Стилът ни според възрастта - тема за пораснали момичета, 40+

• 49 906
  • 738
  •   1
Отговори
# 600
  • София
Аз вече рокли и гащеризони, които не могат да се носят с нормален сутиен, просто не купувам. Оня ден преглеждах стари дрехи. Имаше две хубави рокли, обаче едната без презрамки, другата с по-отворено деколте. Навремето съм измислила някак да ги нося. На днешно време си казахме чао.

# 601
  • Пловдив
Аз също имах една рокля ,която ми беше неудобна в горната част,но много харесвах кройката на долната и материята и след като я дадох на шивачка се радвам на пола.Може и вие да пробвате или с допълнителен плат да видоизмени те горната част.

# 602
  • София
Аз съм размер А и не мога да се спогодя със силиконовия сутиен. Не е никак комфортен.

Мъчех на такъв без презрамки за едно потниче с гол гръб да слагам удължител за през кръста - става като коланче и минава през тялото, но тогава ми бягат чашките по целия гръден кош. Потресаващо зле беше и го махнах възможно най-бързо по пътя (разбирайте в храст в парка). 

# 603
Момичета търся си подобни на тези рокли за есента,калмуфлажа може и да е с дълъг ръкав ,даже ще е по добре.Тази година ще си купя и груби кубинки задължително.
Скрит текст:
Скрит текст:

# 604
  • В полите на Пирин планина
Аз дрехи, които не се носят с нормален (стабилен) сутиен не купувам. Амиии чашка С си иска поддръжка.

# 605
Миналата година най-сетне открих перфектния сутиен без презрамки: Wonderbra Refined Glamour Strapless. Аз съм размр 80Д, не е малък, но с този сутиен проблеми нямам.

# 606
  • София
А бандо не носите ли? Има телесни цветове, със силикон за прилепване отвътре. С и без подплънки. На мен са ми удобни, а съм 75ц размер.

# 607
  • Пловдив
Скрит текст:
Аз ако докарам до чашка C, значи съм станала слаба и почвам да нося само къси гащи. Wink В момента нося 85G и те са ми малко малки, а има жени и с по-голяма чашка. 80D/E носех при 65 кила на 169. Зависи от много неща, разбира се, но като цяло сутиен без презрамки е решение предимно за онези, които във всекидневието могат и без сутиен.

# 608
sladka hapka, а този модел в обичайният за теб размер ли ползваш? Питам защото бях загледала един  Wonderbra Ultimate Strapless bardot  (май е нещо подобно на посоченият от теб) в сайта на astratex. Много старателно се мерих за определяне на размер. На финала резултата беше, че ми препоръчват 70/G, какъвто не съм носила никога и нещо се разколебах дали да  го поръчвам. Може би трябва да  потърся в реален магазин и да пробвам. При стандартните модели нося 75/D.
С обсъждането на тези рокли на цветя,  си извадих една за днес Simple Smile. С висока талия е, но и добавих колан. Всъщност основно пролет/есен си я нося с високи кубинки и кожено яке , но без връхна дреха е твърде балонеста без колан.

Последна редакция: чт, 10 сеп 2020, 09:34 от pep_si

# 609
pep_si, най-общо казано - да. Обичайно купувам с този размер сутиени с формована чашка. (Ако са с мека, мога да варирам с по-голяма чашка и по-малка подгръдна). Иначе аз го поръчах онлайн, взех два съседни размера, за да премеря и преценя, и върнах този, който не ми стоеше добре. Но тук връщането е безплатно, не знам колко е удачно, ако трябва да плащаш и пощенски разноски за връщане. След няколко седмици, в които открих радостта да нося пак дрехи с тънки презрамки, без презрамки или с една презрамка, и да не се налага да си придърпвам и намествам циците, поръчах и бял, освен първия черен. Изключително стабилен е, чак съм играла "Еленино" хоро с него без да се притеснявам, че ще докарам инфаркт на присъстващите Simple Smile

# 610
  • София
Моят размер е 65GG. хич не ме кефят цените на сутиените без презрамки, които са подходящи за мен.
Затова и не купувам дрехи, които изискват такива сутиени.

# 611
Боже, какви са тези размери, бе хора! Ние, дъските за гладене, даже не сме ги чували. 😂

# 612
  • София
Малко диагонално чета темата,не знам дали сте обсъждали тази мацка която следвам -  https://www.instagram.com/jagta8/?hl=bg ,но много и харесвам стила. Two Hearts

Страхотен стил наистина. Наскоро попаднах на нея в пинтерест. Simple Smile

Много приятен профил, определено.

Мен напоследък пък ето този доста ме вдъхновява- https://www.instagram.com/andandreastyle/?hl=bg
Готина е Purple Heart
Аз следвам и тази https://www.instagram.com/lieblingsstil/?hl=bg ,също много ми харесва,днес направо се влюбих в едни бели Прада където се беше спретнала Broken Heart Страшни мацки на 40+ има с много свежи аутфити в Инстаграм,от българките нямам любими.

# 613
Моят размер е 65GG. хич не ме кефят цените на сутиените без презрамки, които са подходящи за мен.
Затова и не купувам дрехи, които изискват такива сутиени.
Змия, тук ме впечатли! Не, че от снимките, които показваш фигурата ти не прави впечатление, ноооо... Scream
Аз съм сравнително стандартното 75С. Въпреки това, пак не купувам нищо, което не мога да нося със стандартен сутиен с презрамки през двете рамене. Просто не се чувствам комфортно, ако трябва да проверявам, намесвам,.... и гледам да залагам на сигурното Smiley

# 614
  • Варна
Тези ми донесе животът днес, мисля на дупарката какво да сложа Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт