Стилът ни според възрастта - тема за пораснали момичета, 40+

• 48 873
  • 740
  •   1
Отговори
# 345
  • София
Е ти голяма крачка към новия стил си направила с розовите джапанки. Joy  Давай по-смело.

# 346
  • София
Много ме кефят как се обличат адвокатките! Даже и с тъмна рокля да са, все ще сложат някой гердан, шал шарен. Хем шик, хем раздвижено.

# 347
  • Варна
Е ти голяма крачка към новия стил си направила с розовите джапанки. Joy  Давай по-смело.
Скандализирах я, не очакваше Simple Smile

# 348
  • Sofia
Ся не знам хваля ли се или се оплаквам Simple Smile
Ооооххх разсмя ме. Joy
Аз и селфи (с моята нефотогеничност...) сме като огъня и водата. Иначе днес бях с поло без ръкави... черни сандали и чанта.

Скрит текст:

# 349
https://theconceptwardrobe.com/
Открих това случайно, заинтригуваха ме съветите за облекло според формата на тялото -  оказа се, че се обличам изцяло според друга форма! Обличам се като ябълка, а съм правоъгълник. Сега се чудя форма ли да сменям, или цял гардероб. Joy

# 350
Едно от новите шарени рокленца това лято, тъмносиньо на ягоди и лимони. Видях колко се е измачкало на стола чак като свалих снимката (ся ме е срам) Wink

Последна редакция: пт, 28 авг 2020, 11:25 от Параход

# 351
Да се впиша и аз ,като пораснало момиче 😉. Винаги съм обръщала внимание на външния вид, моя най - вече. Залитала съм към екстравагантното много често на младини ,сега предпочитам комфорта ,все пак след две седмици ставам на 45 години. Но имам нужда да изглеждам добре за да се чувствам добре. Не ми се остарява още, ама пита ли  ме някой😉

Последна редакция: чт, 27 авг 2020, 23:29 от eмali

# 352
Е, аз къде съм дошла да си играя с истинските дами! Flushed

Ама защо се обличате толкова дебело? Извън България ли живеете?

# 353
  • София
Извинявам се за лошата снимка.
Това забърсах преди малко

# 354
Рязко ме заинтригува откъде е, обожавам marine цветове, а и точки също Simple Smile И дали ще стои на по-малък бюст.

# 355
  • София
Рязко ме заинтригува откъде е, обожавам marine цветове и точки Simple Smile И дали ще стои на по-малък бюст.
От Дика - с висока талия е, мисля, че става за всякакъв бюст.

# 356
Ха, и моята намачканата е от Дика Simple Smile (по принцип не ми е любим магазин, но ето повод да отскоча пак).

С кеф да си я носиш! И до Крит да я занесеш.

# 357
  • София
Хубав следобед момичета,
Ама всички сте разкошни.
Обичам си черното, вярно вече не е толкова преобладаващо в гардероба ми, но си го има😉

Последна редакция: чт, 27 авг 2020, 17:09 от nunty

# 358
Момичета всички сте прекрасни!
А аз съм небрежна днес

Последна редакция: чт, 27 авг 2020, 17:54 от naomi79

# 359
  • София
Аз днес съм много тийн:

Общи условия

Активация на акаунт