Стилът ни според възрастта - тема за пораснали момичета, 40+

• 49 982
  • 738
  •   1
Отговори
# 315
  • Варна
Много сте хубави всички, презентирам се и аз с най-мързеливия си вид. Обичам тези рокли щото ми е лесно с тях, признавам си Simple Smile
Скрит текст:

# 316
  • София
Лелее, каква баба има морениното внуче. Heart Eyes

За формулата -110 да кажа, че след 20г се прибавят по 2кг за всяка бременност и по 1кг за всяко десетилетие, така че успокойте се - в норма сте.

Тези рокли са много практични. С тях човек лесно прескача от стил в стил.

На малко жени ще стои такова палто както на Angel_wing и това няма нищо общо с възрастта.

# 317
  • Sofia
О, много ви благодаря за милите думи, момичета! Hug
Harpalike, малко кила да сваля и повече стягане ми трябват. Ама в наше село е трудно с движението. Има едно футболно игрище, където би било добре ако не разхождаха кучетата си.  И аз да подтчивам покрай тях..  не че държа да тичам де, явно ще е по-добре само да бързоходствам.  Simple Smile Обмислям го сериозно.  До преди две години водех щерката до у-ще и така навъртах 3-4км, ама вече сама ходи и ми отпадна това движение.

# 318
Момичета, оставяйте си снимките повече време, не мога да ви се порадвам и аз Grinning, чак любопитно ми стана.... Видях само Морена, страхотна си, не мога да кажа, че си баба.
Харпалайк, моля метни една на лични Hug
Дез, а към теб с молба за хубава йога за начинаещи, тренирах преди 2 години редовно, но не йога. Сега за пръв път ще се занимавам с нея, искам нещо като дневни тренировки по 20-30 минути примерно. Благодаря предварително Simple Smile))))

# 319
......
Дез, а към теб с молба за хубава йога за начинаещи, тренирах преди 2 години редовно, но не йога. Сега за пръв път ще се занимавам с нея, искам нещо като дневни тренировки по 20-30 минути примерно. Благодаря предварително Simple Smile))))
Мога ли и аз да се присъединя към молбата Blush

# 320
......
Мога ли и аз да се присъединя към молбата Blush

Тази дами имат 30дневни предизвикателства за начинаещи, много са харесвани.
Лесли:
https://www.youtube.com/watch?v=PfBMM4n8XWs&list=PLEs9dX8UXF … Cbm3zYDVkS53PlThW

Ейдриън:
https://www.youtube.com/watch?v=TXU591OYOHA&list=PLui6Eyny-U … WDbTzEwsZnnROBTIL

aDream,  ентусиазирано пропоръчвам BohoBeautiful, много я харесвам, според някои става за начинаещи.
https://www.youtube.com/watch?v=BsKUBO_TPRk&t=36s

# 321
Благодаря, Дез Hug
Страхотна си!

# 322
  • София
Толкова селфита не съм си правила никога.
Днес съм съвсем небрежна със скини дънки.

Якето е само за сутрешното придвижване с моторетката. Но вече и с него е студено и ще се наложи да вадя мотористките одежди.

# 323
Дез, Flowers Hibiscus много ти благодаря.
Змия, много си слаба, направо ще се счупиш Grinning

# 324
  • София

Всъщност хич не съм слаба - 170 см и 68 кг.

# 325
Явно ти тежат кокалите, но на снимката изглеждаш много слаба Simple Smile

# 326

Всъщност хич не съм слаба - 170 см и 68 кг.

Явно имаш тежки, плътни кости и чудесна мускулатура. Това е просто супер, а в допълнение - хубав обем (и тегло) там, където аз (без колебание) бих убила да имам Grinning Изглеждаш прекрасно, Змия, прекрасно Hug

Ето ме и мен с шарен панталон от днес и с любима рокля от предишните дни:

# 327
О, роклята е жестока! Heart
И ти изглеждаш чудесно!

# 328
Аз например съм 175 см и съм 80 кг, но височината определено ми помага за прикриване на някой и друг килограм. Simple Smile Иначе по отношение на цветовете, рядко нося черно, в обувките и чантите от години не го признавам. Харесвам бежови и кафяви обувки и чанти. Любим цвят за дрехи ми е зеленото, оражевото и бежово.

Последна редакция: пт, 28 авг 2020, 09:37 от Lioness77

# 329
Лъвице, горещи снимки! Отива ти!

Общи условия

Активация на акаунт