Стилът ни според възрастта - тема за пораснали момичета, 40+

• 48 701
  • 740
  •   1
Отговори
# 600
  • Пловдив
Грознички са и колената на Сузи и според мен. Това не значи да не ги показва, нямам такова нещо предвид, но не са хубави.

----

Буби тейпа го виждам за пръв път (кви неща измислят хората!), но за голям бюст, еле дърт и Wink отпуснат, според мен нищо, което няма здраво закрепена за рамената част, не става. Не за врата, а за рамената - на врата тежи и създава чисто физически дискомфорт, дори до главоболие и вратоболие.
Гледам в нета някакви варианти на лепене през рамената, не знам на практика как би било.

Последна редакция: ср, 09 сеп 2020, 11:27 от Магдена

# 601
На мен ми се вижда голяма хамалогия с тези силиконови сутиени и бууби тейп.
А към тези, които ползват силиконов сутиен - не запарва ли? Не ми се вижда много хигиенично? 🤔

# 602
  • София
Аз вече рокли и гащеризони, които не могат да се носят с нормален сутиен, просто не купувам. Оня ден преглеждах стари дрехи. Имаше две хубави рокли, обаче едната без презрамки, другата с по-отворено деколте. Навремето съм измислила някак да ги нося. На днешно време си казахме чао.

# 603
  • Пловдив
Аз също имах една рокля ,която ми беше неудобна в горната част,но много харесвах кройката на долната и материята и след като я дадох на шивачка се радвам на пола.Може и вие да пробвате или с допълнителен плат да видоизмени те горната част.

# 604
  • София
Аз съм размер А и не мога да се спогодя със силиконовия сутиен. Не е никак комфортен.

Мъчех на такъв без презрамки за едно потниче с гол гръб да слагам удължител за през кръста - става като коланче и минава през тялото, но тогава ми бягат чашките по целия гръден кош. Потресаващо зле беше и го махнах възможно най-бързо по пътя (разбирайте в храст в парка). 

# 605
Момичета търся си подобни на тези рокли за есента,калмуфлажа може и да е с дълъг ръкав ,даже ще е по добре.Тази година ще си купя и груби кубинки задължително.
Скрит текст:
Скрит текст:

# 606
  • В полите на Пирин планина
Аз дрехи, които не се носят с нормален (стабилен) сутиен не купувам. Амиии чашка С си иска поддръжка.

# 607
Миналата година най-сетне открих перфектния сутиен без презрамки: Wonderbra Refined Glamour Strapless. Аз съм размр 80Д, не е малък, но с този сутиен проблеми нямам.

# 608
  • София
А бандо не носите ли? Има телесни цветове, със силикон за прилепване отвътре. С и без подплънки. На мен са ми удобни, а съм 75ц размер.

# 609
  • Пловдив
Скрит текст:
Аз ако докарам до чашка C, значи съм станала слаба и почвам да нося само къси гащи. Wink В момента нося 85G и те са ми малко малки, а има жени и с по-голяма чашка. 80D/E носех при 65 кила на 169. Зависи от много неща, разбира се, но като цяло сутиен без презрамки е решение предимно за онези, които във всекидневието могат и без сутиен.

# 610
sladka hapka, а този модел в обичайният за теб размер ли ползваш? Питам защото бях загледала един  Wonderbra Ultimate Strapless bardot  (май е нещо подобно на посоченият от теб) в сайта на astratex. Много старателно се мерих за определяне на размер. На финала резултата беше, че ми препоръчват 70/G, какъвто не съм носила никога и нещо се разколебах дали да  го поръчвам. Може би трябва да  потърся в реален магазин и да пробвам. При стандартните модели нося 75/D.
С обсъждането на тези рокли на цветя,  си извадих една за днес Simple Smile. С висока талия е, но и добавих колан. Всъщност основно пролет/есен си я нося с високи кубинки и кожено яке , но без връхна дреха е твърде балонеста без колан.

Последна редакция: чт, 10 сеп 2020, 09:34 от pep_si

# 611
pep_si, най-общо казано - да. Обичайно купувам с този размер сутиени с формована чашка. (Ако са с мека, мога да варирам с по-голяма чашка и по-малка подгръдна). Иначе аз го поръчах онлайн, взех два съседни размера, за да премеря и преценя, и върнах този, който не ми стоеше добре. Но тук връщането е безплатно, не знам колко е удачно, ако трябва да плащаш и пощенски разноски за връщане. След няколко седмици, в които открих радостта да нося пак дрехи с тънки презрамки, без презрамки или с една презрамка, и да не се налага да си придърпвам и намествам циците, поръчах и бял, освен първия черен. Изключително стабилен е, чак съм играла "Еленино" хоро с него без да се притеснявам, че ще докарам инфаркт на присъстващите Simple Smile

# 612
  • София
Моят размер е 65GG. хич не ме кефят цените на сутиените без презрамки, които са подходящи за мен.
Затова и не купувам дрехи, които изискват такива сутиени.

# 613
Боже, какви са тези размери, бе хора! Ние, дъските за гладене, даже не сме ги чували. 😂

# 614
  • София
Малко диагонално чета темата,не знам дали сте обсъждали тази мацка която следвам -  https://www.instagram.com/jagta8/?hl=bg ,но много и харесвам стила. Two Hearts

Страхотен стил наистина. Наскоро попаднах на нея в пинтерест. Simple Smile

Много приятен профил, определено.

Мен напоследък пък ето този доста ме вдъхновява- https://www.instagram.com/andandreastyle/?hl=bg
Готина е Purple Heart
Аз следвам и тази https://www.instagram.com/lieblingsstil/?hl=bg ,също много ми харесва,днес направо се влюбих в едни бели Прада където се беше спретнала Broken Heart Страшни мацки на 40+ има с много свежи аутфити в Инстаграм,от българките нямам любими.

Общи условия

Активация на акаунт