Стилът ни според възрастта - тема за пораснали момичета, 40+

• 48 761
  • 740
  •   1
Отговори
# 510
No frame, дано си намериш 😊
Помня те, ще ти стоят убийствено!

# 511
Ето ги моите:

С червено бийни съм, за акцент.

# 512
  • Нидерландия
#Dez страхотна 😍 и аз имам почти същите боти😁
#No_frame искам и трите модела..🤩
но май са ми малко късички аз толкова къси поли не нося вече но дали е оправдано за панталон?

# 513
Отдавна не съм носила, но много харесвам такива панталонки. Аз си ги правех при шивачка от омръзнали ми вече дълги панталони, излиза евтино и получаваш точно каквато дължина ти трябва.

# 514
  • София
На друг човек ми харесват много тези къси панталони с плътни чорапогащници или клин, но аз нямам навика да нося, може би защото няма къде. Но сега се замислям, че за градска разходка, сред разни забележителности си е много подходящо облекло, с ниски обувки или кубинки в съчетание.

# 515
Dez, много добре изглеждаш! Чудесно ти пасва такава визия Flowers Hibiscus

# 516
Много добре ще изглежда според мен. Показалите се го доказват.

Ето, нещо такова, макар че за мен панталонът е твърде къс:

Скрит текст:

С фгурален чорапогащник още по-добре:
Скрит текст:

# 517
  • Русе
Здравейте! От известно време доста се задържам из тези теми и следя всичко изписано. Всички показали се дами са страхотни! Реших да се включа и аз в темата, докато още влизам в тази група. На 48 години съм, след няколко дни на 49. Имам дъщеря на 29 години и внучка на година и три месеца. Стилът ми е спортно-елегантен, като лятото нося основно поли и рокли, а зимата дънки и панталони. Нямам перфектна фигура, напротив имам дебели прасци и  нося дължини под коляното, по средата на прасеца и по-дълги. Нямам крака за къси панталони и съответно не нося, но харесвам как стоят на други жени. Последната седмица обличах едноцветни прави рокли в различни цветове, опитах да си направя няколко снимки, но се сещах късно и поради липса на огледало не са никак добри. От няколко години носих по-широки и разкроени поли и рокли, но от 1-2 месеца се завърнах към правите и по-тесни модели.
Скрит текст:

Вчера се сетих след работа да се снимам, но съм доста поомачкана.
Скрит текст:

# 518
  • Sofia
*sve*, добре дошла, екстра си! Simple Smile Една жена да знае преимуществата/недостатъците на фигурата си е половината от успеха за стилна визия.

# 519
  • София
От мен къмпинг облекло.
Извинявам се за снимката, но нямам друго огледало освен в банята.

# 520
  • Sofia
А ей го моето леопардово... дето не знам как да нарека. Wink

Стои много хубаво, не като на снимката. Wink

# 521
Morena, много ми хареса якето за дъжд! (Това е, нали? Не виждам материята.) С гумаки (гумени ботуши) ще е супер, а и с други ботуши де, и с кубинки...
Но с уелита ще е яко! И едноцветна рокля.

# 522
  • Sofia
Дез, благодаря за вниманието! Не е дъждобран, ето му етикетчето...
И ми стига до под Дто. С дънки го нося.

# 523
Малко спорт днес Simple Smile
Скрит текст:

# 524
А ей го моето леопардово... дето не знам как да нарека. Wink

Стои много хубаво, не като на снимката. Wink
Напомни ми на Шаная Туейн Smile.

Общи условия

Активация на акаунт