Гримиране - идеи и техники. Тема №80

• 52 573
  • 737
  •   1
Отговори
# 450
На мен както винаги ми харесва Joy не знам дали изобщо ще стигне до нас

# 451
Момичета, в кои сайтове пускат най-хубави промоции за ЧП, тази година мисля да се разпиша, дори да е от Америка или някъде от Европа..?

# 452
Мисля, че е страшно скъпа.

# 453
Ох на кака. Ще е моя.

# 454
И аз искам светли очи, по-точно зелени, но с моите тъмно кафяви очи трудна работа. Отделно, че очите ми са чувствителни и ме е страх да не ги раздразня с поставянето. Имам чувството, че ако си напъхам леща в окото цял ден ще ми текат сълзи и ще ми щипе.

# 455
  • Deutschland
В Инстаграм прочетох, че цената на новата палитра ще бъде 129 долара

# 456
Тоест колкото по-големите и палитри по принцип.

# 457
  • Deutschland
Тоест колкото по-големите и палитри по принцип.

https://www.instagram.com/p/CGiBESCFTo1/?igshid=ja1j80mo9z7u

# 458
Това сигурно ли е?  По принцип Наташа си ги обявява, а в нейните профили няма нищо.

# 459
Хич не ме привлича новата палитра на Наташа. Цветовете са странни и определениено не са моите.

# 460
Влизам само да кажа на Sl, че е престъпление да носи цветни лещи. Днес ще се гримирам и ще се редактирам да се покажа, за да не е спам.

# 461
  • някъде под слънцето...
NiaV Heart
Благодаря за комплимента.
В интерес на истината консултанта каза същото заяви,  че няма да ми ги продаде.,
Наистина ми стояха зле, иначе щях да си ги взема.
Винаги съм искала топли тъмни очи...

# 462
Има хубави лещи и на Fresh look. Sapphire им беше много търсено синьо.
NiaV какъв цвят точно искаш? Син? Зелен? По-тъмен, или по-искрящо светъл?
Аз също харесвам Bausch & Lomb.
Зеления Jade беше най-популярния докато работех като оптик (10 години работих, това ми беше първата професия/образованив).
Светло синьото на B&L Pasific Blue е супер. Но зависи каква е основата. Т.е. окото на клиента. Защото ако е много тъмно се предлагат едни лещи, ако е по-светъл други. Просто ние от опита знаехме какво да предложим, а не да се пробва наред безцелно. Имаше и клиенти, които и не искаха да пробват и се доверяваха на нашата преценка.
На Adore също има красиви. Те са на Cooper Vision. Липсва ми оптиката.
Обичам и очилата и лещите и да помагам на хората. Спирам че ще стана скучна.
Изобщо не сте скучна, напротив! Благодаря за информацията, за мен лично ще е безкрайно интересно да ни разкажете по какво се водите като (сте) предлагали на клиент даден цвят - само по цвета на очите му или и по коса/кожа? И какви са големите разлики между  цветните лещи на различните компании?!?

SL, напълно те разбирам и въпреки, че съм огромен фен на вещерските ти очи с удоволствие ще те "видя" с лилави очи, и дори мисля, че ще ти отива цвета, ако/когато намериш лещи, които да дават адекватния краен резултат!  Защо не постнеш снимка за Lale_Lili, нека и тя да помогне с професионално мнение!?

Не съм знаела, че си носила зелено лещи, Н Simple Smile Горещо одобрявам зелено за теб!

Моите ФДТ/червила ще дойдат днес... в неделя поръчах, вчера ги шипнаха, днес ги чакам, приятно изненадана съм (поръчах директно от МУФЕ, а не от Сефора или друг голям)

# 463
Здравейте, въпроса ми не е особено по темата, тъй като аз не използвам грим....нищо освен дневен и нощен крем за лице, но имам един проблем, който нямам възможност да отстраня а не успявам да прикрия...На горния клепач имам ксантелазъм. Не се скрива нито с коректор, нито с ББ крем, нито с молив ако цапна само там - кафяв, черен, нищо. Става още по-искрящо сякаш....Можете ли ако някой от вас има такъв проблем да ме посъветва за декоративна козметика, която мога да използвам само за това....
Благодаря Ви и още веднъж се извинявам! Ако прецени модератор, нека изтрие поста ми.....

# 464

Дъщеря ми ми избра този грим, получи се доста добре и интересно, въпреки розовото

Общи условия

Активация на акаунт