Гримиране - идеи и техники. Тема №80

• 52 518
  • 737
  •   1
Отговори
# 150
  • Варна
Galadriel78, пробвай у вас, може да се харесаш. Аз не мислех, че матовият цвят ще ми подхожда, но пък много се харесах. Само с проба става! А и това е грим, маха се лесно. Wink

# 151
Есента дойде и е време за любимите ми златни и бронзови тонове.

Последна редакция: пн, 07 сеп 2020, 14:38 от esmeralda23

# 152
  • Варна
esmeralda,  супер, както винаги!

Честит празник, красавици!

# 153
Хайде и з да се покажа.Много сте добри в гримирането.

Последна редакция: пн, 07 сеп 2020, 09:07 от lilipan

# 154
Есента дойде и е време за любимите ми златни и бронзови тонове.
Които ужасно ти отиват! И червилото сподели кое е, моля!

Хайде и аз да се покажа. Много сте добри в гримирането.
И ти си много хубава! А база слагаш ли под тези сенки?

И защо, питам аз, гейовете имат толкова секси гласове Simple Smile)))

и още от любимата Андреа:

# 155

Хайде и аз да се покажа. Много сте добри в гримирането.
И ти си много хубава! А база слагаш ли под тези сенки?

Благодаря.Да слагам база иначе за много малко се задържат на очите ми.Всичка се събира на сгъвката.

# 156
Благодаря, момичета. Червилото е Colourpop x Becky G Secreto, но май вече тази лимитирана колекция не се предлага.

# 157
Боря депресията с Пат 😂 ще ми извините за на детето джуфката, ама това намерих Joy

Последна редакция: пн, 07 сеп 2020, 22:20 от petrova17

# 158
  • В полите на Пирин планина
Петрова, много фино и нежно!
Есмералда, чудесно е - много ми харесва как ти стои подобна гама.
Аз също харесвам тези меки, бронзови тонове, вкл. и върху себе си.

# 159
# 160
  • Deutschland
Тъкмо и аз щях да питам за палитра на Дъглас, само че тази :

# 161
Petrova, изпуснах ти снимките Sad Обаче имам предложение за теб - щом един Алекс не ти стига, вземи още един Smiley Smiley Да не сте посмели да ме подкукоросате с Пат, само това ми липсва в момент, когато сме  на  прага на икономическа криза Smiling Imp
Миналата седмица изхвърлих една пълна чанта с гримове /най-вече фдт и бази/ , защото им беше изтекъл срока на годност. И сега гледам да съм примерна Smiley
Моля фенките на Адреа да ми помогнат с намирането на четката, която тя използва за пудра или нейно подобие. Нейната е мисля Misa, обаче може би е стара вече  и не я намирам.

# 162
Паци, ако взема още един шкаф ще трябва да призная пред себе си, че съм куку пери Joy
А Пат ти трябва Joy
За мен най-хубавата четка за пудра е KVD, не знам Андреа какво ползва, но погледни и тази

# 163
Момичета , имате ли отзиви за тази помада за вежди... и още нещо над колко лв е безплатна даставката в Нотино 😁

# 164
Можете ли да ми препоръчате очна линия - наситено черна и да не се размазва. Взех си някаква на NYX, но не съм доволна. Също и спирала - дълго време бях с 3D мигли, но искам да ги махам вече и не знам каква спирала да си взема. Имам чувството, че всички ми се размазват под очите, а съм ползвала и доста съпи преди.

Общи условия

Активация на акаунт