Гримиране - идеи и техники. Тема №80

• 52 534
  • 737
  •   1
Отговори
# 540
Добре че Nia ме накара да взема отливка от ЪД  и съвсем скоро ще го купя, направо е страхотен. Обмислям и Диор Бекстейдж да взема, ама първо да изхабя нещо. Избелявам вече и се връщам към любимия ми Прити Вулгар. Наспамих с тия фдт.
Ния, звънни по някое време Kissing Heart

# 541
Всички сте прекрасни, дами! Мечтая си за веждите на Ивчето аз, от гледане в тях понякога не виждам грима.

Явно консултантките усещат, че ми е неудобно да искам отливки и умишлено се държат още по-кофти и отказващо. И тези погледи, тип сканиране колко си платежоспособен, нещо ми идват в повече.

# 542
Благодаря ви, момичета, много сте мили!
Агент, за протокола, косата не е мръднала, а кожата...в момента карам втори пубертет - никога през живота си не съм имала акне, а сега заради тия хормони съм се опъпчила като 16-годишна!

Няма да забравя как пърхаха около мен консултантките в една Ulta - бях тръгнала за ColorPop, мацката беше любезна, но не досадна (което не мога да кажа за консултантките във VS). На запад, където и да съм влязла, се втурват да ме "консултират", но когато има кажа, че нямам нужда от помощ, ме оставят на мира. Но такова излъчване от тях тип "вие какво правите в този магазин" не съм видяла.

# 543
Днес за първи път от сума време се гримирах. Ще прощавате за лошото качество на снимките, но не ми се занимаваше да се селфосвам дълго време и ме мързеше да оправям цветовете Grinning

Последна редакция: сб, 24 окт 2020, 00:15 от esmeralda23

# 544
  • някъде под слънцето...
И на Запад и на Изток има консултантки, които си разбират от работата и такива, които не разбират
Предполагам, че и на Сервер и на Юг е същото.
Когато не съм доволна от обскужването излизам без да купя.Когато съм доволна се връщам отново.
Когато нещо ме интересува искам отливка или купувам травъл размер.
Дори за спиралите предпочитам травъл, защото така или иначе след три месеца изхвърлям спиралата.
Когато купувам продукт за мен водещо е какво прави за мен, а не какво казват влогъри и инфлуенсъри.
Предпочитам да купивам от реални магазини
Он лайн само, ако познавам продукта.

Последна редакция: пт, 23 окт 2020, 19:57 от sl

# 545
Аз искам отливка за всич-ко! (Вече)...  Сега изхвърлих Тоника на Пикси с Вит Ц след бърза телефонна консултация с любими столични дерматолози (Петровче, затова не вдигнах, ще ти звънна Simple Smile И казвам на Агента съвсем отговорно, че едва ли ще бие твоята баница, а аз баница не обичам...
Край! Вече е въпрос на женска чест, не на игра, ще си мерим баниците, Петрова, прекрасна Wink
Останалата част от темата ще я каним да оценява май Grinning
Истински случай - ще си правим "potluck" в офиса и аз съм навила ръкави да правя баница. ММ вика "жена, американците обичат канела и захар, направи млечна, с тази няма да ги впечатлиш". Аз кисело отговарям, че не само не мога да правя млечна, но през живота си не съм яла млечна и изобщо да не ме занимава с глупости, че в офиса сме (бяхме) 20-ина националности и изобщо американците и техните вкусове са в яко малцинство. В крайна сметка правя аз моята вита, а ММ прави тава млечна и лист за гласуване - "коя баница ви хареса повече - солената или сладката"... би ме с 2 гласа, гадината!
Нийо, обясни се за тоника с вит. Ц, не пускай само мухата (не че го имам, аз популярни продукти рядко купувам), но е добре да се знае... последният ми серум с вит Ц го купих за 2-ри път защото мирише разкошно на канела и ме радва, когато е студено (когато е горещо обичам С серумът да ми мирише на цитруси) Grinning Grinning

... кой е предпочитаният от вас цвят за червило? Някой който ви е като запазена марка и носите целогодишно? Днес слагайки именно моя такъв, реших да чуя и вас.
Отново не е реален, но печеше доста сутринта и излиза цикламено вместо малиново. Но това ми е най-любимото Kiko Intensely lavish, което е с текстура мечта. 🥰😍
Ивче, Heat  е ужасно топла за теб палитра, не е за твоя цветови тип, напълно очаквано да не ти хареса color story-то! Дори аз я нося най-вече през есента и то когато съм си боядисала косата по-топла.
Червилата т.е. цветовете им ще ти ги покажа като адекватни снимки от нета, защото загубих 5 мин в селфита с много любимо и типично за мен и разбира се, изобщо не изглежда така, както трябва!
Като цяло "запазена марка", цвят във всичките му итерации, който изглежда винаги добре на моето лице е сливовия и винения (plum/plummy + wine + berry colors). Kеремидено червено и топло кафяво също, но такива нося много по-рядко.

Последна редакция: пт, 23 окт 2020, 21:08 от Agent Provocateur

# 546
ОФФ!
Agent, другия път им направи шкембе с чесън и люто на тея разбирачи!

# 547
ОФФ!
Agent, другия път им направи шкембе с чесън и люто на тея разбирачи!
ОФФ на ОффА!
Шкембе не ям, мирише ми и излизам от къщи когато ММ го прави за БГ приятелите тук... на него му се носи славата на правач на най-доброто шкембе, но според мен кюфтетата му са къде-къде по-добри Grinning

A скоро забърсах и тази стара класика Wink

Последна редакция: пт, 23 окт 2020, 20:59 от Agent Provocateur

# 548
Значи новата ми мечта е да оценявам баниците на Агента и Петрова, докато Ния ме маже на тъничка филия! Yellow Heart Ще умра от кеф!  И само да вметна,че съм изяла доволно количество баници през живота си и о-б-о-ж-а-в-а-м.

Ивче, аз също много я харесах новата палитра на ШТ Innocent

# 549
Ния, Паци, Агент, само да се окажем в една и съща държава по едно и също време, колкото душа ви иска тави с баница ще ви направя Heart
Мисля нещо такова да пробвам тези дни

Имам сериозен проблем с червените червила и не мога да открия поне едно, което да ми стои добре, а много ми се носи

# 550
И на мен ми се носи червено червило, но всичко, което съм пробвала, ми стои като изцапано с лютеница.

# 551
Червено червило, което ми стои добре /само искам да отбележите - аз, АЗ казвам, че червило ми стои добре Flushed Sweat Smile / е на Сефора cream lip stain цвят 96. Обаче само цветът ми харесва. Издръжливост никаква, изтрива се много гадно и неравномерно, гаден мат е - изсушава доста устните.

# 552
У, че красив цвят, Пац!

Петрова, имаш нужда от палитра червила!

Стрино Калино, като казваш лютеница това означава ли, че все към топли, оранжево червени посягаш?!

PS Петрова, пак погледнах примера, който си дала и не можах да не си помисля,, че такива цветни и драматични едиториал лукс рядко изглеждат добре в реалния живот на дневна светлина, дори когато имаш светлата кожа и гарвановите вежди на модела. Ярките червила често са най ефектни с минимум други цветове по лицето според мен. Пак да кажа, ако те снима майстор с тази визия и после друг майстор потроши час- два за ретуш резултатът е леко различен от същия грим посред бял ден.

Последна редакция: пт, 23 окт 2020, 23:02 от Agent Provocateur

# 553
У, че красив цвят, Пац!

Петрова, имаш нужда от палитра червила!

Стрино Калино, като казваш лютеница това означава ли, че все към топли, оранжево червени посягаш?!
Много знам аз към какво посягам. 😂😂😂😂 Виждам някакво червено червило, решавам, че е то и го грабвам. После се оказва лютеница. 94 ме грабна нещо. Сега ще суочна всичко червено, което имам. Ако ги намеря де. 😂😂😂
Ей ги. Не знам защо четвъртото излиза кафяво, но е много тъмно червено.

Последна редакция: пт, 23 окт 2020, 23:07 от Стрина Калина

# 554
Агент, разгледах състава на Пикси Тоника с Вит Ц и според мен от марката криво са разбрали смисъла на Вит Ц и са го наблъскали с цитрусови плодове и масла ще им се не знае! Не се прави така- ужасно често причиняват раздразнение и реакции. Кажи за твоите любимци моля, обожавам канела!
Петрова, не си казала- нося минита за проба. Ще донеса и Фенти, ще заспи. Ще нося и любимото на Паци, което и стои жестоко, както и 01- класика.
 А тази визия и аз искам да я пробвам, с нюд червилце. Ходи ми се на бар, а днес се гримирах 40 Мин, за да отида да ям за 15 Мин... затвориха Лацио вечерно 😓

Общи условия

Активация на акаунт