Гримиране - идеи и техники. Тема №80

• 52 462
  • 737
  •   1
Отговори
# 75
Smashbox Такъв пигмент вади ...над 15ч сенките не мърдат, блясъка не се губи.
за този продукт ли става дума : https://douglas.bg/photo-finish-24-hour-shadow-primer-044300
имам един - ползвала съм го 3 пъти - наистина е така
но аз харесах повече базата на Фарсали, така, че ако някой иска съм склонна да се разделя с него Stuck Out Tongue Closed Eyes

Да споделя за един молив за очи с който се сдобих наскоро, отдавна търсех нещо в тъмно кафяво ( повече ми отива от черното )  което може да ми издържи във водната линия на окото без да се изстрива и размазва https://www.yesstyle.com/en/macqueen-waterproof-pencil-gel-liner … 0?cpid=1068494549
Минуса е че е много малко количество - изглежда като че ли може да се остри - а всъщност е пластмасова дръжката

Последна редакция: ср, 26 авг 2020, 16:51 от Casual

# 76
Подкрепям Illlzy - веднъж научиш ли се да правиш хубава очна линия, ще я правиш добре с всичко - с писец, с гел очна линия, с тънка четка, със сенки и т.н. Аз едно време се учих с очната линия с дебел писец на Голдън роуз, после минах на гел очна линия и скосена четка, сега любими са ми писалките, но реално мога да работя с всичко. NYX Epic ink liner е хубава, но не е от най-бюджетните. Препоръчвам ти да си вземеш писалка на Есенс или Катрис (само не водоустойчивата на Есенс, че тя е доста зле) и да я ползваш за обучение, пък след това да преминеш на по-скъпи марки.

# 77
Искам да ви попитам какво мислите за формулата на тези червила: https://shop.lillydrogerie.bg/max-factor-colour-elixir-velten-ma … chervilo-15-flame ?
Аз съм тотално влюбена в цвят 02 на Лореал и Карл Лагерфелд, но за мой лош късмет това червило е лимитирано, което значи, че няма как да го поддържам постоянно. 😩😢
За цвета дали е еднакъв няма да ви питам, че ще е голям късмет някой да ги има и двете, но поне за формулата кажете...

# 78
Какво ще кажете за този цвят сенки на тези очи:
Скрит текст:

Не обръщайте внимание на изпълнението - съвсем набързо преди да сваля грима.

На мен, като че ли ми идва твърде много и силен цвета. Иска ми се нещо лилаво, но по-семпло. Идеи?

Последна редакция: чт, 27 авг 2020, 18:31 от sladko

# 79
На мен пък ми харесва, страхотно лилаво е. Grinning  От къде е? Не ми изглежда въобще силно и натрапчиво, а напротив много нежно.

# 80
То е цяла палитра Lancôme Reflets d’Amethyste, но цветовете са близки и се сляха.
Може би трябва с нещо по светло да комбинирам.

# 81
  • Някъде там
Подкрепям Illlzy - веднъж научиш ли се да правиш хубава очна линия, ще я правиш добре с всичко - с писец, с гел очна линия, с тънка четка, със сенки и т.н. Аз едно време се учих с очната линия с дебел писец на Голдън роуз, после минах на гел очна линия и скосена четка, сега любими са ми писалките, но реално мога да работя с всичко. NYX Epic ink liner е хубава, но не е от най-бюджетните. Препоръчвам ти да си вземеш писалка на Есенс или Катрис (само не водоустойчивата на Есенс, че тя е доста зле) и да я ползваш за обучение, пък след това да преминеш на по-скъпи марки.
Благорая на всички за отговорите.
Взех си есенс (не водоустойчивата).Пробвах я.Нансеох я сравнително лесно.

# 82
Имам скъпа , имам евтина, имам гел, течна, писалка , всякакви и не мога и не можа да слагам очна линия! А така искам!
Обмадаждващото при мен е , че мога да моля дъщеря ми да ми слага като излизам Simple Smile
Кажете кой е най- лесния начин да сложа очна линия

# 83
  • В полите на Пирин планина
Аз се научих първо със скосена четка и сенки. След това с четка и гел очна линия на Мейбълин, която е много хубава. Сега вече мога и с писец.

# 84
Няма най-лесен и най-труден начин. Трябва да намериш начина, който работи за теб. Аз нанасям първо на клепача, после правя опашката. И винаги на отворено око.

# 85
# 86
Четеш ми мислите, Агент! Още откакто направи новата тема, тази колекция на заглавната страница ме впечатли страшно много. Много се зарадвах когато видях, че Андреа я е поръчала и снощи след като гледах клипа, първоначалното ми впечатление се умножи. Поради някаква причина не очаквах тези сенки да са така пигментирани, но трябва да призная, че съм изненадана. Тъкмо си мислих да ви питам дали ще пробвате нещо от колекцията и ти пусна клипа!

# 87
Вчера попитах не се знае дали въобще ще дойде в България тази колекция. Аз ще пробвам някои неща.

# 88
Днес докато се гримирах се сетих за Агент Hug
И Nia, ми се губи

Тази Андреа така да я харесвам Heart Eyes

Последна редакция: чт, 27 авг 2020, 20:54 от petrova17

# 89
Много ти движи тази очна линия.
И на мен Ния ми се губи. Innocent

Днес съм с нещо по-студено и тъмно.

Общи условия

Активация на акаунт