Гримиране - идеи и техники. Тема №80

• 52 499
  • 737
  •   1
Отговори
# 120
  • Стара Загора
Цяло лято ходих само с червила и сега ми дойде музата за цветни гримове на очите, но докрая на месеца имам време да експериментирам. Blush

Палитрата е Kat Von D Saint & Sinner. Yellow HeartСпиралата е Loreal Volume million lashes.

# 121
А червилото кое е? 😍

# 122
Браво, много ти отиват тези цветни гримове, пускай снимки по-често.

# 123
Браво, много ти отиват тези цветни гримове,
Много ми допада избора за горния клепач Heart Exl

# 124
  • София

Иде ми да си ударя главата в стената!
Вчера си ги взех и изобщо не съм доволна!

# 125
  • София
В Selfridges е заредена новата палитра на Наташа Денона, ако се интересувате 💞

# 126
  • Варна
От вчера

# 127
  • Стара Загора
Ако имам вдъхновение, ще пускам по-често гримчета. Чета ви почти редовно, но като не се бях шарила така и нямаше с какво интересно да се включа. Simple Smile

Относно въпроса за червилото с което съм, смесих 2 - едно коралово с лек цвят и балсаместа текстура на Oriflame, а отгоре има глос на Avon True color Nude muse. И двете не са кой знае какво, но стана страхотна комбинация и с ефект леко сиропирани устни. Confused
Още миналото лято открих, че смесвайки ярки розови или в оранжевата гама червила с нюд, става чудесно! Хем има свежест и лятно настроение, хем не е много цветно и ярко. Не искам да се бият очи и устни, но и светли нюанси не ми стоят добре почти... та обожавам да нося от Maybelline Color Sensational Vivids - мандарината и корала с любимото от същата серия, но не Vivids - 620 Pink Brown. Heart

# 128
  • Стара Загора
Нещо тревистозелено днес, но по-набързо поради липсата на време. Затова и нямам очна линия. На живо цветовете са по-ярки, но камерата малко ги измива. Иначе е много красиво зеленото, единичка на Flormar е. Heart

# 129
Изпробвах златисти сенки. Буквално ми озариха очите Simple Smile

П.п. Есмералда, много ти харесвам начина на гримиране и техниката!
Никога не ми се получава да си направя cat eye само със сенки, без очна линия. Адмирации.

Последна редакция: сб, 05 сеп 2020, 19:42 от Не се сърди, човече

# 130
Нещо тревистозелено днес...
Зеленото е ОК, но червилото ти е разкошно!!! Кое е, моля Simple Smile

Изпробвах златисти сенки. Буквално ми озариха очите Simple Smile
Вярно е!
Тъмнокафява очна линия?

# 131
  • Стара Загора
Агентче, на Tarte Color Splash Surf's up... идва ми по-кафяво на моменти, отколкото си го представях и исках, но е по-различно и интересно. Свят видеа, ревюта и снимки изгледах, ама явно са били по-тъмни от мен дамите и на тях стоеше с леко оранжавеещ подтон. Simple Smile Ама как го обясних и аз. Не че и така не си го нося де. Много се чудих тогава между него, Island life и Vacay. Ето го и на Temptalia:

# 132
Здравейте от мен.
Много ви се радвам. Heart Чета и ви гледам красотите, защото така се надъхвам и аз да почна да разнообразявам и експериментирам с визията си. Понякога се получава, друг път не, но се опитвам. Hug
Днес реших да използвам сенки, защото обикновенно бронзанта и ружа ги ползвам и за очите.

Последна редакция: пт, 04 сеп 2020, 19:29 от Miss_Vi

# 133
Агент, благодаря за препоръката! Simple Smile Тези дни имам ходене до ДМ и ще си взема кафява и златна. Няма да ти казвам колко ми се иска една металически синя... 😁😁
Miss_Vi  бих убила за такива вежди. Цвета на сенките е много хубав.

# 134
Благодаря, Let.it.be! Gift Heart Гела за вежди е на benfit ka brow 4. Като се старая да не прекалявам с него, а само леко да очертая формата и запълня там, където е нужно.
Агент, оценявам мнението и старанието Ви, всеки път да ме запознавате с нови неща и идеи. Flowers Hibiscus

Последна редакция: чт, 03 сеп 2020, 20:52 от Miss_Vi

Общи условия

Активация на акаунт