Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Астрология - 18 тема

 • 28 537
 • 742
 •   1
Отговори
# 735
 • Whatever our souls are made of, his and mine are the same.
 • Мнения: 2 268
Да споделя за една опция, която открих, не че откривам топлата вода, но досега не е споменавано в темата - в сайта astro.com в опциите ->Traditional astrology options -> има отметки за управлението на термите: Ptolemaean terms.
Може да полезно за някой начинаещ, интересуващ се от астрология. За напредналите и професионалистите, те си ги знаят тези неща.
Ето нагледно част от карта:

# 736
 • в 1001-та нощ
 • Мнения: 12 857
Давам ъпдейт по ситуацията със сайта - днес пристигна първото бизнес предложение - с висока оценка за работата по сайта в изминалата година. Определено много се развълнувах, защото оценката е професионална. Предложението има финансова страна и касае видимостта на сайта - преди няколко дни имаше подобно - предложение за участие в един от най-популярните технически влогове (не циркаджийски от рода на the Clashers).

Сега вече след новото предложение - погледнах в моята карта какво се случва - защото се идентифицирам със сайта и всичко прживявам лично, както и в картата на сайта.

При мен:



Слънцето високо в картата ми прави сходящ съвпад с МС, където е южния възел - целия труд до момента, в опозиция на нат.Марс и северния възел. Бих казала, че още доста личен мой труд се очертава и натам е посоката Simple Smile

Ето и картата на сайта - откакто е направен сайта - не съм я гледала:



Тронов Марс на MC - картата тепърва ще я разглеждам, но определено нищо "случайно" няма.

# 737
 • в страната на чудесата
 • Мнения: 5 183
Алена, кой е сайтът?

# 738
 • Мнения: 2 072
А как се изчислява Селена ? Търсих, но нищо не открих. Може би на английски е под друго наименование? Мерси

Има два вида Бяла Луна.
Масово се използва "руската" версия – Селена (някои я наричат и Арта), с чийто алгоритъм на изчисляване честно казано не съм запозната. Всички последователи на съвременната рускоезична школа използват този вариант.

Другата версия е Приап. Тя много лесно се изчислява, тъй като винаги е в точна опозиция на Черната Луна. Лилит и Приап са една свързана ос, по подобие на Лунните възли. Те също не са реални небесни обекти, а хипотетични точки – Афелий и Перихелий.

# 739
 • в 1001-та нощ
 • Мнения: 12 857

https://divna.tech



Тези, които използват ZET - могат да си изкарат Лилит и Селена от настройките.

# 740
 • Мнения: 5 699
a.l.e.n.a, поздравления за предложенията и  успехите!
Имам някакво дежа вю. Моля те, кажи друг път/ някога споменавала ли си нещо, свързано с тази ти дейност?
Отворих сайта ти и си помислих, че някога вече съм го разглеждала и знам за него. Thinking
Много странно се почувствах.

# 741
 • Мнения: 712
Апогеят на Луната в астрологията носи наименованието Лилит. Най-отдалечената нейна точка по орбитата й около Земята. Най-близката точка пък е перигеят на Луната - Селена.
Домовете, в които се намират Лилит и Селена, Луната около моментът на раждането, е била в апогей и перигей. Това са точки свързани с лунната символика. Към какво е отворено съзнанието. Сфери на съзнателни/несъзнаваните потребности, нужди. Лилит и Селена  са по-скоро нюанс. С предимство и на първо място са планетите от септенера - Луна, Меркурий, Слънце, Венера, Марс, Юпитер и Сатурн.

# 742
 • в 1001-та нощ
 • Мнения: 12 857
a.l.e.n.a, поздравления за предложенията и  успехите!
Имам някакво дежа вю. Моля те, кажи друг път/ някога споменавала ли си нещо, свързано с тази ти дейност?
Отворих сайта ти и си помислих, че някога вече съм го разглеждала и знам за него. Thinking
Много странно се почувствах.

Може би е ставало въпрос назад във времето покрай коментарите за Уран и аспектите, които прави при мен в последните 2 години по дирекции и транзити. Доста уранови бяха 2019 и 2020г и сайтът е напълно в резултат на тях Simple Smile



Заповядайте в новата тема Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт