Гримиране - идеи и техники. Тема №80

• 52 543
  • 737
  •   1
Отговори
# 510
Хелия, като извадена от картина на Владимир Димитров-Майстора си!

Mypi - отива ти! Заиграй се и с други, ти имаш контраста на тези македонски очи, ще ти стоят много и различни червени!

Ивче, казвала ли съм ти някога не колко си хубава (то това е очевидно), но колко невероятно симетрични черти имаш, а това е голяма рядкост, повярвай ми!
Коя палитра ли.... хмм, и аз като ТиЛи - най-използваната ми категорично е Heat, а имам и малката (матовата) - голямата е до пан на няколко цвята, капакът е счупен и го държа с ластици - изобщо супер любима!

Нийо, само ти можеш да го праснеш това в прав текст Simple Smile)))))
Харесва ми, да си призная, макар, че се поизмъчих със слагането (със рошавата част на гъбката, както ме посъветва) - особено носът изглеждаше кошмарен първите 3 минути (непопил праймър и аз, разбира се, както винаги закъсняваща и мажеща с баданарката! Но след това го докарах до "идеал Петров" - нямаше нито пора, нито чудо! Но след 3 часа ми се поомазни, което ме изненада, защото след такова количество пудрен продукт очаквах да съм "суха" вовеки. Но не го усещам изобщо на лицето ми и изглежда неестествено естествен за пудра, което страшно ме радва! А защо някои девойки казват, че го били "сетвали" с друга пудра?!?!?

Агент, съмнявам се, че си яла мазна баница, тип "топли закуски" - мазни и с подобие на извара и то на географските ширини на които се намираш.  Е, освен ако не си навила заранта рано ръкави и да наточиш едни кори. Всичко казано е с чувство за хумор, естествено! Grinning
Grinning Grinning Grinning Ела ми на гости да ти направя баница, чедо, след като си сложа червилото! И като опиташ моята, известна на 3 континента баница, направена с кило сирене и пакет масло + зехтин ще тестваме всичките си дълготрайни червила с нея Wink
PS Забавен семеен разговор от онзи ден..."Ох, много ти е хубава баницата, мамо, ама на баба е малко по-хубава!"... "Нещо се бъркаш, дечко, бабите ти не правят баници, на майка ти е най-хубава", "Ааа, ама аз не за твоята мама, тати, а за мамата на мама говоря!" , "Рийли!?! Баба ти ти е правила баница и ти си я яла и аз не съм разбрала!?!?", "Не, бе мамо, дядо я носи, а баба само я реже".... та си дойдохме на думата, че топла-топла Софийска баница от пекарната в Младост е мааааалко по-добра от моята Wink

Последна редакция: чт, 22 окт 2020, 19:09 от Agent Provocateur

# 511
Колко много красота има днес в темата, дами! Heart Eyes

# 512
Всички сте прекрасни, трябва по-често да качвате Heart Eyes
Агент, ние и съседки ще се окажем Joy А може и един батъл с баници да си направим Joy

# 513
  • Варна
Аз не се стърпях и като се върнах от работа си поиграх с цветовете. Бях писала, че ще пробвам два цвята от Революшън, то станаха три комбинации.

Тази я бах замислила отпреди това.

А тук просто да видя дали ми стоят добре сенките като цветове.

# 514
Момичета, страхотни сте! 😍Празник за очите ми е днес. 🤩Този път не ви изпуснах. 😃

Агент, ако можеше и аз да пробвам едно малко парченце баницааа.... Пък нека ми се изтрие червилото.😉

Колкото до космите в носа, а и не само, най-доброто за мен си остава, кола маската.

# 515
Никога не съм си махала косми в носа, но бих използвала пинсета ако видя.
Много сте красиви всичките, видях страхотни гримове и дами.

# 516
Петрова, аз отдавна ви казвам, че сте съседки вие- през 2 улици сте Simple Smile
Агент, не знам някой как може да го сетне това, аз разбира се не бих. Но да- ужасно естествен е и изобщо, с изключение на Лора Гелър ми е най-бръчко френдли пудреното нещо. Аз обаче не лъсвам с него.

# 517
Всички имаме косми в носа, просто някои имаме повече и на по-видими места. Аз махам 5-6 видими косъма с пинсета. Долу ми е изкривен от едната страна и там се виждат. Но с кола маска вътре не бих ги махнала, имат си сериозно предназначение.

# 518
  • Варна
Нямам абсолютно никакви нерви да се занимавам и с космите в носа, предостатъчно ми е да се занимавам с тези извън него.....

# 519
Agent, далеч съм от картина. Имам нужда от нещо, което да маскира уморения ми вид.

# 520
Нямам абсолютно никакви нерви да се занимавам и с космите в носа, предостатъчно ми е да се занимавам с тези извън него.....

И аз съм така Sweat Smile Едвам намирам време и сили за останалите косми Sweat Smile

# 521
Леле, мислех, че аз не съм у ред - да купувам още повече червила в тази обстановка Laughing повечето от които грам не са smudge-proof!
Я да изтипосам и аз малко грим от последните месеци:
Скрит текст:
Кавам "месеци", защото лятото ми мина под знака на аферата "Драйфус" - 2 месеца едвам можах да стана от леглото, представяте си колко ми е било до грим:
Simple Smile
Малко закъснели foxy eyes. Есенно време неудържимо ме влече към студени нюдове. А сега пък още повече ми се носят ярки, крещящи червила:
Simple Smile
Любими палитри...хм, аз съм на периоди - от време на време ме удря нещо по главата, вадя 2-3-4 палитри и ги въртя до откат. В момента са:
Скрит текст:
и
Скрит текст:
Тия двечките се справят забележително добре за цената си - с базата на Артдеко няма мърдане цял работен ден.

Последна редакция: пт, 23 окт 2020, 18:32 от Mazikeen

# 522
  • Варна
Много си хубава! Какви големи и хубави очи имаш....

# 523
И аз тази на Аура я имам и ми е любимка.

# 524
  • В полите на Пирин планина
Mazikeen, много си чаровна! Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт