Гримиране - идеи и техники. Тема №80

• 52 507
  • 737
  •   1
Отговори
# 135
Аз си знаех, че не трябва да припарвам до Пат. Сега вече мъжът ми ще ме изгони, след като докарам семейството ни до фалит. Толкова прекрасно се блендват, лесно се нанасят, наситени, издръжливи, а блестящите са оле мале. И в бранзъра на Том Форд съм влюбена безвъзвратно. Перфектният нюанс, страшно естествен, сля се перфектно, а количеството не ми се коментира- ще имам за 3 живота напред от него. Естествено на снимка не си личи колко са блестящи сенките Confused

PS.  Много моля Nia да се самосезира и да покаже Пат в цялата му прелест 🤭

Последна редакция: пт, 04 сеп 2020, 23:21 от petrova17

# 136
Адаш, като те изгони не забравяй да вземеш сенките и мазилата и ела направо в нас! Имам екстра спалня! Grinning

Агент, оценявам мнението и старанието Ви, всеки път да ме запознавате с нови неща и идеи. Flowers Hibiscus
Ох, това е ужасно мило! Благодаря Ви!

Агент, благодаря за препоръката! Simple Smile Тези дни имам ходене до ДМ и ще си взема кафява и златна.
Няма да ти казвам колко ми се иска една металически синя... 😁😁
Жалко, че не съм наблизо, бих ти дала да си поиграеш с моята синя... защо не опиташ с черен молив и блестящи сини сенки отгоре му, може да установиш дали всъщност ти допада наистина?

Агентче, на Tarte Color Splash Surf's up... идва ми по-кафяво на моменти, отколкото си го представях и исках, но е по-различно и интересно. Свят видеа, ревюта и снимки изгледах, ама явно са били по-тъмни от мен дамите и на тях стоеше с леко оранжавеещ подтон. Simple Smile Ето го и на Temptalia...
Да ме прощава Темпталия, но на теб стои много, МНОГО по-добре - много секси, но И стилно! Изкушавам се да го потърся, но и аз съм по-тъмна и шансът на мен да ми стои като теб клони към 0 Sad((
Изобщо много харесвам такива топли сливови цветове! Направо в графата Нюд съм ги поставила Simple Smile))

Последна редакция: пт, 04 сеп 2020, 18:01 от Agent Provocateur

# 137
Агент, ще ме таксуват за свръх товар Joy Няма, няма, мм е душан, а и той си има неговите мании, даже и ме подбутва за неща, за които се чудя Close

# 138
  • София
Петрова, приказна си!

# 139
Harpalike, благодаря Hug

# 140
Петрова, защо махна толкова бързо снимката? Не успях да те видя

# 141
Много беше хубава Петрова, а това, което мен най-много ме радва е, че независимо от сенките/продуктите, които ползва никога не прекалява и не си скрива финото лице зад плътен грим!

# 142
Есмералда, ей сега ти пращам Blush Агент, благодаря, много рядко прибягвам да плътен, тежък грим, през деня обичам да ми е лекичко на лицето Joy Установих, че имам проблем не само с броя палитри, но и пудри и хайлайтъри. Вече нещата ми не се побират в шкафа Алекс и съм в търсене на нещо по-практично. Дайте някакви идеи за скрин/ шкаф или нещо подобно, което да приюти нещата ми. Отдавна отпадна идеята за съкращаване на броя, защото си използвам всичко Joy

# 143
  • Варна
Тази вечер съм така, може и да не е много перфектно, но над 100-килограмов мъж ме врънкаше малко по-бързо, че гладен. Joy

На подвижния клепач съм с два цвята. Във вътрешния ъгъл е по-светъл.

# 144
Много ми харесва.

# 145
iv4enceto_91, много свежи комбинации! Стоят страхотно на сините ти очи.

scalestone, много готино се е получило. Какво използва?

# 146
Здравейте момичета, чета ви редовно но досега не съм писала и не съм се осмелявала да се покажа. Но днес реших да споделя един грим по идея на Али Андрея. Не е много добре, защото вече имам паднал клепач, но какво да се прави, годините не прощават.

Последна редакция: сб, 05 сеп 2020, 23:34 от Galadriel78

# 147
  • Варна
densi, esmeralda, illlzy, много благодаря! Ползвах тази палитра

Ползвах трите леви цвята отдолу нагоре и този до тях.

Ето още една.

Последна редакция: сб, 05 сеп 2020, 22:30 от scalestone

# 148
Scalestone, много твои цветове.
Galadriel78, харесва ми визията, пробвай малко да вдигнеш нагоре сенките, имаш добро място за работа на клепача, не се ограничавай само до подвижния клепач.

# 149
Scalestone, много твои цветове.
Galadriel78, харесва ми визията, пробвай малко да вдигнеш нагоре сенките, имаш добро място за работа на клепача, не се ограничавай само до подвижния клепач.
Благодаря, място има но си мисля, че грима ще стане много силен и сякаш не мога да се възприема така.

Общи условия

Активация на акаунт