Лято в Албена 2020 г.! - 3

• 42 557
  • 299
  •   1
Отговори
# 75
  • БГ
Знае ли някой дали в делукс стаите на Ралица Супериор има хладилник? В стандартните и в К сектор знам, че няма.

Не е точно хладилник, мини бар е, нещо от рода на 50х50см.

# 76
camin

Marsela 17
Албена са пуснали ранните записвания за 2021г. Отново първите 50 резервации са с 50% отстъпка.

Как се разбира кога е активна тази отстъпка? Правят промени в резервационната система ли?

Резервациите започват на 24.08. в 9.00ч. Правиш резервация при условията, които виждаш в момента, и ако си сред първите 50 резервирали се възползваш от 50% отстъпка.

# 77
  • В.Търново
Предполагам, че ще има увеличение на цените, но каква ще е гаранцията, че няма да се издънят като това лято със занижено качество.

# 78
  • Северо=Западналия край
Изискват ли пълно плащане за тези ранни резервации?
Макар, че мисля да сменя за догодина курорта...

# 79
Някой видя ли цени - 50%? От 9.00ч проверявам, нищо такова.

# 80
Да, аз резервирах. Пуснаха ги точно в 08:59. Първо излизаха стандартните и под тях тези с 50%.

# 81
Изискват ли пълно плащане за тези ранни резервации?
Макар, че мисля да сменя за догодина курорта...
20% до 30 дни след резервацията. 30% до някой март. И 50% преди настаняване.

# 82
А дали всичко приключи с тези 50 процента.Рових и не ми стана ясно.

# 83
  • София
И аз резервирах, че дори говорих с кол центъра, защото не получих номер на резервацията.
Стана бъг - получих 3 имейла в 9:00, че потвърждават резервация. Взех апартамент море Парадайс и на родителите ми в Калиакра бийч. За Калиакра получих номер и я имаше в системата.
В 9:05 звъннах да видя какво става и тогава установих, че нямам номер, но имам 3 потвърдите ли имейла.
Направиха ми нова резервация, вече я даде с номер. Казаха, че за 3 минути са резервирали тези 50 човека. Сега чакам решение на моя казус. Ще ми звъннат до края на деня.
Тези които са хванали 50% ще получат имейл за това със сумите за плащане по периоди.
Ще пиша пак.

# 84
Хем се заричам че няма да правя ранни хем пак ме гложди.Ще видим на черния петък как ще е.

# 85
Хем се заричам че няма да правя ранни хем пак ме гложди.Ще видим на черния петък как ще е.

Днес им звъннах да питам дали са свършили резервациите с 50 % отстъпка, казаха, че за минути. Питах за черния петък дали ще има оферти, отговориха, че още не знаят, да следим на сайта.

# 86
И аз резервирах, че дори говорих с кол центъра, защото не получих номер на резервацията.
Стана бъг - получих 3 имейла в 9:00, че потвърждават резервация. Взех апартамент море Парадайс и на родителите ми в Калиакра бийч. За Калиакра получих номер и я имаше в системата.
В 9:05 звъннах да видя какво става и тогава установих, че нямам номер, но имам 3 потвърдите ли имейла.
Направиха ми нова резервация, вече я даде с номер. Казаха, че за 3 минути са резервирали тези 50 човека. Сега чакам решение на моя казус. Ще ми звъннат до края на деня.
Тези които са хванали 50% ще получат имейл за това със сумите за плащане по периоди.
Ще пиша пак.

За Калиакра бийч каква цена даде с - 50% и за кой месец?

# 87
Цените в Ралица Супериор не са вдигнати за догодина към настоящия момент.
Някой знае ли колко отстъпка пускат на черен петък? Че покрай техническите проблеми има хора от нашата компания, които останаха без резервации с голяма отстъпка.

# 88
  • София
Цените в Ралица Супериор не са вдигнати за догодина към настоящия момент.
Някой знае ли колко отстъпка пускат на черен петък? Че покрай техническите проблеми има хора от нашата компания, които останаха без резервации с голяма отстъпка.

Миналата година беше - 30%.

# 89
  • В.Търново
Аз пуснах за Калиакра Маре за активен сезон и имам спомен, че за стандартна стая ми даде 715лв, обаче като ми пуснаха имейл и като натиснах линка, ми изписа , че резервацията ми е изтрита. Звъннах още в 9:30ч на кол центъра и миказаха, че имам резервация и ми дадоха номера.Казаха, че ще проверят,имало бъг и ще ми звъннат.Наложи се да звъня в 16:30 отново.Обясних всичко на ново.Казаха, че резервацията ми е за 750лв и мога да платя 20% от сумата до 30 дена. Ще ми звъннели. Сега се замислям дали да приема тази резервация.

Общи условия

Активация на акаунт