Стилът ни според възрастта - тема за пораснали момичета, 40+

• 48 742
  • 740
  •   1
Отговори
# 165
И Анджелина и Виктория Бекъм са ми много скумросани , идеалът  ми е Ева Лонгория ❤️ https://www.instagram.com/evalongoria/?hl=bg
Иначе аз съм 172 на 67 кг ,може и да сваля 2-3 кг може и да не ги свалям ,чувствам се много добре .

# 166
Анджелина с тия изпъкнали вени ми е страшна, не женствена.

# 167
Aнджелина е с хранително разстройство, което не е тайна. Механизмът за приемане на храна е бъгнат.

За мен, това е идеално

Показва трудолюбие, фокус и сила, и то не само физическа, но и ментална.

# 168
Изобщо не е идеално това, освен ако не ти е професия. Такъв релеф не е естествен за жена и често води до хормонални проблеми колкото и перфекно да изглежда отвън.

# 169
Днес е хладно.. заложих на бели дънки, ленена жилетка и еспадрили.

# 170
Изобщо не е идеално това, освен ако не ти е професия. Такъв релеф не е естествен за жена и често води до хормонални проблеми колкото и перфекно да изглежда отвън.

Абсолютно подкрепям мнението ти, за мен никога такова тяло не е било критерий за хармоничност и женска красота. Женското тяло е създадено от природата с неговите заоблености, мекота и извивки - с това привлича мъжките погледи и възторзи. А, ако е и облечено в подходящи дрехи, гледката е прекрасна. Мускулите са приоритет и запазена територия на мъжете, но това са мои възгледи и не ангажирам никого с тях.

Последна редакция: ср, 19 авг 2020, 11:49 от Lioness77

# 171
  • Пловдив
Angel_wing чудесна комбинация.Ти си от жените ,които и чувал да намъкнат ще изглеждат елегантно

# 172

Абсолютно подкрепям мнението ти, за мен никога такова тяло не е било критерии за хармоничност и женска красота. Женското тяло е създадено от природата с неговите заоблености, мекота и извивки - с това привлича мъжките погледи и възторзи. А, ако е и облечено в подходящи дрехи, гледката е прекрасна. Мускулите са приоритет и запазена територия на мъжете, но това са мои възгледи и не ангажирам никого с тях.

За мен, казах.  За мен е идеално, и нямам намерение да се извинявам за възгледите си. Естествено, че хората имат различни вкусове.

Хайде да не превръщаме хубавата тема в бойно поле кой е по-женствен.
"Мъжете" се оказа, че умират за релеф. Абсурдно, но факт. Не че тренирам заради тях, но вниманието вместо да се понижи, се увеличава, та, хайде моля ви се.

Не съм създадена за да бъда одобрена от Мъжа, а да живея по възможно най-автентичен начин.

# 173
  • Бургас
Абсолютно подкрепям.На такова тяло всяка дреха стои прекрасно.

# 174
Днес е хладно.. заложих на бели дънки, ленена жилетка и еспадрили.

Страхотно изглеждаш.. Пу пу

# 175
В. Бекъм докарва вид на анорексичка, та не бих я давала за пример....освен това, си е ...грозничка.
А.Джоли скоро не бях я гледала.Ами, дори, или пък въпреки пластиките, пак си изглежда на 45.
https://vijti.com/wp-content/uploads/2019/04/anjie-zaveshtanie-795x530.jpg
Относно кг/височина:аз лично винаги съм си ги смятала височината минус 100.Явно имам по-тежък "кокал" и на моите 166 см, около 64-65 кг ми стоят добре.
Освен това, след 40-те е добре жените да имат една идея повечко мазнини...спомагали за съхранение на естроген/прогестерон-не помня точно, който хем забавя менопаузата, хем помага да се мине лесно през нея.Т.е., минимизират симптомите.

# 176
  • Варна
Да, да, присъединявам се и аз да кажа, че изглеждаш супер, Angel_wing.
Като видях снимката, тъкмо си ръфах милинки и си викам: "Тези тука сърце нямат, ей ... Ще ме закарат във фитнеса пак Laughing"
Изядох си милинките и се засрамих вече ...

# 177
  • София
А, значи да си ги пазя 5те килца.

# 178
А, значи да си ги пазя 5те килца.
Килата не са показател! Показателни са мерките Simple Smile.

# 179
Благодаря ви!

Ще се радвам ако темата бъде за споделяне, подкрепа и критика дори - ще ни е полезно за всички ни.
Нека не я обръщаме в мерки, кг и кое е правилно или не.
Всички сме различни и уникални по свой начин, бихме могли да си помагаме само с обратна връзка, а не с налагане на мнение кое е хубаво или правилно..)

Общи условия

Активация на акаунт