ОСМИ клас 2020/2021 - На море, на планина или пък вкъщи на дивана, до 8-ми клас време не остана!

• 28 940
  • 756
  •   1
Отговори
# 270
Simple Smile Ех..ние все сме от прекараните...шегувам се, ама все така ни върви Simple Smile Поинтересувах се и аз за стипендията и ми казаха че миналата година първия срок са давали на тези с бал над 485, а тази с тези високи балове, предполагам ще е още по нагоре...та може няколко точки да не му стигнат(482,5 е неговия) Simple Smile

Карта за ГТ не му е нужна, защото и новото училище е в нашия квартал Simple Smile

Последна редакция: ср, 19 авг 2020, 19:27 от MollyBy

# 271
Уф, извадих му вчера сутринта блузите с дълъг ръкав от гардероба, да мери и да видим какво му става. Днес е благоволил да мери. По негови думи всичко му било умаляло. Оглеждам ги аз,  големи ми изглеждат. Викам му "я мери тука пред мене, да видя аз с очите си". Облича той, според мен са му перфектни - като дължина, широчина, абе за него лично шити. Ама не, стягали му били в ръцете. Вярно, че доста поизду мускулите последните месеци, ама чак пък толкоз не е опънал ръкавите. Не, не можел так. Как щял да издържи по цял ден с такива блузи, щели да го задушат. За мнението ми, че ако купим по-големи, ще са му като рокля и ще изглежда като палячо, нищо не каза.
Ох, досега само панталоните бяха мъка, сега почват и блузите.
Добре поне, че малкият няма никакви претенции още. Отваря шкафа и взема това, което е най-отгоре, което пък понякога води до нелепи ситуации като да тръгне по центъра раздърпан, а след това за риба с най-новата си тениска.

# 272
МollyBy, много кофти би било с такъв висок бал да не вземе стипендия...
Малко снимки от вечерната разходка с кучо
Скрит текст:

ston, при нас е същото положение с претенциите при малкото и голямото. Малкият облича първото, което види. Нахлузва някакви чехли и тръгва на разходка.

Последна редакция: ср, 19 авг 2020, 20:42 от Amanda.D

# 273
  • Отвъд алеята зад шкафа
Я ми припомнете, моля ви,  кой ще е първият випуск с новият изпит НВО 7 клас?

# 274
Тези, които сега ще бъдат пети клас.
Аз малко се занемарих. Кои проекти приеха мон, кои чакаме...

# 275
Тези, които сега ще бъдат в пети клас. Значи идва 22-23 година

# 276
2009 набор.

# 277
  • Отвъд алеята зад шкафа
Хм, не се сещам за познато дете в тази възраст. Любопитно ми е какво ще представлява и от кои класове ще бъде включен материал.

# 278
  • о`майна лунна нощ е
Тук в темата няколко момичета сме с хлапета, реколта 2009 г. В момента попълваме алкохолните запаси за след три години.

# 279
  • София
Малкият ми син е 2009. Ще споделям, живот и здраве. Но беше и доста голям набор, та конкуренцията ще е голяма. Да стигнем дотам само...
Карта за градския не знам дали да му вадя. Досега не е ползвал, училището му беше на 5мин от вкъщи, там са и тренировките. Сега ще пътува с метро. Аз също само него ползвам за работа и пътувам с тези, които се зареждат за определен брой. Знам, че другите са по-изгодни, но не ми се занимава със следене на дати и висене по опашки. Бях му направила и на него такава, но я изгуби и се чудя дали няма да я сполети такава съдба и другата карта. Ще видим какво ще правим.
Дрехи засега има, само дънки поне още два чифта трябва да търсим.

# 280
  • sofia
Картите за градския са средство за възпитаване на отговорност... като му засече на големия няколко пъти на входа на метрото, вече си следи кога му изтича Sweat Smile
Наборът от миналата година е с карта, защото почна да ползва градски транспорт по-често. Зареждаха ги месец за месец, защото при изгубване не съм сигурна дали възстановяват заплатения абонамент.
Трябва някакви дънки и едно спортно долнище за набора да се купуват, но не сме стигали до обиколки по магазини.
Техни карти за разплащане нямат. Преди години направих една виртуална кредитна в ДСК и я ползват за он-лайн покупки, аз само зареждам сметката, те си прехвърлят от реалната към виртуалната.
Набавих всички учебници и мога да кажа, че е готов за учебната година.

# 281
  • София
А пък нас днес ни сюрпризираха от старото училище, че 10 деца, включително и моето, не били още отписани и доколкото разбирам искат онези прословути служебни бележки. Половината родители са успели да отговорят, че следва да си ги получат по служебен път, и аз се включих съответно, и нямам никакво намерение да си усложнявам живота излишно.
Може евентуално утре да звънна във Втора АЕГ да питам. Ако се сетя, разбира се. Адски много работа ми се стовари, което обаче само може да ме радва, че беше започнало да става притеснително по едно време.

# 282
  • София
Веси, възстановяват заредени суми в картите. Моят си я загуби около 10 дни след като я извадихме, беше заредена за 2мес. Даже жената на гишето си го спомни. Извадиха му нова срещу 2лв и си беше заредена за съответния срок.

# 283
  • sofia
milasara, благодаря! Все още не са губили, но с ежемесечното зареждане "изгоряхме" само с м. март.
Ред, ами като не са отписани да ги оставят тази учебна година да се обучават в старото си училище Joy
Как може да са толкова прости....всъщност знам, просто не е за вярване.

# 284
  • София
И моят малък син ще е от опитните зайци с новото НВО. За него са ни обявили РС на 3 септември. Ще е интересно.

Общи условия

Активация на акаунт