Стилът ни според възрастта - тема за пораснали момичета, 40+

• 48 744
  • 740
  •   1
Отговори
# 585
Аз пък ги намирам за много красиви, но не бих ги носила никога - малко глупаво звучи, но е така. На друг ги възприемам много позитивно, но върху себе си цяла дреха на цветя трудно си представям.

# 586
Не мисля, че е глупаво. Някакси инстинктивно изразяваме нещо с избора си. Харесвам много неща, които обаче не съм "аз".
Дори не всички флорални десени и кройки са "мои".

Непременно ще ида в Esprit. 🙂
Light Beam, 🍻. 😃

# 587
  • Sofia
Страхотни рокли, момичета! Simple Smile

# 588
Аз харесвам флорални десени основно на други, но веднъж на 2-3 години попадам на нещо, което е "мое" и си го купувам без да се замислям, че флоралности не нося. За последните 15 год може би имам около 5 флорални рокли. Последната:

PS Поли, чанти, обувки с подобен десен не нося. Но при желание бих могла да намеря няколко шала из колекцията.

Последна редакция: вт, 08 сеп 2020, 20:40 от Agent Provocateur

# 589
Аз май имам само една флорална, дълга, с V деколте. Много е удобна. А, сетих се, имам още една на ситни цветя, тя още по-дълга, почти до петите и е много хубава, като изключим отвореното деколте. Не ми е комфортно с такова деколте и затова я обличам изключително рядко. Обаче за наесен мога да я комбинирам с трикотажен пуловер и колан и да я ползвам за пола.
Като цяло дълги рокли за лятото имам няколко, но на работа нося само първата описана.

# 590
При прекалено отворено деколте има симпатични решения, бельо с дантела или тюл, нещо такова:

Може дантела да се пришие за самата рокля.

# 591
Не знам дали ще стане, Перличке. Роклята не може да се носи със сутиен. Горната част е оформена като горнище на бански с триъгълна форма, връзва се на врата. Единствено го виждам с нещо връхно отгоре.
Да си призная, това лято дори не съм се сещала за нея.

# 592
  • Canada
Има едни силиконови неща, които се лепят на гърдите като сутиен. Голямо обяснение дръпнах, но само съм ги виждала, не знам как се казват.

# 593
Имах такива силиконови три, изглеждат точно като сутиен, само че без презрамки и гръб. Идеята е да се залепят чашките на гърдите и да не се виждат презрамки. Ами не става, свлича се, криви се, неудобно е много. А моят бюст не е голям. За голям бюст - абсурд. Иначе като идея е чудно, аз затова и се мъчих с различни, обаче - нъц!

# 594
  • София
Тия силиконови лепенки са само, за да не се очертават зърната на гърдите. Никакви поддържащи функции нямат.

# 595
Това ми хареса много, и искам да си го напазарувам:

# 596
Аз на рокли, които се връзват на врата слагам обикновен ситиен с свалящи се презрамки. Махам едната, а другата я отпускам до край. Хващам и двата края отпред и мятам през врата Simple Smile

Последна редакция: ср, 09 сеп 2020, 13:44 от SilviPv

# 597
Тия силиконови лепенки са само, за да не се очертават зърната на гърдите. Никакви поддържащи функции нямат.

Ние не говорим за лепенки за зърна, а точно каквото съм описала - силиконов сутиен. Предполага се да има и поддържаща функция, но тези които аз имах нищо не поддържаха. Моят бюст е такъв, че мога и без сутиен, но не ми е приятно.

# 598
  • София
За такъв сутиен става дума

Има вече и Booby tape

Първото категорично не става за голям бюст.
Второто го обмислям като вариант, но не знам дали ще мога да се справя със залепването.

# 599
  • София
Booby tape мисля, че е за тотално прикриване на бюста. Но може би, ако някак се залепят две ленти в долната част ... Еха, то имало клипове и картинки!

Общи условия

Активация на акаунт