -кецове ,ама забравих да ги аранжирам и тях  ...

# 109
Вчера бях така, само че с ниски сандали. Нещо много ме влече бяло и черно това лято.
Скрит текст:

Имам и такива сандали с ток, нали са тренди, обаче тънките каишки правят гадни пришки.

Обожавам комбинацията черно и бяло. Винаги е актуална и е подходяща за всякакви поводи. От лек дневен аутфит до вечерен тоалет. Най-много обичам да го комбинирам с червена чанта. Жесток акцент се получава Simple Smile

# 110
Черно-бели комбинации си запазвах тази сутрин с кафето в Пинтерест. Готвя се за есента.
Преди години на работа ни пуснаха локалното парно на 29.08. Беше голям студ.

И само в бяло. Къде да я търся сега тази пола! Обувките не са за мен, уродливи ми изглеждат.

# 111
  • София
Абсолютно същата рокля с визията на последната снимка (надолу плисирана пола, а нагоре овър сайз пуловер, но без шал-яка) имах отпреди 2 г. Купих си я от Уайкики за около 30 лв. Миналата зима много я носих, но с чизми.

# 112
Аз нямам много бели коси, но не ми харесва прошарена коса и се боядисвам в шоколадовокафеви цветове от няколко години. Не ползвам специални кремове, напротив, предпочитам с лека текстура. Не съм вманиачена на тема дрехи и обувки, обичам класически стил, джинси и тениски.
Не правя нищо повече отпреди години.

# 113
Прекалено ми е остър контраста на черно и бяло-бяло. Предпочитам черно с кремаво и бяло с тъмно синьо.

# 114
И аз не харесвам черно и бяло,може би защото ми бяга много противни униформите в училище 😐
А такъв оувърсайзд пуловер ,бял ,но по къс си взех миналата година ,точно с идеята да го нося с разни полички с кубинки и велурени ботуши,обаче хахах реалността беше ,че ми седи като на мечка ,много съм смешна ,айде ако се джитна за една две снимки ще е ок ,ноооо няма начин да тръгна така....а щеше да е толкова хубаво 😂
Ето това е пуловерът

# 115
Половери много харесвам - особено дебелите. Стоят наистина много добре. Но за мен не са подходящи. Първо, защото ме правят огромна горе, заради големия бюст и второ - зимата навън с тях е ок, но вляза ли в някое заведение и умирам от жега. Направо се побърквам - едвам издържам. Миналата година минах на по-тънки пуловери, а отгове много дебели якета и ми е по-добре

# 116
С удоволствие нося бяло/черно, бяло/тъмно синьо. Дебели пуловери отбягвам именно поради споменатата по- горе причина. Предпочитам топло яке/палто и отдолу тънка блузка.

# 117
На 50 съм, със син на 18 г, харесвам женствения, секси, екстравагантен/донякъде обаче/ стил. Никога не съм харесвала костюми, ризи и прочие строго облекло. Трябва да има цветен акцент, дантели, бродерия. Обичам силен грим, големи бижута и червения цвят на косата си. На моите години ми пука от много малко неща, никога  не съм следвала модата, важното е да се чувствам добре в кожата си и да изглеждам добре в собствените си очи. Знам недостатъците си по тялото, и се опитвам да ги прикривам с дрехи, по тази причина винаги съм носила и продължавам да нося макси дължина на полите и роклите. Издължава фигурата и ми е елегантно като цяло. Обичам високи токове, и платформи също. Харесва ми да съм различна и цветна.

Последна редакция: вт, 18 авг 2020, 17:39 от Lioness77

# 118
  • Варна
Преди обяд ходих на ортопед,
накъсала съм си мускулни връзки към лакътя и понеже отнесох инжеция да овладее остатъчно възпаление, се наградих пътьом с една рокля за плаж/домашна, много, много пъстра, с индиански мотиви.
Аз в прическата имам промяна отпреди 3 години май, но я поддържам с малки вариации къса:

Скрит текст:
Преди:

След и оттогава:

# 119
Lioness изглеждаш доста впечатляващо за 50год, поздравления.

Общи условия

Активация на акаунт