Гримиране - идеи и техники. Тема №80

• 52 609
  • 737
  •   1
Отговори
# 300
  • София
Мари, много си сладка! На мен и с очна линия, и с по-обрано решение откъм грим ми харесваш. Имаш много изразително лице, красиви очи, хубави устни и страхотна кожа.
На твое място бих се осмелила да конкурирам леко лицето - леко загатнат руж и малко затъмняване в зоната под косата на челото. Не ти трябва много, просто touch-ups.

# 301
Мари, имаш много красиви и изразителни очи. Моля те, вземи си топла неутрална палитра, толкова хубаво ще ти стоят такива цветове. Ако не ти се охарчва с АВН Софт глам, вземи Мейбълин нюдс ъф Ню Йорк (има я в Нотино, около 25 лв струва), тя е с много добро качество.

Червеното червило много ти отива също, но не бих слагала само черна очна линия - тежичка идва на светлите ти очи. Пробвай с кафява или дори сива или лилава, мисля, че много ще отива. Ако е черна, нека е черна сянка, смъджната по горния клепач в комбинация със златисти тонове.

И моля те, не си давай парите за курсове по самогримиране, на нищо няма да те научат, купи си продукти и четки за тези пари. Тук ти слагам канала на една мацка, която има също такива хубави сини очи и е светличка като теб, може да пробваш някоя от нейните визии.

https://youtu.be/o53t9S2zh-M

# 302
Esmeralda както винаги е супер изчерпателна би точна, аз само добавям към нея и другите момичета, че може да поекспериментираш и с друг молив за вежди - този е доста топъл за теб или поне аз така го виждам Simple Smile

Не си харчи парите за очни линии и моливи за вежди - първо опитай със сенки. За веждите всякакви неутрални контури стоят много естествено!

Последна редакция: сб, 03 окт 2020, 00:06 от Agent Provocateur

# 303
Благодаря ви, момичета, безценни съвети ми давате! Канала ще го прегледам уикенда!  Вчера бях на косъм да взема палитрата на ABH, но се спрях, първо да оправя по-основните неща, а после ще надграждам със сенките.
За спиралата за вежди съм съгласна, че май не е точно моят цвят, просто косата ми в момента има риж/топъл оттенък, който не се вижда на снимките и уж взех молив, който не червенее и тази спирала.. Ама ще ги оправя. И пак ще намина да се отчета тук. 😊

# 304
  • Варна
Добро утро!

Мацки, скоро не съм се показвала, моля да извините и пъпката, която още не ми е минала и не само тя, но само тя се вижда.

# 305
Красиво е, Scale!

От мен видео, което завършва с много различни червила - разбира се, като накарат идиот като мен да носи маска на мен ми се доносват червила. Та вчера грабнах един MAC (Chili) и за приспиване гледах червила и по Ютюб...трябва да спра с купуването на червила!

# 306
Scale, ти знаеш ли, че имаш страшни очи? Напомнят ми на снимките върху палитрите на Худа на нейните очи.
Agent, какво телешко съвпадение! Намерих любимата формула на H&M, намалена на 3 евро в комбинация 3 за 2. Е, от следващия ден маските в Лацио станаха задължителни разбира се...

# 307
  • Варна
Scale, ти знаеш ли, че имаш страшни очи? Напомнят ми на снимките върху палитрите на Худа на нейните очи.

Ехеееее, Нийче, какъв комплимент! Благодаря от сърце! То само тези имам, другите липсват! Хахахах
Заинтригува ме с тези снимки, ще потърся да видя!

Агент, благодаря и на теб! Андреа съм я гледала понякога и е страхотна жена!

Вмъквам снимки и от днес, но само с един цвят.

Последна редакция: пт, 09 окт 2020, 10:41 от scalestone

# 308
Здравейте в този прекрасен есенен ден! 🍁
Сутринта направих опит за есенен грим, но май стана по-скоро пролетен. 😅
Скрит текст:

Жълтото е от Морфи, а останалото от Революшън, Cranberries, много си я харесвам. ПП. Отворих Нотино да видя точното име на палитрата и е намалена на 15,80 от 23,50.
Приемам съвети, насоки и критики с цел осъвършенстване.
🤗

# 309
malechka, много ми харесва гримът ти Simple Smile Много нежен и красив

# 310
  • В полите на Пирин планина
Гримове с новата ми палитра:

Скрит текст:

# 311
  • Нидерландия
Мили дами, принадлежа към поколение жени които голяма част от живота си бяхме във модната визия с тънки вежди. Почти цял живот съм скубала и колкото по-тънки  толкова по секси беше. Но времената се обърнаха и сега както знаете вече от последните години е точно обратното. Опитвам се да се нагодя към новата визия но от много  скубане веждите ми отказаха категорично да растат Пускам една снимка на веждите ми да ми дадете идеи как да ги направя малко по плътни със тези джаджи или да купя още нещо. Четката ок ли е? Ходих в едно студио и те ми сложиха един шаблон от който направо се стреснах като се видях на какво приличам. (нещо от сорта на героинята от серията  Емили във Париж)
Благодаря ви и дано да не ви стресна много 😬🌺
Имам бритон който сега не съм снимала но който по прикрива този мой недостатък (освен и разни други по челото) 🤣

# 312
Madelief, съветвам те да не се мъчиш с разни сенки, помади и прочие, а просто да си направиш микроблейдинг. Казвам ти го от позицията на човек, който над десет години си рисуваше веждите с какво ли не. Излишно мъчение е - не ми ставаха еднакви, не нацелвах цветовете понякога, забравях, че са нарисуване и си разтърквах очите. Преди година и половина направих микроблейдинг и се родих, та чак ме е яд как съм се мъчила. Отделно според мен и се надявам да не се засягаш, тази форма придава учуден вид на лицето на всеки един човек.

# 313
Тези продукти не съм ги ползвала, но за четка с чисто сърце мога да препоръчам АБХ 7Б https://www.anastasiabeverlyhills.com/brush-7-b/ABH01-28016.html?cgid=brushes ползвам я и с пудра и с помада за вежди. Но тези продукти са по скоро за попълване и съвсем леко уширяване на веждата.

# 314
  • Нидерландия
# Стрина Калина благодаря, не се обиждам, но аз за снимкат вдигнах вежди, уж да се виждат  по добре.
Страх ме е за микроблейдинг да не ми ги прецакат нещо и после да няма оправия, все пак модата се върти, но ще го помисля...

Общи условия

Активация на акаунт