Астрология - 18 тема

• 37 396
  • 742
  •   1
Отговори
# 75
Само да кажа за Милена Вълканова, че и моите впечатления са точно както Алена е написала, много пъти съм ходила при нея, но отдавна. В един момент останах с убеждение, че не й се занимава с астрология вече. Но може и аз да съм се заблудила. Факт е, че изключително коректен, деликатен и тактичен човек. Ако някой се е консултирал с нея напоследък нека сподели, ще съм много щастлива ако съм се объркала.....Simple Smile

# 76
  • в 1001-та нощ
Новолунието утре ми е върху Вертекс. Обичайно има събития. Имате ли лични наблюдения при Вас как е?

# 77
Здравейте, има ли някой тук, който чете карти с оглед на семейство?

# 78
Новолунието утре ми е върху Вертекс. Обичайно има събития. Имате ли лични наблюдения при Вас как е?

а знаете ли пишат ли се този път желания и в каква сфера да са? нещо не намерих информация?

# 79
  • в 1001-та нощ
Всеки път може в първите 8 часа, когато луната не е без курс. По темата на знака и дома, в които е новолунието Simple Smile

# 80
Всеки път може в първите 8 часа, когато луната не е без курс. По темата на знака и дома, в които е новолунието Simple Smile

което на мен мищо не ми говори...

# 81
  • в 1001-та нощ
Можеш да се включиш ТУК - има обща информация.

# 82
  • SF

Аз моите ги написах в периода на Луна без курс.

# 83
  • в 1001-та нощ
Е, здраве да е Simple Smile Все пак си изпратила послание до Вселената, а Луната и да се ослушва, има кой да те чуе Simple Smile

Аз имам две много успешни наричания - едното по овенско новолуние - тогава може да се каже, че не вярвах в тези неща и си пожелах нещо невъзможно. Но много го исках - на живот и смърт почти. Тогава приятелка беше много настоятелна - да го направя. Два месеца по-късно не вярвах на очите си. След това реших да пиша всеки месец тематично и наблюдавах кое как работи.

Другото много успешно наричане беше по Водици. Пак такова - невъзможно., но реших да пробвам с идеята, че нищо не губя. Просто много го исках. И колелото се завъртя. Не случайно се казва - внимавай какво си пожелаваш Simple Smile

Мисля, че това е същественото - много да искаш нещото, не просто да си пишеш по темата на новолунието. И някои други обстоятелства Simple Smile

# 84
Ах де да работеше така. И аз много съм искала някакви неща, постоянно съм мислила за тях ама не са се получавали.
Защо така ...

# 85
Е, здраве да е Simple Smile Все пак си изпратила послание до Вселената, а Луната и да се ослушва, има кой да те чуе Simple Smile

Другото много успешно наричане беше по Водици. Пак такова - невъзможно., но реших да пробвам с идеята, че нищо не губя. Просто много го исках. И колелото се завъртя. Не случайно се казва - внимавай какво си пожелаваш Simple Smile

Мисля, че това е същественото - много да искаш нещото, не просто да си пишеш по темата на новолунието. И някои други обстоятелства Simple Smile

Гаранция, че трудно или няма да се случи желаното, е да го искам, ама многооо.  Да напиням  да осъществя нещо. Като влагам цялото си същество. Колкото по-силно е желанието, толкова повече се закучват нещата. Писала съм на листчета желания, по новолуние. И аз на принципа да пробвам, един вид да документирам желанието си. За повече тежест в материята. И изглеждащи невъзможни и изпълними неща, ама йок.  
Разликата между тези, които вярват или не в наричането, е 50 на 50, вероятността да си в синхрон с наричането.
И ако желанието се сбъдне, се набеждава за отговорно наричането, а не наличието на подходящи условия, в които то хваща дикиш.

Като стана въпрос. Изпълнението на желанията индивидуално, зависи от от управителят на знака на Венера и състоянието на нейния триплицитетен управител ...т.е. условията, в които е поставена и й помагат да постигне желаното. За тези, които не знаят, а искат да научат. Какво е накратко триплицитетен управител. Планета, която управлява всички знаци от един елемент - вода, земя, огън или въздух. Огънят и въздуха като активни елементи се управляват от дневни планети, а земята и водата от нощни. В зависимост от това дали става въпрос за дневно или нощно раждане т.е. дали Слънцето се намира под или над хоризонта,  се различават и техните триплицитетни управители.

Последна редакция: пт, 18 сеп 2020, 06:36 от starinthenightsky

# 86
  • в 1001-та нощ
Благодаря за инфрмацията, starinthenightsky.

Относно триплицитетите - гледам за огъня -  аз имам: Слънце в Стрелец, Юпитер в Овен и Сатурн в Лъв и дневно раждане, да разбирам ли, че трите платени, като триплицитетни управители на огъня, имат допълнително достойнство, че в картата ми са в огнени знаци?

# 87
Относно триплицитетите - гледам за огъня -  аз имам: Слънце в Стрелец, Юпитер в Овен и Сатурн в Лъв и дневно раждане, да разбирам ли, че трите платени, като триплицитетни управители на огъня, имат допълнително достойнство, че в картата ми са в огнени знаци?

Слънцето и Юпитер са в рецепция, докато Сатурн в Лъв не може да приеме нито Слънцето, нито Юпитер, като цяло това е конфигурация....-има значение, когато се разглежда темата за доходи и богатство.

# 88
Здравейте на всички!
Имам нужда от помощ. Някой, дали може да ми помогне с час на раждане. Не го откривам никъде.
Родена съм на 06. 02. 1984 година в София. Брак 2004
1 дете 2004 момче
2 дете 2008 момиче
2017 година развод
В момента живея с друг мъж. Той има момиче. Значи на мен ми е заварена дъщеря. По тези данни някой може ли да помогне?

# 89
Може ли пример/и, във връзка с обяснителната таблица за триплицитетите?

Общи условия

Активация на акаунт