Астрология - 18 тема

• 37 443
  • 742
  •   1
Отговори
# 105
starinthenightsky , коментирала си картата, която посочих ли?
Интересно е в случая, че доста от Триплицитетите на тази карта попадат в 12 дом. Другите, в 11- ти.
Предполагам, това има значение?

Предполагам има и значение дали управителят е Луна, Марс, Меркурий, Сатурн и т.н. В картата, която дадох за пример, е отново Венера...със сигурност това също дава отражение.
Има ли някъде кратки и ясни обяснения, в които се дава характеристика на картата, в зависимост от това коя планета се оказва  триплицитет на Венера , а също и в зависимост от дома, в който попада той?

# 106
  • в 1001-та нощ
Така излиза, че моята Венра, от която тръгна приказката (в Скорпион, 8 дом) е заточена по знак и дом, но пък с достойнство по триплицитет и управител на триплицитета (дневно раждане).

Интересно ми е да науча какви аспекти има твоята Венера.

Заповядай

# 107
a.l.e.n.a,според картата, управителят на триплицитета при теб е отново Венера. Правилно ли чета?

# 108
Така излиза, че моята Венра, от която тръгна приказката (в Скорпион, 8 дом) е заточена по знак и дом, но пък с достойнство по триплицитет и управител на триплицитета (дневно раждане).

Заповядай

С Венера в съвпад със СЛВ в Скорпион в 8-ми дом вероятно трябва да се занимаваш с женски енергийни практики, тантра.

По Луната смятам, че имате силни жени в рода ти. Но при Луна в квадратура с Венера не знам дали успяват да съвместят личните желания със семейството или това означава да положат много усилия, за да го направят.

# 109
Може ли малко помощ с тази карта. В кариера и отношения ме инересува.

# 110
  • в 1001-та нощ
a.l.e.n.a,според картата, управителят на триплицитета при теб е отново Венера. Правилно ли чета?

Да, тъкмо такъв беше коментарът ми - малко по-напред:

Скрит текст:

Заповядай

С Венера в съвпад със СЛВ в Скорпион в 8-ми дом вероятно трябва да се занимаваш с женски енергийни практики, тантра.

По Луната смятам, че имате силни жени в рода ти. Но при Луна в квадратура с Венера не знам дали успяват да съвместят личните желания със семейството или това означава да положат много усилия, за да го направят.

Силните жени - аз и майка ми - да. Нейната карта казва достатъчно ...:

Женски енергийни практики, тантра - нищо не ми говори, честно казано Simple Smile

# 111
Здравейте, мога ли да ви попитам според картата момичето има ли потенциал за дете? Голямо ходене по-мъките 3 години , един неуспешен опит за инвитро и предстоящ нов опит скоро.
Зная, че за деца се гледат 1-ви, 5-ти и 11 дом, Както и аспектите.

# 112
a.l.e.n.a , благодаря. Hug
Ти самата как усещаш енергетиката на  триплицитета си, предвид това, че е разположен в 8 дом?
Майка ти действително има силна карта. Simple Smile Впечатление правят Тау квадрата на У на Асц,  и Луната й в съвпад с Лунен възел, Лилит и Плутон. Нейните мисли и емоции имат огромна сила, много трябва да внимава с тях. Hug

mecho84, при теб забелязвам възвръщане на възлите. В момента се случва, ще продължи година и половина. Време за проверки и изпити/изпитания.
Понеже питаш за отношенията- ако часът ти е точен, при теб има едно специфично положение на планетите, което води до фрустрации заради /ако имаш нереализиране на личните амбиции; често се налага приоритетно да удовлетворяваш желанията/нуждите на другите.

# 113

Силните жени - аз и майка ми - да. Нейната карта казва достатъчно ...:

Интересно, че и двете имате Слънце в Стрелец като най-високо издигната планета, а също и Луна в Лъв.
Майката на майка ти също ли е силна жена?

# 114
  • в 1001-та нощ
a.l.e.n.a , благодаря. Hug
Ти самата как усещаш енергетиката на  триплицитета си, предвид това, че е разположен в 8 дом?

Ами - като в онзи ФБ статус "Сложно е" Simple Smile  Най-точният аспект в картата ми е квадратът на Луната и Венера, и предвид това, че Венера е заточена по дом и знак, а Луната участва в голям огнен тригон, изглежда Венера  - няма много думата. Сила й дава възела, но луната почти винаги има думата.

Не ги усещам в конфликт, но много ясно усещам в кой момент коя има думата - в повечето случаи Луната, тогава Венера си трае, и от време на време Венера, когато Луната си почива.

До преди аз самата да стана майка - всякаквите женски плесканици за мен бяха обект на присмех и губене на време. До съвпада на пр. Венера с нат. Слънце. Тогава беше голямото преобръщане. Стремежът, потребността от хармония, женственост и такива теми във всяко отношение и навсяъде.

Във ведическата карта и Венера и Луната са тронови, в 9 и 5 дом, там пък картината е различна. Пак ще кажа - сложно е - а и има динамика във времето, развитие.

# 115

Здравейте, това е карта на момиченце родено на 20.09.2020 г. Можете ли да кажете малко за нея? Прави ли ви впечатление нещо по-интересно?

# 116
  • SF
Може ли малко помощ с тази карта. В кариера и отношения ме инересува.

Имаш индикации, че може да бъдеш предпремач и да работиш нещо за себе си. Управителят на 10 дом е Марс, който се намира в четвърти - семеен бизнес, работа от дома. Ако си служиел и работиш на трудов договор, ще трябва да полагаш усилия да се съобразяваш с авторитетите, да си последователен, изпълнителен, търпелив и да знаеш, че нещата стават бавно и зависят от чужди решения и управления. Дисциплина е нужна и ако я спазваш, може да имаш успех в администрацията, но за тебе е важно да обичаш това, което правиш, да го правиш с желание.
Има указание и за бизнес с партньор(и).

# 117
  • София
Здравейте и от мен. Simple Smile Така като се почна, какво мислите за тези две карти? Simple Smile Ще ми е много полезно да чуя всякакви мнения.

Последна редакция: пн, 21 сеп 2020, 18:50 от Совичката

# 118
Хора, какво става в небето от няколко дни Frowning случват се ужасни неща, около мен все нещо лошо става. Вчера инцидент вкъщи, до нас тежка катастрофа, проблем с животни, където и да се обърна - блъснат човек, припаднал, линейка, пожарна.. Голям стрес. Не знам нещо в моята карта ли е, но много инциденти за 3 дни се събраха.

# 119
Моля ви някой да каже мнение за тази соларна година ?

Общи условия

Активация на акаунт