Гримиране - идеи и техники. Тема №80

• 52 467
  • 737
  •   1
Отговори
# 90
  • В полите на Пирин планина
И така ти е добре, но с по-топли цветове очите ти изпъкват много повече. Simple Smile

# 91
Есмералда, прекрасна както винаги Heart
Как правиш толкова хубави снимки? Уж съм с хубав телефон аз...

# 92
Моята камера не е от най-добрите. Винаги се снимам с лице пред прозореца, но без пряка слънчева светлина. И оправям светлината и контраста на снимката, за да изглеждат цветовете възможно най-близко до реалните.

# 93
(Агентката се беше завряла на кучето в г**** ... да се разбира в горите по Канадската граница и за да ви пусне 1 пост и се налагаше да ходи по 3 км в едната посока и да се моли вятърът да духа в правилната посока. Без ток и течаща вода, добре, че ММ  като ми видя погледа направи една помпа със слънчеви батерии да дърпа вода от езерото и да ми зарежда телефона! И всичкият този гърч, защото хлапетата искаха да бъдат с приятелче)
Скрит текст:

Есме, много твои цветове! Петрова също много фина, много нежна, а за капак може директно да заимства от Андреа, че като цветотип ви виждам доста близки!

PS И като извадих първата сутрин 2-3 несесера да се приведа във вид в средата на гората цялата компания само дето не завъртя пръст в района на челото Wink
Стигам до извода, че май моето "гримиране", колкото и минималистично да е кара някои хора да се чувстват неудобно. Което си е техен проблем, де... аз проблем с тяхната липса на грим нямам.

Последна редакция: чт, 27 авг 2020, 18:18 от Agent Provocateur

# 94
Здравейте. Приятно развеселена от историята на Агента(съжалявам, но...смях се от сърце😆.В подобна ситуация бях преди 3 седмици, обхвата го хващах само на едно определено място и то в опр.ъгъл😂😂😂).
Аз си ви чета, но...снимките ми не се случват, та затова и не пиша. Купих си кушона(или както там се пише) на Нивеа, но счупи ми се механизма.Писах им любезно писмо и ще ми го заменят😁.Много приятно изненадана съм от него, стои ми ..ами като втора кожа с лек тен...супер естествено.Слагам и от бронзиращата пудра на Аура мъничко и...аз си се харесвам😁.
Сенките ги зарязах, явно при мен е проблема, според мен от очилата, но...с база, без база, в това време сенките ми са на окото около 3 часа, след това-в сгъвката на клепача.Намерих някакви цветни моливи на Буржоа, от предишни мои покупки, ами...научих се да  ги слагам и ...харесвам се с тях.Слагам син отгоре, виолетов отдолу, на зелените ми очи стои добре😁.Имам и 2 вида зелен молив, но единият се размацва много бързо.
Та, толкова от мен, Поздрави.

# 95
Както повече от седмица ме мързеше да се гримирам, в последните 3 дни ме удари вдъхновение Joy

Foxy eyes 🦊 отново. Много ми харесва тази визия. Изчистена, но много елегантна, и веднага придава на грима стил и едно съвсем друго усещане.

# 96
  • София
Има ли някъде и фо за това на какви цвят очи какъв цвят сенки отиват?

# 97
Да, "елегатна визия" е точното определение! Стои ти страхотно!

И мен ме мързи много тези дни, вчера набързо намазах малко руж, за да не приличам съвсем на ходещ мъртвец и тръгнах по задачи. Миналата седмица имах неразбории с фактора, който ползвам. Оказа се изтеглен от пазара и прероден в нова текстура. След като обиколих всички аптеки в района без резултат в намирането на старата, се снабдих с хиляди тестери на сродни продукти на други марки, които за жалост не можаха да ми паснат на кожата и да покрият лъщенето. Тази седмица пък реших да поръчвам новата текстура и сега чакам да видя дали ще е добре.

# 98
Има ли някъде и фо за това на какви цвят очи какъв цвят сенки отиват?

Има много инфо в интернет по този въпрос. Потърси в зависимост от цвета на очите ти.

https://eli.bg/podhodqsht-grim-za-vashiq-cvqt-ochi/

# 99
  • В полите на Пирин планина
Есмералда, много ми харесваш така. Много прецизен грим!

# 100
Благодаря за съветите за коректор.
Днес изпробвах нов вечерен грим. Не мога да преценя лилавото дали ми отива или прави очите ми по-тъмни отколкото са!?

# 101
Let.it.be, разкош. Много ми харесва на мен, точно мой тип! Каква очна линия си използвала?

# 102
Лилавото какво е?

# 103
Босилка, благодаря! Blush
Очната линия е на Flormar най-обикновена. Има много тънка четка, която ме улеснява доста.
Лилавото са някакви shimmer сенки на DM. Очаквах да са по-брокатени, но имат цвят. Взех си и златни , ще пробвам тези дни Simple Smile

# 104
  • Deutschland
Letitbe, страхотен цвят на косата имаш. Каква е боята? Може и в скрит текст, за да не спамим 😊

Общи условия

Активация на акаунт