Стилът ни според възрастта - тема за пораснали момичета, 40+

• 48 735
  • 740
  •   1
Отговори
# 525
Ей ме и мен. Ваканционно съм и аз - любимото ми време, любимият ми кежуъл стил. 😊

Скрит текст:

Извинете за натюрморта. 😂

# 526
  • София
Бегаческато екипче за топлите дни на годината. За долнище (шорти, клинове) харесвам hm, сутиените са винаги Brooks, а маратонките Saucony. Към спортните стоки съм много по-лоялна от другите неща, които нося. И по принцип имам спортни обувки само за бягане. Хич не е мой спортният стил извън тичането.

Последна редакция: нд, 06 сеп 2020, 11:55 от Harpalike

# 527
Голям бонбон си! 😍

# 528
  • Нидерландия
Боже #Harpalike да не си объркала темата, тук сме "момичета" над 40+ не ти давам повече от 30 🌺🤗

# 529
  • Русе
Morena, благодаря много!
Момичета, супер изглеждате!

# 530
Вчера лятото се върна за малко.
На разходка:
Скрит текст:

Днес в ранни зори:
Скрит текст:

Роклята и кецовете ми са в раницата. 🙂

# 531
  • София
Дез, откъде са късите панталонки? Много ми харесват.
Успех на маратона!

# 532
Дез, откъде са късите панталонки? Много ми харесват.
Успех на маратона!

Oт Манго са.
Благодаря ти! 🙂 (Днес 5к, маратона е в събота).

# 533
  • София
Здравейте! От известно време доста се задържам из тези теми и следя всичко изписано. Всички показали се дами са страхотни! Реших да се включа и аз в темата, докато още влизам в тази група. На 48 години съм, след няколко дни на 49. Имам дъщеря на 29 години и внучка на година и три месеца. Стилът ми е спортно-елегантен, като лятото нося основно поли и рокли, а зимата дънки и панталони. Нямам перфектна фигура, напротив имам дебели прасци и  нося дължини под коляното, по средата на прасеца и по-дълги. Нямам крака за къси панталони и съответно не нося, но харесвам как стоят на други жени. Последната седмица обличах едноцветни прави рокли в различни цветове, опитах да си направя няколко снимки, но се сещах късно и поради липса на огледало не са никак добри. От няколко години носих по-широки и разкроени поли и рокли, но от 1-2 месеца се завърнах към правите и по-тесни модели.
Скрит текст:

Вчера се сетих след работа да се снимам, но съм доста поомачкана.
Скрит текст:

При дебел прасец, дължина до средата на прасеца го удебелява още повече. Най-подходящата дължина е до коляното или малко над него ако видът им го позволява.
Трикотажни рокли по тялото не стоят добре на никоя фигура, дори на перфектна. Разкроените определено са по-добър вариант.

# 534
  • Русе
Alexandria*, благодаря за мнението! Не се чувствам добре с дължина над коляното.

# 535
  • София
Малко диагонално чета темата,не знам дали сте обсъждали тази мацка която следвам -  https://www.instagram.com/jagta8/?hl=bg ,но много и харесвам стила. Two Hearts

# 536
Дез, успех!!!

# 537
  • София
Между другото, аз почти нямам и не нося спортни дрехи. Купувам за дъщерята, обаче за мен просто не ме влече.

# 538
  • Canada
Малко диагонално чета темата,не знам дали сте обсъждали тази мацка която следвам -  https://www.instagram.com/jagta8/?hl=bg ,но много и харесвам стила. Two Hearts

Страхотен стил наистина. Наскоро попаднах на нея в пинтерест. Simple Smile

# 539
Alexandria, като човек с откровено  грозни прасци, ще си позволя да не се съглася с теб.
Харесвам се с рокли с дължина между най-широкото на прасеца и глезена. С трикотажни рокли от хубаво трико пак с такава дължина или по-дълги до глезена - също. По някаква странна логика на природата, жените с такива прасци обикновено са с малка талия и плосък корем, и без бричове и такъв тип рокли стоят добре.
На плажа съм и не ми се рови, но съм показала снимки в предишната тема. Ще покажа пак по-късно. Не мисля, че изглеждам лошо с такива.

Общи условия

Активация на акаунт