Стилът ни според възрастта - тема за пораснали момичета, 40+

• 48 890
  • 740
  •   1
Отговори
# 300
Аааааа помня я тази тема ,там ме светнаха ,че съм страшно дебела и трябва да сваля от 10 до 20 кг за да се класирам някъде изобщо ахахаха 😂
И аз ,и аз имам от яките розови палтенца  от тази зима!❤️имам и червено ватирано  яке ,жълто кожено и зелено палто -НЕ на скуката !🤘

# 301
Някога четох една статия, че съм тип Зима. Добре ми подхождали бяло, черно, червено, а пастелните цветове не.
Е, убедих се, че е вярно.
Ама нося всякакви цветове въпреки това. Просто към тези трите си имам особена любов. Sunglasses

# 302
Почти целият ми гардероб е черен, изсветлих си косата леко  за да не изглеждам като умряла и си мисля, че е за мен е правилно решение. За тази зима съм си приготвила две тъмносини палта, не съм измислила как да ги комбинирам. Имам шал в тъмносиньо, черно и горчица - за нещо такова мисля. Много харесвам бледо синьо и едно синьо с цвят на зюмбюл. Розови имам шалове и жилетки - палто не ми се носи в този цвят.

# 303
  • Виена
Тъмно синьото е много аристократичен цвят, върху палто обаче, поне в България, навява асоциация за ученическо или униформено облекло. Розово палто е красиво, мечешките Макс Мара ги лансира миналата година, мисля, че е тая година ще са актуални. Аз да си призная обичам зелени палта, въпреки че имам и нося и сини, и бежови, и черни зимни. Ярко зеленото със сигурност е ориганално, весело, цветно и малко хора носят

# 304
Намерих снимка на розовото-ето го:

# 305
Черното е моят цвят. Обожавам черно и ми седи добре. Нито ме "затваря", нито ме депресира. И въпреки това гледам да не прекалявам с него. През зимата много обичам да нося петролено синьо и маслено зелено. През лятото гледам да съм в светли цветове по принцип, заради жегата.

# 306
  • София
Черно нося понякога. Цветът ми отива повече на натюрела, отколкото на цветотипа, а и някои модели дрехи, които харесвам се предлагат само в черно. Зимна връхна дреха в този цвят нямам обаче. Последната ми любов зимно яке е една овърсайз пухенка в цвят бадем. Ужасно непрактичен цвят, струва ми сума ти пари за почистване, но пък ми създава настроение.

Днес съм с най-водолейските ми цветове. Създават ми усещането за хлад, простор и свобода. Дънките са ми находка от детски щанд, но малко ми скъсяват и без това не особено дългите крака. Синът ми много харесва сребристо и бях одобрена на излизане за работа.

Последна редакция: ср, 26 авг 2020, 21:07 от Harpalike

# 307
Далеч съм от 40, но ми е интересно да ви чета и се включвам специално по повод
Harpalike, дънките няма да коментирам, ноооо... Harpalike много си красива. Страхотно лице 😍

# 308
Харпър, прекрасна си! Като момиченце! И дънките ти стоят чудесно..Heart

# 309
  • Нидерландия
Така, ето че вече имам мисия за новият сезон: да си купя цветна стилна горна дреха. Само не знам точно какъв модел 🤣 давайте идеи, но без пухенки че вече ми омръзнаха и не ми се затварят гардеробите от тях.
От миналата година имам едно тъмно синьо палто тип прегърна ме и него ще го подхвана отново с ярко червен шал, но ми се носи цвят патладжан! И тъмно зелено. Сивото не ми отива някак си на кафявите очи и коса, предпочитам топли тонове.
#Harpalike страхотна си а якето е уникално 🤩

# 310
Harpalike,
аз те виждам за пръв път (предишните снимки явно ги изпуснах) и съм впечатлена!

Зимна връхна дреха не знам кога за последен път съм имала черна/тъмносиня, май в 20-те някъде. В момента са червено късо палто, сиво-бял меланж дълго палто с качулка, спортно яке - яркожълто, имам и едно овехтяло теменуженолилаво палто, за което ми е жал заради цвета само. Овърсайз нямам, щото на моето телосложение седи като подарено. Винаги съм имала червена връхна дреха, измежду другите.

# 311
И аз останах впечатлена от Harpalike. Много красива! Heart Eyes

Кои са най-незаменимите зимни връхни дрехи? Май дълги палта.
Аз, понеже рециклирах почти всичко, се чудя откъде да започна....Боже, от нула! Scream
Имам 2 кожени якета- розово и черно, жълто яке за дъжд, 1 дълга черна пухенка, 1 къса пухенка яке жълто-горчица ...и всичко друго замина.

Имах прекрасно ябълково-зелено палто през 2010-2011, тогава беше много нашумял цвят, имах и пуловери с къс ръкав, страхотно се комбинираха с тъмно синьо.Two Hearts

Не съм сигурна кой точно цветотип съм, но знам кои цветове ме отварят и ми отиват, и от кои да бягам.

# 312
  • Sofia
Привет, прекрасни!
Ей ме и мен - 48години с три деца - две по-големи 20+, малката щерка на 12г. ... и татко им разбира се. Simple Smile... и внуче на 2г от голямата щерка. Simple Smile
Цял живот си бях 170см  90/60/90 и 50кг и 28 дневен цикъл - направо скука.  През бременностите ми не качвах повече от 13кг и после бързо се връщах на 50, но след третата на 35г. и години кърмене, освен ЕГНто докарах до 54кг. А след ИП съм с 3-4кг отгоре и ме дразнят, ама не съм се заела много сериозно. Wink Цикълът си е обичаен.
Съобразявам въглехидратите напоследък, но движението ми куца за момента. Иначе не пия, не пуша и се храним прилично здавословно.
Изобщо не съм по модата, винаги съм носила каквото ми харесва и ми е удобно. Та стил... спортен и спортно елегантен.  Дънки, поли и рокли нося, потници с дебели презрамки (по-широки са раменете ми), тениски, блузи, поло и пуловери. Имам сака и ризи, на които все не им идва моментът. И шалчета имам, ама в общия случай малко време от годината ги ползвам - пролет и есен преди да стане топло.  Цветове предпочитам по-тъмни, защото съм със светла кожа.
Обувки нося - сандали летем и боти и ботуши есен/зима. Ток до 6 обичайно, рядко до 8см.
Ноктите на ръцете ми са с къс маникюр и чисти, но лятно време съм с лак на краката.
Напоследък ми се иска да се гримирам леко понякога, но идея си нямам от грим. Дневно ползвам спирала, колкото да потъмня светлите си мигли. Ползвам дневен, нощен и околоочен крем. Косата ми е пепеливо русо, в младостта си сменях няколко пъти с кестеняво червени шампоани, не съм се боядисвала. Питали са ме за номера на цвета на косата ми. Wink  Сиви косми срещам вече, но са малко и не на повърхността на косата ми, която нося дълга - не по-къса от средата на гърба. Моята е тънка и много гъста, но пооредя вече.
Не съм фотогенична и снимки имам много малко, тази ми е от тази пролет с кг-те и косата от ИП.
Скрит текст:

# 313
  • София
Благодаря ви за милите думи. От толкова хубави жени като вас, са истински комплимент Blush

Morena, супер е, че си толкова млада баба!  
Ако говопим за фигурата, явно не са килограмите, с които не си свикнала, защото осанката ти е хубава и сега.  
Ако все пак решиш да се разделиш с някое друго килце, препоръчвам движение Simple Smile Хем е тонизиращо, хем си е време само за теб.

# 314
Момичета, вие сигурни ли сте, че сте за тази тема? Приличате на деца. Морена пък и баба! Страхотни сте. Flowers Hibiscus

Общи условия

Активация на акаунт