Гримиране - идеи и техники. Тема №80

• 52 576
  • 737
  •   1
Отговори
# 435
  • Варна
Розово рокле, аз съм във Варна, но идеи от мен няма за съжаление....

Иначе за хумата за кожа Нийчето беше казала, че не е за мазна кожа, но пък аз съм доволна. Зелената ползвам, а тя е точно за такава кожа. Та скоро почвам метода на двойното почистване. Дано помогне.

# 436
Ния, прекрасна си, как ти сияе кожата Heart Eyes Този гланц не ти го пробвах миналия път, ама ще се поправя Joy
Рових днес да видя какво не съм използвала отдавна и извадих праскавената на ТФ

Последна редакция: вт, 20 окт 2020, 13:06 от petrova17

# 437
Ния, не се притеснявай - поръчах... ако не е моят цвят ще ми я сменят - това са американци, те току така клиент който вече си е извадил кредитната карта не изпускат, ще ме глезят и ухажват докато не ми продадат поредното нещо, което не ми трябва Simple Smile

E, ужасно твои са тези цветове, Петрова! Веднага грейваш! Koeто ми напомни какво гледах снощи за приспиване?

И за забавление малко разлики между западните и източните МУА за слушане с кафето!

PS Аз не се спогодих със ФДТ на Сефора (нали за този говорим?) Sad

Последна редакция: пн, 19 окт 2020, 17:55 от Agent Provocateur

# 438
Много искам светли очи, демит, някой да препоръча лещи?
Агент, съжалявам, че не свърших работа, но се надявам да ти хареса. А за нанасянето- моля те пробвай го с на пръв поглед смотаната гъба в кутийката, от рошавата и страна. Чудесна е.

# 439
Bausch and Lomb Wink

# 440
Аз много харесах Петрова с цветовете от Сълтри. Пласковото също е хубаво, но студените кафяви тонове толкова те "отварят", Петрова. Взимай Наташа Глам, като я заредят, тези цветове са много твои.

Ния, аз лещи поръчвам от лещи бг, има голям избор на марки, любими са ми на Cooper vision, но не знам дали имат цветни.

Последна редакция: пн, 19 окт 2020, 19:49 от esmeralda23

# 441
Много ми харесва цвят Jade, но не знам ще се справя ли с поставянето. Confused

# 442
Много ми харесва цвят Jade, но не знам ще се справя ли с поставянето. Confused
Grinning Aз нося Jade последните 25 год Grinning  С диоптър, разбира се...

А аз харесвам Петрова повече с топли цветове / топло кафяво, особено пък с тази коса!

Missha имат нов къшън, ако някой го мерне някъде да свирка, моля!!!
[MISSHA] The Cushion Skin Matte

Последна редакция: пн, 19 окт 2020, 18:19 от Agent Provocateur

# 443
  • някъде под слънцето...
A aз си харесах индиго
Благодаря Агент, ще ги търся.

# 444
Има хубави лещи и на Fresh look. Sapphire им беше много търсено синьо.
NiaV какъв цвят точно искаш? Син? Зелен? По-тъмен, или по-искрящо светъл?
Аз също харесвам Bausch & Lomb.
Зеления Jade беше най-популярния докато работех като оптик (10 години работих, това ми беше първата професия/образованив).
Светло синьото на B&L Pasific Blue е супер. Но зависи каква е основата. Т.е. окото на клиента. Защото ако е много тъмно се предлагат едни лещи, ако е по-светъл други. Просто ние от опита знаехме какво да предложим, а не да се пробва наред безцелно. Имаше и клиенти, които и не искаха да пробват и се доверяваха на нашата преценка.
На Adore също има красиви. Те са на Cooper Vision. Липсва ми оптиката.
Обичам и очилата и лещите и да помагам на хората. Спирам че ще стана скучна.

Последна редакция: пн, 19 окт 2020, 19:51 от Lale_Lili

# 445
  • някъде под слънцето...
Преди петнайсетина години се бях заинатила да си купувам лещи.
Пробвах, синьо и цвят мед и някакво дълбоко и  топло кафяво за каквото винаги си съм мечтаела.
Срояха ми откровено зле,  да не кажа ужасно.
Мерака ми беше минал , нл агентката с това лилаво  ме върна отново в играта Simple Smile

Последна редакция: пн, 19 окт 2020, 19:55 от sl

# 446
Топлото кафяво и на мен ми харесва.
Аз съм със синьо-зелени очи. Нещо като на Скарлет Йохансон и е трудно с лещи. Трябва да са много тъмно кафяви за да ми паснат. Защото светлата основа ги изсветлява още повече и цвета седи никакъв. Нито син ако са сини, нито зелен ако са зелени.
Лилавото на Bausch&Lomb е супер готино. Особено ако имате кафяви очи.

Последна редакция: пн, 19 окт 2020, 19:52 от Lale_Lili

# 447
# 448
Agent, благодаря!
Lale Lili, аз не знам също какво търся. Скучно ми е та си търся занимание, друго си е да гримираш светли очи. На времето носех зелени лещи на Fresh Look и изглеждах откровено котешка, пак бих пробвала такива.

# 449
Лимитиран подарък от Наташа Денона за празниците. Какво мислите?
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт