Стилът ни според възрастта - тема за пораснали момичета, 40+

• 48 762
  • 740
  •   1
Отговори
# 570
  • София
Толкова е хубаво, че имаме възможност да търсим себе си и да експериментираме със стила. Готиното на тази възраст е, че хем знаеш какво ти отива, хем пък си склонна да правиш експерименти, търсейки разнообразие и по-малко ти пука за мнението на околните. Поне при мен е така...

Много харесвам жени, които умеят да носят дрехи с шарка на цветя. Дез, от тях си. Ще се радвам да видя и други дами с този стил.

Цветистите патерни са ми никак в стила и имам малко такива дрехи. Харесвам монохромни комбинации и нюд гамата. С това голямо лице няма как да е иначе. Понякога избухвам с колър блок  или ярка дреха в един цвят. Обичам да съчетавам различни принтове като форма, но в сходни цветове.

# 571
  • София
Тая рокля на цветя ми е най-носената това лято

Много харесвам цветни принтове.

# 572
  • Пловдив
Понеже ми е трудно да се самоснимам , а и сега не ми се преоблича ще покажа най-любимите ми рокли.[/url]Dt/QdCIZ.jpg[/img][/img][/img][/img][/img][/img][/img]

Последна редакция: вт, 08 сеп 2020, 15:26 от SINEOCKA_D

# 573
  • Виена
Роклите на цветлета винаги изглеждат като пеньоар, както и да са скроени, ушити или комбинирани. Едно голямо цвете, щампа в комбинация с цвете, която не се повтаря върху целия плат е нещо различно. Ситните цветенца с герданче и коланче асоциирам с Орсей, много млади момичета и свободно време в провинцията

# 574
Роклите на цветлета винаги изглеждат като пеньоар, както и да са скроени, ушити или комбинирани. Едно голямо цвете, щампа в комбинация с цвете, която не се повтаря върху целия плат е нещо различно. Ситните цветенца с герданче и коланче асоциирам с Орсей, много млади момичета и свободно време в провинцията
Ти пък сега. Аз се опитвам да заблудя противника, че съм зряла жена.
Герданче и цветя за мен са 45+. Влизам в роля.
😜

# 575
  • вкъщи
И аз обичам цветния принт и имам купища ризи,потници и рокли на цветя,та и  панталони.

# 576
  • София
И аз съм фенка на цветята в рокли и ризи, съчетани с едноцветни панталони и/или жилетки.

# 577
Роклите на цветлета винаги изглеждат като пеньоар, както и да са скроени, ушити или комбинирани.............. Ситните цветенца с герданче и коланче асоциирам с Орсей, много млади момичета и свободно време в провинцията

За млади момичетате в провинцията не съм сигурна, по-скоро с роклите на прабабите си на село от едно време ги свързвам. Но, това не ми пречи да ги харесвам Laughing
Всъщност, в моя гардероб винаги се намират поне няколко за всеки сезон. И май точно тези рокли са от дрехите, които почти винаги нося повече от един сезон.
Тези две са от любимите ми за лятото:
Скрит текст:
Скрит текст:
Нося ги с вталено лятно сако в цвят пудра или фина жилетка от памук и коприна.
С друга - дълга синьо-зелена на дребни цветлета се показвах скоро, но съм затрила някъде снимката.

Това, че харесваме различни неща за мен е по-скоро положително. Представяте ли си колко скучно би било, ако всички сме еднакви. Пък и в критичните мнения винаги има полза.
Другата ми вечна ретро любов са точките  Grin
Тази Сузи изглежда добре в дрехите си, но ако аз се намъкна в тях, картинката би била доста по-различна.

# 578
  • София
Light Beam, приказни са и двете!

# 579
да, разкошни са и двете! Heart

# 580
+1и от мен за роклите,много харесвам тази кройка но аз нося повече едноцветни, което не ми пречи да харесвам цветни също.

# 581
Прекрасни са роклите на Light Beam!
Търся си като черната, защото нямам флорална на черна основа, а много ми харесва.
А тази кройка няма как да изглежда като пеньоар, евър, те нямат талия.
В Orsay надничам, харесвам им кройките, и ми пасват идеално.

# 582
И на мен ми харесват роклите и веднага си представям градинско парти Simple Smile.

# 583
Не ми харесват цветенцата, предпочитам блок цветове Simple Smile

# 584
Благодаря, момичета!

Прекрасни са роклите на Light Beam!
Търся си като черната, защото нямам флорална на черна основа, а много ми харесва.
А тази кройка няма как да изглежда като пеньоар, евър, те нямат талия.
В Orsay надничам, харесвам им кройките, и ми пасват идеално.

Dez, с теб май бяхме със сходни габарити. Може да проверяваш летните и предколедните колекции на Esprit - техни са и двете. По една от такъв тип пускат на сезон обикновено. По-тъмната на снимката горе е синя, но имам тяхна и черна с дълъг ръкав и отново с цветя. Тя си е есенно-зимна. Шифонът и подплатите им са хубави - не се лепят, не се наелектризират и не хвърчат, а падат тежко. От Манго също имам сравнително сполучливо попадение.

Общи условия

Активация на акаунт