Гримиране - идеи и техники. Тема №80

• 52 490
  • 737
  •   1
Отговори
# 105
  • Стара Загора
Не съм се включвала от година поне тук, но вчера имах настроение за цветен грим и ето ме с еднорога на Too Faced... Life is a festival палитрата. Blush

Спиралата ми вече е суха и за смяна, но все на работа слагам и не съм отворила нова. Blush Затова са толкова мижави миглите ми. Грима е на 8 часа тук, сниман в 18 ч. Но сенките не мръднаха. Когато се сдобих с тази 24-часова база на МАС не бях доволна и се събираха. Спрях да мажа вече от 2-3 год. околоочни на подвижния клепач и не знам от тях ли е било, но сега съм без забележка. Simple Smile

# 106
Ивче, много лятна, много хубава и с чудно, необичайно съчетание на цветове на очите!

Лилавото са някакви shimmer сенки на DM. Очаквах да са по-брокатени, но имат цвят. Взех си и златни , ще пробвам тези дни Simple Smile
На снимката изглежда добре... може би малко ви притеснява комбинацията от синьо око и лилав грим, защото понякога това съчетание може да даде ефект или алюзия на "насинено" око. Предполагам, че съм златните ще греете, класика в жанра е златен грим на сини очи!
https://www.elle.com/beauty/makeup-skin-care/g29803/best-eyeshad … colors-blue-eyes/

Foxy eyes 🦊 отново. Много ми харесва тази визия. Изчистена, но много елегантна, и веднага придава на грима стил и едно съвсем друго усещане.
Абсолютно съгласна! Особено когато е толкова безупречно прецизно изпълнена като при теб. Стил и класа!

Последна редакция: нд, 30 авг 2020, 03:41 от Agent Provocateur

# 107
Всички сте много красиви!

Последна редакция: нд, 30 авг 2020, 22:17 от Анонимен

# 108
Letitbe, страхотен цвят на косата имаш. Каква е боята? Може и в скрит текст, за да не спамим 😊
+1 Simple Smile Relaxed
Лилавото са някакви shimmer сенки на DM. Очаквах да са по-брокатени, но имат цвят.
Let.it.be, страхотен цвят на очите, който наистина малко се губи от лилавото, но с очната линия ми допада - създава граница м/у двете.

Аз съм с тъмно кафяв око и много ми допада лилав грим - даже съм си сейвнала една палитра която беше споделена преди няколко страници Simple Smile

# 109
Casual, благодаря! Simple Smile
Цвета на косата ми е естествен, нямам заслуга там 😁
Иначе харесвам много лилав, сив и син грим, но май нито един цвят не е подходящ особено за сини очи.
Винаги съм смятала, че жените с тъмни очи имат по-голям избор откъм цветовата гама. Така че ти завиждам благородно Simple Smile

# 110
  • София
Къде мога да видя перлени сенки за очи на  makeup revolution?

# 111
  • София
Сините очи заискряват още по-красиво в кафяво, златисто, медно и оранжево. Хубава си и имаш доста възмооности за експиримент. Може да погледнеш Киара Ферани какви ги върши. Често прекалява, но пусто й отива!

# 112
Къде мога да видя перлени сенки за очи на  makeup revolution?

В Лили се предлага марката.

# 113
Вчера си купих поредния глос за устни и установих, че имам поне половин дузина силно подобни, а за капак всичките ми любими червила имат двойници в лаковете ми. Та се позамислих - вие установявали ли сте такава зависимост между любимите си лакове и любимите си червила? Разбира се, не говоря за любимите зелени/сини/сиви лакове, а за тези, които са в розово/коралово/оранжево/червено/винената гами Grinning

Пац, ти искаше новите Наташки, нали Simple Smile
Има безумно забавни коментари под видеото!
"Well, I guess 2020 will be the year I wear chrome eyeshadow and pajamas while I work from my sofa."

Последна редакция: пн, 31 авг 2020, 20:22 от Agent Provocateur

# 114
Аз даже съвсем умишлено си купувам еднакви лакове и червила. Много ми харесва препратката на лака към грима. Иначе една година си бях купила блуза и панталон и след време осъзнах, че имам същите цветове блуза и панталон, но в различни материи. *константна във вкусовете си*

Много ми харесва infra nude на очна линия!

# 115
Тази красота ме удари право в сърцето. Искам я! Страхотна е! Heart Eyes

# 116
Ох тъкмо ми излезе в Инстаграм и влизах да споделя Wink

# 117
  • София
Тази красота ме удари право в сърцето. Искам я! Страхотна е! Heart Eyes

Има ли я в други цветове?

# 118
Има, да. Sunrise, Love, Bronze.

Последна редакция: вт, 01 сеп 2020, 00:25 от esmeralda23

# 119
Agent, даааа, много ги искам Heart Eyes Ние нямаме хоум офис, тъй че преспокойно мога да си идвам като папагал на работа Smiley Макар че онзи ден една колежка ме помоли, ако си ги взема, да не идвам гримирана с тях на работа, щяла съм да изплаша хората Rolling Eyes Веднага се получи свободен приток на информация - през едното ухо ми влезе, през другото излезе Smile

Общи условия

Активация на акаунт